PDA

Zobacz pełną wersję : stronka nie dziala.

.Smile
02-05-10, 13:11
Witam, od momentu kiedy zostal zmieniony wyglad forum nie moge w ogole wejsc na forum. Wejscie jest mozliwe tylko wtedy, jezeli skorzystam z bramki proxy, czyli owocuje to tym ze strona strasznie zamula.
Dodatkowo dodam, ze czasami, moge normalnie wejsc. Wiecie moze o co chodzi?

slim shady
02-05-10, 13:42
jakiej używasz przeglądarki ?

marcinpeny
02-05-10, 14:36
Zmień przeglądarke i powinno dawać rade :)

.Smile
02-05-10, 16:11
firefox/ie/opera na wszystkich to samo.

edit; teraz np na stronke wszedlem bez korzystania z proxy, a rano sie nie dalo

marcinpeny
02-05-10, 17:21
To wywal kompa przez okno- nie bedzie juz problemu :D nie no zart :P. Nie wiem jak Ci pomoc ale jakby mi sie to stalo to formata bym strzelił :P

slim shady
02-05-10, 17:49
a masz nową mozille ze wszystkimi wtyczkami ?

fallenursus
02-05-10, 17:54
firefox dziala bezproblemowo, opera i ie tez. na viscie i na win7

Pero
02-05-10, 22:20
Ja też dzisiaj też miałem problem żeby wejść na forum-pokazywała mi się strona właściciela serwera na której jest ta stronka z pytaniem czy jestem zainteresowany kupnem tego adresu-co jest?Jakieś problemy z płatnością za serwer?Pierwszy raz mi się tak zrobiło.

Sosna91
03-05-10, 10:10
mam ten sam problem co autor juz od dłuższego czasu, przez 2dni nie moglem wejsc w ogole na forum tylko wyswietlalo mi sie reklama gdzie ta domena zostala wykupiona badz otwiera sie strona główna ale tak rozjechana ze nie dalo sie nic zrobic a jak klinalem w cos to juz błąd.

marcinczwa
03-05-10, 12:00
pokazcie co dokładnie się wyświetla

.Smile
03-05-10, 12:30
Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera http://www.e-kulturystyka.info

* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com (http://www.example.com)

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Dzisiaj bez problemu tez moge wejsc z tego co widze.

Sosna91
03-05-10, 13:31
zrobilem screena ale zapomnialem zapisac, pewnie nie bede musial dlugo czekac na kolejna awarie to wkleje pozniej.

to co smile wkleil mi sie wyswietla dosc czesto ale nie tylko to.