Zobacz pełną wersję : CEL: Rzeźba/Redukcja
Witam od 2 miesiecy redukowałem tłuszczyk stosujac Thermo Stim, Creatyne oraz BCAA. Efekty widac ale juz nie odczuwam takiego powera i wydaje mi sie , czy nie powinienem zmienic zestaw.... co proponujecie? chce do konca czerwca pociagnac rzeźbe i potrzebuje czegos mocniejszego. Po tym pierwszym cyklu spadło mi 10 kg z 88kg. Wiadomo wakacje i kazdy chce ładnie wygladac tak wiec prosze o rady
byś mógł się ze mną swoja dieta podzielic bo ja pcozatkujacy i niezbyt wiem o co kaman z tą dietą dasz mi plan jak masz będe wdzięczny :)
clap :lol:
Witam od 2 miesiecy redukowałem tłuszczyk stosujac Thermo Stim, Creatyne oraz BCAA. Efekty widac ale juz nie odczuwam takiego powera i wydaje mi sie , czy nie powinienem zmienic zestaw.... co proponujecie? chce do konca czerwca pociagnac rzeźbe i potrzebuje czegos mocniejszego. Po tym pierwszym cyklu spadło mi 10 kg z 88kg. Wiadomo wakacje i kazdy chce ładnie wygladac tak wiec prosze o rady
Skoro działa to nie wiem czego chcieć więcej.
venom, ripped freak, animal cuts. zobacz sobie xtreme antykatabolix.
Majoor--co ty jeszcze chcesz.Napisalam ci diete jasno i wyrazne a ty masz jeszcze mimo to 1000000000000000000 pytan...hmm nei wiem czy to tak trudno odczytac czy zrozumiec?????????????????????????????????????
Tan koleś jest chory, ale nie chce się do tego przyznać. Tak jak pisałem w innym temacie - truje na forum , później w PW a następnie na gg gdzie wyzywa ludzi wieśniackimi tekstami. Trzeba go olać i nie odpisywać mu, kub grzecznie usunąć mu konto i zablokować IP. ")
Majoor--co ty jeszcze chcesz.Napisalam ci diete jasno i wyrazne a ty masz jeszcze mimo to 1000000000000000000 pytan...hmm nei wiem czy to tak trudno odczytac czy zrozumiec?????????????????????????????????????
On jest ciężko kapujący.Olej Go i się nie złość bo złość piękności szkodzi.
MolderDist
12-06-10, 19:06
jak działa ale brak powera to zwieksz dawki bo receptory sa juz "Wypchane"
albo dodaj dodatkowo kofeine