Zobacz pełną wersję : Jak kiedys wygladalem ,a jak teraz ...
Dawidhardcore
01-05-10, 22:57
Siema witam wszystkich pozwolilem sobie wrzucic fotki swoje jak wygladalem kiedys ,a jak wygladam teraz po 6miesiacach ccwiczen. Na pierwszym zdj waze 65kg i mam 32cm w lapce, na drugim waze 82 i mam 37 w lapie,widac postepy??prosze o szczer wypowiedzi,czy jak na 6miesiecy jest jakas poprawa wygladzie czy nie??dodam,ze nie bralem nic na cykl;) tylko kreatyne..z Gory dzieki
http://i43.tinypic.com/2jfahx5.jpg tak wygladalem 6miesiecy temu
http://i42.tinypic.com/10ynpxx.jpg tak wygladam teraz
Wiem ze troche brzuch odstaje,ale z nim to zawsze mialem problemy:)
co mi doradzicie??
poza tym ze w pasie poszlo do przodu to szalu nie ma ;0
ale zdjecie nadajace sie na sweet focie jest i to sie liczy !
jak na 82kg to miesa za duzo nie ma i tak dziwnie to troche wyglada masz jakies problemy z kregoslupem?
Dawidhardcore
01-05-10, 23:28
jak na 82kg to miesa za duzo nie ma i tak dziwnie to troche wyglada masz jakies problemy z kregoslupem?
nie nie mam a czemu pytasz?? tak poprostu wyszlo,bo zdj sam sobie robilem i sie tak zgarbilem:)
Dawidhardcore
01-05-10, 23:29
a dojscia do saa nie mam wiec nie mam jak dolozyc cos do mojej diety;/
nie nie mam a czemu pytasz?? tak poprostu wyszlo,bo zdj sam sobie robilem i sie tak zgarbilem:)
to proponuje ustawić samowyzwalacz i sie dobrze ustawic zeby bylo cos widac bo teraz ciezko ocenic
Dawidhardcore
01-05-10, 23:31
mam jeszcze inne fotki,zaraz cos wrzuce]
http://i44.tinypic.com/2eg8x88.jpg
tu zas troche zamazane;/
Dawidhardcore
01-05-10, 23:37
To mowicie,ze jak na 6miesiecy to slabo??
ja narazie nic nie mowie.. bo nie wrzuciłeś żadnej foty na ktorej cos widac
Dawidhardcore
01-05-10, 23:51
Bd musial zrobic jakies wyrazniejsze zdj,poprosze kogos aby mi j zrobil;)
Chcesz szczerej opini?
nie widze tu nic,nawet zarysu tego że chodziłeś na siłownie,lepiej wyglądałes 6m-cy temu bo byłeś szczypły teraz masz duży bf i do tego zaczątki gino,
Porada jaką moge ci dac to wziąc sioę za dietę nie masz partii którą mógłbys poprawić bo wszystko wygląda fatalnie(pod okiem kulturystyki) bierz się konkretnie za dietę i treningi kreatyna nie da ci zadnych efektów jesli nie połączysz jej z porządnym garem.ćwicz jak na razie się zapuściłeś.
pozdro
fallenursus
02-05-10, 00:09
miesa do diety doloz.
jestes gruby. duzo fatu, wczesniej szczuplo i wygladales jak czlowiek
Jak wyżej ... Miałeś karnet na siłownie czy do Mc Donalda ???
Dawidhardcore
02-05-10, 11:25
Jak wyżej ... Miałeś karnet na siłownie czy do Mc Donalda ???
Mialem karnet na silownie i nadal mam
37cm w ramieniu chyba na pompie. :)
??????????Dołóż kurczaka i wywal piwo.
Dawidhardcore
02-05-10, 12:01
piwa nie pije,z brzuchem zawsze mialem problemy;/ WIki nie na pompie tylko tak sam sie dziwilem:)
zrób wyraźne zdjęcie od frontu :D.
Dawidhardcore
02-05-10, 12:25
http://i44.tinypic.com/2urqhyo.jpg
Dawidhardcore
02-05-10, 12:28
http://i44.tinypic.com/2mqoya8.jpg
Wiem,ze niejest zniewalajaco,ale od czegos sie chyba zaczyna
na siłownie to może chodzisz ale nie za bardzo ćwiczysz;/ jak na pół roku to słabo;/ trochę Cię zalało. Za mało białka za dużo węgli(albo w ch******j za dużo białka)
Jak wygląda twoja dieta ? Wiesz jest tak , że może i rzeczywiście sporo ci mięśnia doszło i siły , ale nie widać tego przez tłuszcz ;/;/ Może jak już wyżej pisali , jesz za dużo węglowodanów prostych ( słodycze ) lub też twoja dieta jest za tłusta ( McDonald , pizze , ogólnie tłuszcz ) ?? Ja bym Ci proponował Dietę , ale uciąć troszkę węgle , i ograniczyć tłuszcze , a kalorie dorabiać białkiem . . . Ja troszkę eksperymentuje z dietą i prowadzę dziennik treningowy , i tak to sobie poukładałem , że ide teraz na masę , ale z miesiąca na miesiąc łącznie z powiekszającymi się mięśniami , trace centymetr lub więcej w oponce ;] Więc trzeba kombinować z dietą .... A mój sposób to taki , że ostatnie dwa posiłki przed snem to posiłki w których nie ma wogóle tłuszczu , węgli bardzo mało i bardzo dużo białka ...
weź troszkę kaptury poćwicz i podjedz coś .
