Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Grubość Kośći a osiagane przyrosty

Gahan1990
02-05-10, 02:36
Witam. Pytanie ile macie w odwodzie nadgarstka. Po co to pytanie ,a no po to aby wysnuć moja teze ze jesli ma sie cienkie kosci to o duzym bicepsie mozna chyba zapomnieć .Żeby nie być gołosłownym podaje swoj obwód nadgarstka :jest to 16cm -malutko .Kiedy zaczynałem treningi a było to sporo czasu temu w bicepsie mialem 29 cm w wieku 15 lat po latach treningów mniej lub bardziej regularnych doszedłem do 42 cm i tak stoje juz ze 3 lata i ani rusz do przodu.Moze wiecej sie nie da na ''sucho''? Wiadomo ciekie kosci to i cały szkielet . Czekam na wasze opinie na ten temat no i moze jakieś obwody.

marcinpeny
02-05-10, 09:09
Witam. Masz racje ze szerokosc nadgarstka wpływa na szerokosc ramienia. Ja mam 17 lat, w nadgarstku 18cm, w przedramieniu 33 a w bicu 40 wiec jeszcze urosnie. Ktos na tym forum pisał o jakiejś stronie internetowej na ktorej po podaniu obwodu nadgarstka obliczala maxymalny obwod ramienia. Nie wiem ile w tym prawdy ale mysle ze w jakims stopniu napewno. Ale wg mnie 42cm to nie jest maximum jakie mozna wywalczyc w Twoim przypadku bez dopingu... Zmień trening i pokombinuj z dietką.

alder
02-05-10, 13:04
jam zawsze miał cienkie nadgarstki. taka genetyka. ale widziałem kolesi co mieli łapy jak Pudzio a chude nadgarstki aż dziwnie to wyglądało. więc .... albo ......

w teście do diety Dukana jest że jak nie możesz objąć kciukiem i wskazówką jednej ręki nadgarstka drugiej, to masz grube kości. LOL Fuck bo ja nie mam grubych a nie mogę