Zobacz pełną wersję : Koszuli forumowe
Zeby nie było ost'a za Off... Tshirt Zamówlilem. szt.1; zaplacone. no.
Edytowałem zeby nie ciagnąc targu, Micek
Ja zamówiłem na stronie, jutro dokonam przelewu, gdyż dziś nie mogę.
W szczegółach przelewu tylko podać muszę nr zamówienia?
marcinczwa
13-10-10, 16:58
tak, numer zamówienia starczy
No ;) to tak jak sie przechwalałem - wziąłem dwie koszulki. Inna na miasto inna na siłke ;)
Okej ja idę na pocztę zrobić przekaz ;d
małe pytanie jesli nie wybiera sie InPost to czym jest wysylane
przecież masz opcję do wybrania i którąś musisz zaznaczyć, bo od tego zależy ile masz przelać kasy na konto Marcina- albo inpost, albo poczta polska (priorytet, zwykły, lub pobranie) czytajcie ludzie :)
Okej, pieniądze przelane. Były małe problemy z nr konta, gdyż im coś nie wchodziło, raz było za dużo raz za mało. Uroki poczty polskiej.
To wtedy Marcin Ci przyniesie.
odrazu na koniu bedzie galopowal :P
marcinczwa
14-10-10, 18:36
Poczta-Polska
Wreszcie pomyśleliście z tymi koszulkami :)
Zamówione, kasa przelana :)
Jak będzie fajna to zamówie jeszcze żonie i kochance :)
fallenursus
15-10-10, 00:54
Wreszcie pomyśleliście z tymi koszulkami :)
Zamówione, kasa przelana :)
mi tez zamowiles?
Hehe no to trening będę miał koszuleczke :) właśnie zamówiona czekam w domciu na paczkę bez wychodzenia z domciu-pobranie, a co :) poza tym tych koszulek to chyba było 30 z rękawami-najbardziej limitowana koszulka świata-a w Polsce to już na pewno :D
PS:Wzięta ostatnia XL-ka ;)
PS:Wzięta ostatnia XL-ka ;)
napewno??
-ja ostatnio widziałem że same S-ki i M-ki schodziły;)
mi tez zamowiles?
bardzo chciałem ale nie mieli xxs :)
a poprzednie wzory tez sa dostepne?
marcinczwa
19-10-10, 22:15
a poprzednie wzory tez sa dostepne?
nie, tylko ten co na stronie http://www.marcinczwa.vot.pl
marcinczwa
22-10-10, 17:03
Wszystkie zamówione koszuli zostały w dniu dzisiejszym wysłane
no i jestem szczesliwym posiadaczem koszlki, a w zasadzie to dwóch...
myle sie czy miałby byc z Fruita?
marcinczwa
25-10-10, 14:47
te koszulki mają wyższą gramaturę(190g) niż koszulki Fruita(185g)
Firma, która drukowała nie miała na stanie w tym momencie koszulek fruita, a nie chciałem opóźniać(które i tak było już opóźnione) zamówienia
zapraszam do mnie na relację, mała reklama e-gym się pojawiła na YT xD
http://www.e-gym.pl/showthread.php?30037-KONKURS-flutebox-21.10.2010/page3
(http://www.e-gym.pl/showthread.php?30037-KONKURS-flutebox-21.10.2010&p=383902#post383902)
Mi już doszło. Fajnie to wygląda, jest git. ;)
ja również już mam, super, bardzo sie ciesze, że doszło to przedsiewzięcie do skutku :D podsumowując: mila i fachowa obsługa, towar w stu proc zgodny z opisem, i błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam, pozdrawiam, polecam sie na przyszłosć.. ;)
Również byłem odebrać na poczcie , listonosz był jak siedziałem w szkole ;d
juz pierwszy trening poszedł w niej , dobrze przepuszcza powietrze ogólnie zajebista koszuleczka spokojnie mogłem wziąsc rozmiar M i tak bym wszedł :D
Dawidhardcore
26-10-10, 20:22
ja dopiero zamowilem dzisiaj i czekam niecierpliwie na odbiorm jej:D
Ładna koszuleczka i niezły materiał :) Teraz przydałby się jakaś biała albo szara:) Pozdro
Materiał jest dobry też przyznam. Dla mnie to przydałaby się bluza taka, tylko jeszcze z jakimś wzorem z tylu. ;d
Dawidhardcore
27-10-10, 23:29
czekam z niecierpliwscia na ta koszulke;D
Dawidhardcore
28-10-10, 14:16
juz od wczoraj czekam i nadal jej n ie mam:(
Dawidhardcore
28-10-10, 17:50
no i nadal koszulki nie mam:(
Dawidhardcore
28-10-10, 18:06
no nie mam nadal;/ juz sie nie potrafie doczekac,nie cierpliwy jestem;/
a teraz?
