Zobacz pełną wersję : stronka nie dziala.
Witam, od momentu kiedy zostal zmieniony wyglad forum nie moge w ogole wejsc na forum. Wejscie jest mozliwe tylko wtedy, jezeli skorzystam z bramki proxy, czyli owocuje to tym ze strona strasznie zamula.
Dodatkowo dodam, ze czasami, moge normalnie wejsc. Wiecie moze o co chodzi?
slim shady
02-05-10, 13:42
jakiej używasz przeglądarki ?
marcinpeny
02-05-10, 14:36
Zmień przeglądarke i powinno dawać rade :)
firefox/ie/opera na wszystkich to samo.
edit; teraz np na stronke wszedlem bez korzystania z proxy, a rano sie nie dalo
marcinpeny
02-05-10, 17:21
To wywal kompa przez okno- nie bedzie juz problemu :D nie no zart :P. Nie wiem jak Ci pomoc ale jakby mi sie to stalo to formata bym strzelił :P
slim shady
02-05-10, 17:49
a masz nową mozille ze wszystkimi wtyczkami ?
fallenursus
02-05-10, 17:54
firefox dziala bezproblemowo, opera i ie tez. na viscie i na win7
Ja też dzisiaj też miałem problem żeby wejść na forum-pokazywała mi się strona właściciela serwera na której jest ta stronka z pytaniem czy jestem zainteresowany kupnem tego adresu-co jest?Jakieś problemy z płatnością za serwer?Pierwszy raz mi się tak zrobiło.
mam ten sam problem co autor juz od dłuższego czasu, przez 2dni nie moglem wejsc w ogole na forum tylko wyswietlalo mi sie reklama gdzie ta domena zostala wykupiona badz otwiera sie strona główna ale tak rozjechana ze nie dalo sie nic zrobic a jak klinalem w cos to juz błąd.
marcinczwa
03-05-10, 12:00
pokazcie co dokładnie się wyświetla
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera http://www.e-kulturystyka.info
* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com (http://www.example.com)
* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Dzisiaj bez problemu tez moge wejsc z tego co widze.
zrobilem screena ale zapomnialem zapisac, pewnie nie bede musial dlugo czekac na kolejna awarie to wkleje pozniej.
to co smile wkleil mi sie wyswietla dosc czesto ale nie tylko to.