Zobacz pełną wersję : Rozstępy - zabieg laserowy
Witam. Kilka lat temu podczas gwałtownego przyrostu na wadze pojawiły mi się rozstępy na plecach, barkach i ramionach. Są już stare wiec nie zredukuje ich raczej za pomocą maści itp wiec mam pytanie do osób, które usuwały rozstępy laserem oraz do tych, które orientują się na ten temat. A dokładniej chodzi mi o cenę takiego zabiegu oraz czy cena obejmuje całkowite wyleczenie z rozstępów w danym miejscu czy po prostu trzeba kilka zabiegów i za każdy trzeba płacić ? Jakie polecacie gabinety, jakie są wasze opinie i czy się opłaca? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Najlepsze efekty daje Fraxel laser
Cena ustalana indywidualnie w zależności od powierzchni.
wystapily u kogos rozstepy w okolicy kolana? nie chodzi mi o same jablko tylko troszke w bok. zauwazylem wlasnie ostatnio je u siebie, przyznam ze dziwnie to wygląda;D
norzstep znaczy postep, ale nie za ładnie wygląda. Tez mam na barach klacie łapach i udach. Wstyd sie rozebrac na basenie.
to powodzenia życzę , 15 lat ;O
Jak będzie miał 18 i zacznie ruchać wszystko, co się rusza, to będą już "wybielone"
Nooooooooo i będzie wielkim skurwysynem :)
nie no na klacie, udach i łapach to juz mam sporo czasu, ale zeby kurwa na kolanie to sie zdziwilem
Tropiciel tez mi cie miło poznać. Na serio masz na kolanie? daj fote tego zjawiska :P
spoko;D na jutro cos ogarne.