Zobacz pełną wersję : buty Everlast
rafalkomando
04-05-10, 18:27
panowie rozgladałem sie za butami:P w dobrej cenie, co sadzicie o tych butach, ktos ma? nei wiem czy za cene 130 zł opałaca sie je kupic.... hmm..
panowie rozgladałem sie za butami:P w dobrej cenie, co sadzicie o tych butach, ktos ma? nei wiem czy za cene 130 zł opałaca sie je kupic.... hmm..
Moim zdaniem patrząc po zdjęciu to nie wyglądają na solidne, ja osobiście bym wzioł coś innego za tą cene, ewentualnie dołożył :)
Podwójne szycia i nie wyglądają na solidne?
Podwójne szycia i nie wyglądają na solidne?
Chodzi o to, że to nie jest jakaś wysoka jakość, widać przekrój skóry jeżeli wiecie o co mi chodzi, bo dokładnie nie wiem jak to opisać :P
Mi sie nie podobaja takie mini buciczki jak dla pedałka mimo ze wiekszosc takie nosi.
Mi sie nie podobaja takie mini buciczki jak dla pedałka mimo ze wiekszosc takie nosi.
mi też nie
i mi nie:) ja mam sentyment do vansow np.
rafalkomando
05-05-10, 11:51
nom to nie kupie :) prosze moderatora o zamkniecie i usuniecie tematu. dzieki
chłopie nie kupujesz butów bo jakiś typek na forum powiedział , że mu sie nie podobają?
Miej swoje zdanie i jeśli ci się podobają to je kupuj.
chłopie nie kupujesz butów bo jakiś typek na forum powiedział , że mu sie nie podobają?
Miej swoje zdanie i jeśli ci się podobają to je kupuj.
Dokładnie.
rafalkomando
05-05-10, 21:26
ale wlasnie je zobaczylem w realu, tak jak ktos wczesniej napisal, s strasznie plaskie:/ takie sandalki.. odpadaj
buty na rzepy sa dla niedorozwojów
nie sa dla ludzi szukajacych ulawienia:)SAM niedalwno kupilem na rzepy bo jakos akurat wpadly mi do gustu i wole takie ktore pasuja do kazdych spodni a nie jakies skoki grubo za kostki...co pasuja do skejtow a do jeansow lipa...sa gusta i gusciki(o tym sie nie dyskutuje)
Do autora nie kupuj przez iternet...idz lepiej pochodz po sklpeach sa nieraz ladne przeceny pozadnych butow:)dotkniesz obmacasz i wiesz czy ci sie podobaja czy nie...raz kupilem na allegro i juz zrezygnowalem z zakupow:) bo 250zl mozna powiedzeiec w piach:) 1 sezon pochodizlem
z NIke
je takie mam jak autor w temacie tylko białe... kupiłem na allegro i nie narzekam xD trzeba patrzyć na rozmiar wkładki wew. a nie na sam nr jaki masz... tak to sie idzie przejechać bo może być zaniżona numeracja.
rozmiar 1 a dobre buty 2...ja zamowilem i mialem dziurkie z boku zalana jakim klejem...buty za 250zl...juz mi sie nie chcialo bawic w odsylanie itp bo doszlo by jeszcze z 50...od tej pory STOP BUTOM Z ALLEGRO:)
Witam, popieram Beni że kupowanie ciuchów na Allegro jest jak kupowanie kota w worku, osobiście wole iść do sklepu, przymierzyć, obejrzeć.