Zobacz pełną wersję : sila
witam ,chcialbym zaczac cykl na test 250 enan ,jest to moj 3 cykl i prosilbym o pomoc w dobraniu drugiego specifiku ,
patryk1336
02-05-10, 16:36
ale po co do tego ankieta??
fallenursus
02-05-10, 16:44
kolega pomylil ankiety;]
rozpisz cykl jaki masz na mysli,najwyzej sie poprawi. rozpisz odblok tez.
test enan 250 iran 10 szotow i chcialbym cos do tego dobrac ,odbloki clomid i zalatwiam na dniach hcg ,moim celem jest sila i sucha masa ,chce ladowac co 4 dzien test (mam 10 zastrykow po 100mg),i mysle o dece( 10 flakonow po 2 ml) ,deke chce tez co 4 dzien ladowac po 200mg ,sorki za ankiete.
fallenursus
02-05-10, 17:39
nie wiem ocb w tej ankiecie ale jesli 150gr bialka jesz dziennie, to jakies nieporozumienie.
piszesz e masz irana 250 10 strzalow, o ile sie nie myle to ma 250mg/ml,potem piszesz ze chcesz bic c4d testa 100mg+ deke c4d po 200mg? komplikujesz zycie mi, i sobie ;]
a przy tej diecie suchego miesa trudno bedzie zrobic.
zamiast deki proponuje winstrol+ wiecej tescia by przydalo sie dokupic.
rozpisz ostatni cykl dokladnie+odblok i kiedy byla ostatnia tabsa odbloku?
Ta ankieta to chyba jego dane :)
chcialem zebyscie wiedzieli z kim piszecie ,myslalem ze ankieta bedzie jakims obrazem mojej osoby ,chodzi mi tylko o dobor srodkow do cyklu.
haha jaka ankieta :D
ankiete sie pisze w poście a nie tutaj, to nie o taka ankiete chodzi.
ok pieprzyc ankiete morze ktos mi doradzic co moge wziasc do tego enana ?
fallenursus
02-05-10, 21:17
jaki byl ostatni cykl?dawki/kiedy skonczyles.
ale sie do niego dowaliliscie za ta ankiete, a ja mu dam soga bo wykonal kawal duzej roboty z ta (złą) ankieta. cel byl dobry. A wiekszosc z nas jak zaczynala swoja przygode to ZADNEJ ankiety nie wypelniala.
SOG out law
fallenursus
02-05-10, 22:23
ankieta dobra, ja wybralem bialko 150.
mała wiedza myślę ze pierwszy kontakt z igłą może szla jakaś meta ilub winko
raczej nie rozpisuje osobą z dużą wiedzą ale mam dziś dobry humor, ze nie popełnił głupstw.
1-8 test enan 250 e5d
odczekujesz 14dni i wchodzisz na clomid
1-2 100mg
3-15 clomid 50mg
testa irana chyba coś tam braknie , nie chce mi się liczyc
białko na cyklu 2,5mg na kg masy ciała to sobie oblicz bilans białka.
Ty bierzesz okolo 60 % zapotrzebowania.
Uuuu,dzieki bullet jestes dobry chlop ,ty jako jedyny nie pojechales ze mna,dzieki za pomoc joh 1946 ,zastosuje sie do wskazowek .Dolaczam do tego stanoject 50 EC zobaczymy co z tego wyjdzie ,dzieki za pomoc.
fallenursus
03-05-10, 21:02
napisales ze przerabiales deke,propa,mete,i prolke
sa szanse ze 250prolo c5dni nic nie zrobi. dlatego pytam jeszcze raz- kiedy byl ostatni cykl i jak on wygladal?
albo ja albo Joh1964 zle cos wyczytal :)
w polowie grudnia zaczelem walic prolo i bylo to tylko 5 zastrzykow po 100mg co 5 dni ,a w kwietniu poszlo troche propa czyli 8 zastrz po 100mg co 2 dzien i piec szotow deki co 5 dzien(100,150,200mg)
fallenursus
04-05-10, 05:21
w tym wieku, i z dostepem do internetu takie gupoty robiles;)nie wstydzisz sie? nie wiem czy sie pytac czy odblok jakis byl.ta deka jeszcze z ciebie nie wyszla. wogole planujesz jakas przerwe? nie sadze zebys poczol te 250 entatu po tym co zrobiles w kwietniu.
a tak z innej beczki, to ja sie wogole teraz czujesz?bo prop juz wyszedl dawno z organizmu a deka nie...
noi pisalem juz wczsniej 150gr bialka przy twojej wadze to lekkie nieporozumienie na sokach.Miesa to nie zrobisz, tym bardziej ze wino lubi duuuuzo bialka zeby suche mieso szlo.
qrwa aja zagłosowałem haha
to co mam robic ? koksy biore zeby nikt nie wiedzial ,prosze o rade..
fallenursus
04-05-10, 18:11
nierozumiem.mozesz wytlumaczyc oco w tym wszystkim w takim razie chodzi? jak wezmiesz pozadnie i zjesz pozadnie, to beda wszyscy wiedziec(domyslac) ze bierzesz. bez obrazy ale moze jakis psycholog lepiej by poradzil niz my..
psycholog juz nie pomoze ,moja glowa jest strasznie obita moze to dlatego jestem taki rozczochrany jak mozesz to napisz mi jak dlugo mam czekac i czy ponowne branie testu sie oplaca ,jedzenie i diete dostosuje do zalecen jaki dostalem.napisz mi tylko jaka przerwa i z czym ?,dziekuje za pomoc.
fallenursus
04-05-10, 18:46
zrob ze 2 miesiace przerwy,popracud z dieta i suplementacja,waga pujdzie w gore nie ma bata.Wtedy wrucisz wypelnisz ankiete jeszcze raz ze zmienionymi gabarytami i sie zapoda cos dla Ciebie. Poszam sobie krete, z dobra dieta wiecej Ci pujdzie niz te pol-cykle co robiles. Musisz sie przyzwyczaic do poprawnego jedzenia.
taka przerwa dobrze Ci zrobi.
a tak dla jaj, masz cos na odblok wogole, czy wali Cie to?
dzieki chlopaku za pomoc ,na odblok mam hcg biore co 3 dzien po 100mg i po tym przez 14 dni clomid ,mam tez kreta horse power ,amino 100 i hard mass oraz tribulus.dziekuwa za pomoc.pozdrawiam wszystkich.
fallenursus
04-05-10, 21:08
dzieki chlopaku za pomoc ,na odblok mam hcg biore co 3 dzien po 100mg i po tym przez 14 dni clomid ,mam tez kreta horse power ,amino 100 i hard mass oraz tribulus.dziekuwa za pomoc.pozdrawiam wszystkich.
jeszcze raz powoli napisz jak robisz te pct. HCG nie bierze sie na mg.....