Zobacz pełną wersję : 8 miesiecy
Waga 78
wzrost 183
staz 8 mies
super jak na 8 miesiecy . domyslam sie ze foty robione na pompie ? jakie wymiary i co jadles
Super efekty jak na 8 miechów. Sam tyle trenuje i do takich mi daleko, z tym ze ja jeszcze na sucho jade. Co brałeś? Musisz mieć dobre geny.
Może być,ale fajnie ,że nie ma dużo fatu.
idziesz w dobrą strone^^ podoba mi sie tric
jak na 8 miechow to super
Zajebiste predyspozycje do wielkiego najszerszego ;p
Fajnie jest ... fajne łapy i bary ...
Ja bym się teraz przyłożył do kapturów i brzucha ...
Jakie cykle masz za sobą ??
Super efekty jak na 8 miechów. Sam tyle trenuje i do takich mi daleko, z tym ze ja jeszcze na sucho jade. Co brałeś? Musisz mieć dobre geny.
albo Ty masz chooyowe :)
zależy jeszcze od czego zaczynał, a wy już oceniacie postęp że w 8 miesięcy to zrobił bardzo dużo... :)
Zakładam , ze jeśli jest napisane 8 miesięcy , to wcześniej nie chodził na siłkę , i wyglądał jak zwykły normalny , przeciętny chłopak , a teraz już po nim widać , że chodzi i jak na 8 miesięcy to zaczyna być to ładnie widać , więc myślę , że chłopak się nie opierda#$ i jedzie ostro z tematem ... ;}
a ja myślę że da radę więcej wycisnąć w 8 miesięcy :). Więc jest dobrze, ale bez szału.
bardzo ladnie, masz swietne predyspozycje !
pokaz inne partie, chodzi mi glownie o nogi !
j/w. napisz przebyte cykle
powodzenia w dalszym dzwiganiu :)
1 cykl mono uniwersala
2 cykl mono +aakg
3 cykl tydzien temu skonczylem to: X-pand energized , mono , witaminki ,bcaa ,2,2 kg mutanta
na poczatku wazylem 69 kg
a zdjecia byly akurat po treningu nóg!
co do wymiarow
biceps 38
klatka 105
udo(tu jest cienko ale pracuje nad tym) 55
marcinpeny
03-05-10, 17:39
Do autora. Masz problemy z kręgoslupem co? Widać skolioze i to nie małą. Rehabilituj sie chlopaku bo kręgoslup to nie zarty, wiem po sobie. Pozdro
ale ja nie mam zadnych problemów z kregoslupem!
marcinpeny
03-05-10, 17:45
ale ja nie mam zadnych problemów z kregoslupem!
no to własnie dowiedziałeś sie ze masz. Idz do lekarza to on to potwierdzi.
tak poprostu zdjecie wyszlo nie stalem prosto i tyle
marcinpeny
03-05-10, 17:54
Na 1 i 2 zdj widac ze brzuch masz przekrzywiony, ale ok- tu mogles krzywo stac, ale na 4 zdj widac wyraznie skrzywienie kregoslupa i zle ulozenie lopatek. Lekarzem nie jestem ale na Twoim miejscu poszedlbym do specjalisty.
to tak wyglada bo sie napielem ale jak stoje normalnie wszystko jest ok
to może jak się napniesz a nie napiełniesz to będzie dobrze :pray: :)
co ci zalezy, idz do lekarza on sie wypowie, krzywdy ci nie zrobi a bedziesz wiedzial na czym stoisz. pozdr
Wreszcie pokazał sie ktoś w normalnych pozach , Inni chyba mogą robić fotki tylko podczas ataku epilepsji.
Borsuk w nagrodę
http://www.jezyklowiecki-klub.pl/images/zdjecia/admin/borsuk1.jpg
Lewa łapka wieksza ....... tak samo jak lewy najszerszy .......
lewa łopatka idzie w dół...... jestes przestawiony ... jednym słowem sam tego nie odczujesz później jak zrobisz więcej masy będziesz to zauważał ...ale jak chłopaki pisali idź z tym do lekarza .......