3 dni priorytet, nie masz cierpliwości masz problem.
marcinczwa
28-10-10, 21:45
Musisz poczekać bo koszulka nie została jeszcze wysłana(brak czasu)
Koszulka zostanie wysłana 3 listopada
My czekaliśmy ponad tydzień i nie płaczemy ty raptem parę dni i robisz spama, bo ja jej dalej nie mam itd. Sory ale w takim wieku powinieneś to inaczej załatwić, rozumiem 10-13 latków ale nie 21. Bez płaczu na forum bo robi się spam.
Nie wszystko się ma to co chce od razu, trzeba czekać.
baj, .
Dawidhardcore
28-10-10, 23:14
aha 3 dopiero no spoko wytrzymie,sorry ,ale jestem nie cierpliwy,a wczesniej nie uzyskalem odpowiedzi dlatego tak pytalem;/
Ja swoją dostałem na początku tego tygodnia-zajebista jest :) materiał widać, że porządne, no i od firmy JAKO-firma znana w odzieży dla sportowców.
Ufff ostatnie 5 koszulek zostało z rozmiarem XL :D Dałem rade i zamowiłem sobie ;) a co tam:)) Będę ją szanował^^
Dawidhardcore
10-11-10, 23:25
a ja nadal nie mam;p
Dawidhardcore
11-11-10, 00:39
nie możliwe.
powaznie mowie;/napisalem do admina,ale mi nie odpisuje;/
A kiedy zamawiałeś? Wiesz wczoraj święto itp. Myślę że w pn powinna byc u Ciebie. Ja dziś jade wplacic sianko na konto i czekam za koszulinka;D
A kiedy zamawiałeś? Wiesz wczoraj święto itp. Myślę że w pn powinna byc u Ciebie. Ja dziś jade wplacic sianko na konto i czekam za koszulinka;D
Jakbyś czytał uważnie to on zamówił, już to ponad 2 tygodnie temu. Paczka idzie 3 dni.
da.niel spokojnie... A chciałem go pocieszyć nie to co Ty! Zresztą mam tutaj konto nie po to żeby szukać wrogów a wręcz przeciwnie uczyć się od starszych i doceniać to co robią dla małolatów (chodzi o staż i wiedzę)
Odpowiedziałem Ci spokojnie, nie wiem o co Ci chodzi. Ja wrogów nie szukam też, zresztą nie wiem po co to piszesz.
A co do pocieszania? Chcesz pocieszać starego byka? On nie ma 12 lat, wybacz.
fallenursus
13-11-10, 22:38
listonosz pewno modem na syf d jest i zajebal.
E tam pewno wyjebał tą mizerną koszulkę poczty i założył naszą forumową bo fakt dobrej jakości jest i logo zajebiaszcze moja też szła 4 dni na bank podjebał pozdro.
Dawidhardcore
14-11-10, 15:11
E tam pewno wyjebał tą mizerną koszulkę poczty i założył naszą forumową bo fakt dobrej jakości jest i logo zajebiaszcze moja też szła 4 dni na bank podjebał pozdro.
moja juz zdwa tygodnie idzie;p mam nadzieje,ze listonosz jej nie nosi,bo z niego ja zedre;D
To pokażcie im kwitek i niech oddają flotę.
marcinczwa
15-11-10, 09:14
Panowie, spokojnie
wszystko dojdzie:) tylko z małym opóźnieniem
Panowie ja kasę wpłacałem w ubiegły piątek. Dziś poniedziałek czyli 3 dni w tym (sobota,niedziela) i noszę ją na sobie juz! No!
