Zobacz pełną wersję : Winstrol + clenburexin
Witam, naszukałem się dosyć długo połączenia winstrolu(tabletki) razem z clenburexinem. Odrazu dodam że od 6 miesięcy nic nie brałem a wcześniej jakieś zwykłe odżywki, to znaczy cykl na nitrobolonie II razem z białkiem troche kreatyny, lecz kreatyna na mnie nie działa,
jedynie przy braniu clenburexin udało mnie się schudnąć około 6kg po cyklu. Teraz zależy mi na idealnej rzeźbie i nie wiem czy będzie to dobre połączenie, dodam że nie mam jakiejś specjalnej diety.(to mój pierwszy kontakt ze sterydami)
Co wy na to?
clenbutexin to nie jest ten spalacz treca?? jesli tak to nie sterydy. co do winka samo bez diety to cie nie wyrzezbi. chcesz palicz tluszcz daj jakis spalacz. dieta aeroby. mozesz dac wino. ale ja jestem zwolennikiem propa jesli chodzi o redukcje.
a tak wogole to ile cwiczysz? ze siedem miesiecy bedzie?
Mój staż to 48 miesięcy. Prowadzę diete z małą zawartością tłuszczu. Sporo białka i węgle proste po treningu. Wiem, że clenburexin jest odżywką dlatego interesuje mnie czy to połączenie będzie odpowiednie.
clenburexin +białko i bcca i styknie
sam winstrol to nie najlepszy pomysł też jw na redukcj zdrowiej jw prop się sprawuje,
ale na pewno boisz sie igły i naczytałeś się jakie to winko daje piękne efekty w opisie saa
ze ma mało su zaryzykuje stwierdzeniem ze metanabol jest mniej toksyczny jedyna jego wada
to aromatyzacja dodajesz proviron metka nisko dawkowana i masz efekt winstrolu
bez zlego efektu na stawy i na układ krwionośny na redujcję propek +spalacz ograniczasz węgle dieta wysokobiałkowa + spalcz i aeroby
tanio i dobrze.
Lub redukuj się na suplach jak juz masz ten clenburex dokup bcca i białko ewewntulnie dobry stack kreatynowy.
ja uznaje winko tylko w stacku z enanem propem npp czy deką same uważam ze jest więcej minusów niż plusow.
dziekuje, temat w sumie uważam za zamknięty