Zobacz pełn± wersję : Massdrol + oxanavar + clomed
ostatnio zastanawiam sie nad takim cyklem MASSDROL + OXANAVAR + CLOMED jest bardzo drogi przynajmiej jak dla mnie... (koszt ponad) dlatego chcialbym sie upewnic czy warto w to inwestowac... czy ktos kiedys byl na takim cyklu, zna ktos te produkty..
fallenursus
01-05-10, 21:25
cen nie podajemy
i wypelnij http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie! jak chcesz odpowiedzi czy porady.
zalezy co chcesz zrobić sam OXANAVAR możesz łykać ..... i najlepiej Clomid sobie załatw 24 tab starczy ..... do tego jak zawsze dieta i jaki¶ gainer do uzupełnienia diety
TYLKO NIE WPIER**** WIECEJ NIZ JEDNO OPAKOWANIE NA 3-5 MIESIĘCY BO INACZEJ NERKI WYSRASZ........
ok dodaje potrzebne info:
cel masa,wiek 22lata, waga 60kg(jestem ektomorfikiem) takze bardzo ciezko mi przybrac kazdy 1 kilogram Dieta jest, zadnych zdrowotnych przeciwskazan.
no i staz 14 miesiecy brak kontaktu z saa.
fallenursus
02-05-10, 21:08
oxa ma tyle do masy co trabant do mercedesa.
propek przez 8 tygodni 75mg co 2 dni. zmiescisz sie w 3ech flakonach,o wiele taniej i przyjemniej.
Massdrol + propek + clomed... czy sam propek??
fallenursus
02-05-10, 22:12
sam propek.jesli nie kupiles mdrola, to nie kupuj. Jak juz kupiles to zostaw go sobie do cyklu z dlugoestrowym testosteronem na kickstarter'a
mam do tego stacka (shock teraphy) juz zaczelem brac zadnych komplikacji z propkiem nie bedzie....?
fallenursus
02-05-10, 22:22
nie bedzie, shock to przedtrenigowa lemoniada.
do obiadku lemoniada jest ok:)