Dawidhardcor (http://www.e-gym.pl/member.php?14449-Dawidhardcore)
Przyznaj się lepiej gdzie mieszkasz:D
Dawidhardcore
15-11-10, 19:36
a po co se przyznawac;p?? przyszla wlasnie przed cwhila,powiem wam ,ze material moglby byc lepszy:)ale noic ja bd:D
Niechce mi się czytać całego temat - sa jeszcze koszulki ?
marcinczwa
02-12-10, 21:17
Niechce mi się czytać całego temat - sa jeszcze koszulki ?
tak, są
można śmiało zamawiać
polecial przelew z ing, dzieki
zamowilem 7 grudnia, jeszcze nie doszlo...
To dopiero 6 dni ;) spokojnie i cierpliwości
zamowilem 7 grudnia, jeszcze nie doszlo...
Spójrz na polskie drogi.
A co do koszulki brać i ćwiczyć, moja służy mi na treningach k-1.
okres przedswiateczny, poczta zapewne ugina sie pod ciezarem kartek z zyczeniami :)) tylko dlaczego w statusie zamówienia jest dalej oczekiwanie na przelew? skrypt nawalił?
marcinczwa
15-12-10, 11:38
Panowie jestem chory i chwilowo nie ruszam się z łóżka
jak mi przejdzie wszystko wyśle, przepraszam za opooxnienie
zeby do wigilii doszlo bylo by dobrze...
KOSZULKI FORUMOWE JUŻ DOSTĘPNE
ilość ograniczona! (klik) (http://www.e-gym.pl/showthread.php?27677-Koszuli-forumowe)
wisi to juz tyle czasu i ciagle ilosc ograniczona, moze usuncie ten tekst bo jak to wyglada, info bedzie pewnie wisialo z rok jeszcze albo dwa i cigale bedzie ilosc ograniczona ale ciagle w kazdej chwili koszulke jednak bedzie mozna bez problemu kupic,
może ktoś kto już ma koszulkę zrobił by zdjęcie sobie w tej koszulce, wtedy byśmy znaczyli jak ona leży i by pewnie więcej chętnych było...ja zanim coś kupie to murze poprzymierzać kilka razy:p
może ktoś kto już ma koszulkę zrobił by zdjęcie sobie w tej koszulce, wtedy byśmy znaczyli jak ona leży i by pewnie więcej chętnych było...ja zanim coś kupie to murze poprzymierzać kilka razy:p
jak moja dziewczyna xD
http://www.youtube.com/watch?v=cu3qtmwKWLg
http://www.youtube.com/watch?v=gajOZgxyf_E
tu masz skrawek koszulki forumowej
nie to zebym nie byl niecierpliwy ale.. dostał juz ktos te koszulki?
fallenursus
17-01-11, 02:04
tak, ale wszystkie s'ki wykupione podobno, wiec bedziesz musial poczekac do nastepnej parti.
zamowilem 1,5 miesiaca temu...admin jest nipowazny
marcinczwa
17-01-11, 14:07
dzisiaj nastąpi wysyłka zaległych koszulek.
Powód opóźnienia podałem na PW
doszły :) zajebisty materiał, idealnie leżą, warto było czekać!
ja tez juz mam 2 x xxl i leza w sumie w sam raz :] materiał faktycznie dobry zobaczymy po 10-20 treningach i tyluż praniach :]
Witam wszystkich :)
Koszulki super chętnie wziąłbym sobie jedną proszę o kontakt z dilerem :P
Siemka g-kick ;]
http://www.e-gym.pl/member.php?2-marcinczwa
On tu jest królikiem i rozdaje karteczki:)
Z tego co wiem tak :) i to nawet bliżej hehe...