Zobacz pełną wersję : Czy duży procent z Egiptu to wał?
Kolega wybiera się do Egiptu powczasować,przy okazji ma w planie odwiedzić miejscowe apteki.Czy środki takie jak Primo,Susta,Winstrol można tam dostać dobre czy chujowizna raczej.Wiem,że jakiś czas temu tam był i nawiózł Primy ale jak je oglądałem to ilośc płyna w ampulach nawet nie byla jednakowa i nie wyglądało to najlepiej ogólnie rzecz biorąc.Jakie macie doświadczenia ze środkami stamtąd,warto coś przywozić?
podobno egipt to glownie lipa.
lepiej turcja, jest prima, susta, antek, naposim, i jak masz farta to efka tez.
namow kumpla na turcje, jedzenie lepsze, nie bedzie mial sraki (zemsty faraona) zajebiste dyskoteki.
na plus egiptu to morze, rafa, wycieczka do kairu.
Wycieczkę już ma wykupioną więc raczej zmiana miejsca nie wchodzi w rachubę,więc mówisz że lipa tam głównie.Cóż,to lipa.Jak u innych,spotkaliście się z dobrym towarem z Egiptu?
egipt miksy podobno na tym mafia łapę trzyma możesz spróbować gdzieś na prowincji więcej wałów statystycznie jest susty niż cido,
szukaj aptekarza co zna język angielski i od razu gadaj po ile light ,a po ile fake, wtedy masz duze szanse kupić dobry towar.
podobno egipt to glownie lipa.
lepiej turcja, jest prima, susta, antek, naposim, i jak masz farta to efka tez.
namow kumpla na turcje, jedzenie lepsze, nie bedzie mial sraki (zemsty faraona) zajebiste dyskoteki.
na plus egiptu to morze, rafa, wycieczka do kairu.
w turcji nie ma napo,
primo, sus, antek, efa, clo, salbutamol i pare rzeczy sie jeszcze trafi,
w egipcie sporo fejkow, trzeba tez uwazac na ceny i je negocjowac bo przycinaja masakrycznie,
Turcja pewniejsza niż Egipt zdecydowanie.
naposim to rumuńska apteka u nas 5około 50% to wałki trzeba mieć dobre żródło, bo wałki są juz identyko co ori.
W Tajlandii tez jak nie jesteś obeznany trafisz na wałki do taki kraj jak mekka saa.
reki sobie nie dam za to uciac ale wyaje mi sie ze widzialem naposim i proviron tam.
provi napewno jest ale napo pierwsze słyszę moze ktoś zrobił interes z apteką
w innym wypadku to sam nie wiem.
provi jak najbardziej,
napo nie,