Fakt kolego omijaj maca szerokim łukiem problem z brzuchem w wieku 21 lat chłopie powinneś mieć kaloryfer jak byś był po 30 to rozumiem że można mieć taki brzuch dopracuj dietę bo to klucz do sukcesu a kreatynę se odpuść cudów się po niej nie spodziewaj a po siłowni niełaż i opowiadaj tylko ćiśni metal asz łzy poletą pozdro.
a ciekawe jak wy wygladacie... jak tak cisniecie na treningach
Ee przecież ten brzuch nie jest taki straszny dość szybko można go zlikwidować.
Ziomek ile białka zapodajesz na kg/mc i węgli,tłuszczy?
Łapa nie wygląda na 37, może dlatego, że jesteś mocno zalany.
Paradoks, nie dość, że chudy, to jeszcze zalany :D
Trochę mało zrobiłeś przez ten czas, może trening/dieta złe ?
Dawidhardcore
06-05-10, 21:53
Paradoks, nie dość, że chudy, to jeszcze zalany :D
Trochę mało zrobiłeś przez ten czas, może trening/dieta złe ?
nie mam pojecia co z dieta moze byc zle,ale teraz ulozylem z pomoca internetu nowa,ale czy mi cos da;)
fallenursus
06-05-10, 21:55
http://raincoaster.files.wordpress.com/2010/03/im-from-the-internet.jpg
Biegasz po treningu ? też mam problem z brzuchem ale odkąd dodałem aeroby po siłowni to -6cm w pasie w niedługim czasie :D
Dawidhardcore
06-05-10, 22:12
Biegasz po treningu ? też mam problem z brzuchem ale odkąd dodałem aeroby po siłowni to -6cm w pasie w niedługim czasie :D
biegam,ale problem jest w tym ,ze jak biegam to z brzucha mi nic nie spada tylko z rak i nog to jest problem zawsze mialem problem z brzuchem;/
wujek.maciek
06-05-10, 22:18
no, to chyba dobrze, nie? czy chcialbys obtluszczone lapy i nogi a kaloryfer na brzuchu? nie da sie miejscowo spalac fatu (nie stosujac jakichs cudow na kiju dla zawodowcow). bojler najczesciej jest miejscem najtrudniejszym do odtluszczenia, ale za to ile satysfakcji jak po pol roku ci sie uda ;>
pozdro
Dawidhardcore
06-05-10, 22:20
no, to chyba dobrze, nie? czy chcialbys obtluszczone lapy i nogi a kaloryfer na brzuchu? nie da sie miejscowo spalac fatu (nie stosujac jakichs cudow na kiju dla zawodowcow). bojler najczesciej jest miejscem najtrudniejszym do odtluszczenia, ale za to ile satysfakcji jak po pol roku ci sie uda ;>
pozdro
bardzo dobrze;),ale brzuszek nie musi byc u mnie urzezbiony,byle by bylo widac ,ze troche masy czlowiek ma
wujek.maciek
06-05-10, 22:24
no, to musisz sie zdecydowac, czy chcesz miesnie, czy fat. tez nie musze miec kaloryfera (czasy kiedy moglem na to siksy wyrywac bezpowrotnie minely), ale jak mam ponad 15%bf, to jakos sie nie za dobrze z tym czuje...
Dawidhardcore
07-05-10, 01:14
no, to musisz sie zdecydowac, czy chcesz miesnie, czy fat. tez nie musze miec kaloryfera (czasy kiedy moglem na to siksy wyrywac bezpowrotnie minely), ale jak mam ponad 15%bf, to jakos sie nie za dobrze z tym czuje...
zdecydowac sie chce na mase ,ktora bd twarda,a nie fat,a brzuch zawsze taki mialem:)
Troche tłuszczyku nie jest złe (ale bez przesady). A co do twoich efektów to naprawde na 6 miesięcy cieniutko, Ale pochwal się jakie rekordy bo może za to siłe masz a to jest ważniejsze od wyglądu
Dawidhardcore
08-05-10, 16:24
chyba staż dwa lata nie?
dwa lata z przerwami:)
chocbys miał 16 miesieczną przerwe, to i tak masakra ;p
Dawidhardcore
08-05-10, 19:03
chocbys miał 16 miesieczną przerwe, to i tak masakra ;p
ahym no no no powaznie;p?? fajnowo:D
Kurde co za temat suchary sucharami pomiatają. Spokojniej trochę.
masuj, bo jak zrobisz teraz redukcje to nic z ciebie nie zostaną, same kosci tylko /Wróć z rok