PDA

Zobacz pełną wersję : undery opinie praktykow.

joh1964
01-05-10, 13:19
Proszę piszemy bez spamów tylko konkrety i tylko undery.

prop atomic, alchemia flor medico dawne ec działały BD ostroz amniżony.

enan tylko apteka biorę.
deka tylko apteka wbilem trochę decabolu jest tam nandrolon ale czy trzyma stężenie nie wiem.

boldek alchemia razak, atomic ganabol dawny maly tiger a le w 2ml ampułkach ogolnie boldek jest trudno wyczuwalny wszystkie firmy oki przy dawkach 600 mg bylo widać efekty ubicia i zwiększony apetyt najlepszy miałem ori weterynajny ganabol.

metanabol ,scantel, lyka razak oki. ale apteczniakow jelfy i naposimu nie przeskoczą
[alchemia zaniżona] axsio, db pharma oki.
scan kiedyś dobry teraz dostałem wałka.

tren a black windows bardzo dobry tren.

winstrol scantel może być dymamic rewelacja, alchemia zaniżona , genesis zaniżony,
inj jurox weterynaryjny rewelacja jak ori desma, BD

vold
01-05-10, 14:56
Ja tam troszke odpuszczam od tematu, moje słowo może być potraktowane jako reklama :)

Zajebiście by mnie interesowały opinie wina na oleju razaka, bo za niedługo się przymierzam :)

joh1964
01-05-10, 17:03
vold zadna reklama po prostu są osoby co preferują tylko jedną czy dwie firmy i tyle tu chodzi o wiarygodość nie reklamę czy anty reklamę.
ale temat ma uzmysłowić ludziom jak wyglądał nie wygląda rynek underow bo wiadomo ze wszystkiego w jednym czasie się nie biło,
np wiele dobrego nawet tego nie wpisywałem można powiedzieć o dawnym EC kiedyś moja ulubiona firma, a dziś lipa niestety.

ja dopisze dalsze srodki jak tylko znajdę chwilę jak temat sie rozkręci.

ht
01-05-10, 23:08
z underow to na dzien dzisiejszy bym obstawial razaka atomika i phoenixa. reszta out.

joh1964
01-05-10, 23:32
ja patrze na dany specyfik a nie na firme to co brałem to opisałem.

teraz inne saa.

boldek malay tiger , atomic alchemia dawne ec przyn okolo 600mg wszystkie oki.
ale najlepszy weterynajny ori ganabol.
nowy ec dostałem wałka.

deka zawsze celowałem w apteki.

tren a black widow bardzo dobry tren.

cypio testonox flor medico oki Apx ujdzie dawny ec oki

npp atomicc apx , eap slabo je czułem sam nie wiem obecnie nie kupiłbym

oxandrolon alchemia oxandroplex axio , eap fake nie czulem zadnego.

clen rzadko biore preferuje salbitamol jedynie jaki brałem scantel działał oki .

anapolon nie preferuje.

tren e global anabolik oki geneeza nie czułem go nawet przy wyższych dawkach.

ht
02-05-10, 09:04
hehe tak patrze joh to ty z pierwszej lapanki nie jestes;) troche juz tego w siebie wpusciles.

joh1964
02-05-10, 10:14
wiesz nigdy nie przesadzałem z dawkami zwłaszcza orali, po drugie wiek nie dużo brakuje mi do 40 stki
też robi swoje.
najlepsze jest to że koksować zaczęłem w wieku 31 lat, przedtem jechałem tylko na suplach jakies tam ph anadriol chyba tylko brałem.
moj pierwszy cykl jako świerzak to wogole nie porozumienie wziąłem dekę fake organona może pamiętasz metkę bionabol też fake
cos tam działało ale strasznie mnie flaki po tym bolały no jedynie prolka działała odblok zrobilem z 17tabletek clomidu a zasztrzyki robił mi kumpel
bo sam bałem się igły.
Tak że człowiek uczy sie na błędach na praktyce dodam ze wtedy tylko czytałem ops srodkow a nie fora no ale było minęło.

vold
02-05-10, 10:54
Dora to jedziemy:

Apteka:

deca - norma grecka w orginale, nic wiecej

test enant - prolongatum , nic więcej

meta - polska jelfa , teraz skończyłem spożywać :)

mix testo - omnadren

Under:

bold : razak,db,apx

clen : db, scantel

primo : flor, db

meta : razak, db ,eap, apx, flor - ale z florem miałem problemy , brało mnie na wymioty ale nie sugerujcie się tym bo może miałem kiepskie dni :)

deca : numer 1-RAZAK, apx, db, flor

npp : apx, db

oxan : tylko db

oxy: flor i db

wino : scantel, db, flor - tylko po tabsach flora też miałem kiepskie samopoczucie, zastrzyki ok, teraz pewnie bedzie ok razak na oleju , bede stosował ale jeszcze nie taraz, wygląda zajebiście , bardzo rzadki olej co ułatwia injekcje itp.

enant: db , flor - flor ma obecnie wysoką reputacje działa napewno super ale czy ma te 300mg na 1 ml to nie wiem,

cypio: apx, flor

suspensjon : flor - ok ale injekcje chu...., troszke bolesne, brałem raz i już nie chce :), doszły mnie słuchy że mają robić 50mg na 1 ml to może będzie lepiej.

efedryna: tylko i wyłącznie DB.

prop: db, apx, flor, razak, tylko flor bolesny przynajmniej u mnie .

tren : tylko razak i db, napewno innego nie wezme , np eap tren to chujnia :)

wszystkiego nie napisałem ale napewno wiekszość.

joh1964
02-05-10, 13:18
no to ja apteczniaki na przestrzeni kilku lat.

deka organon kiedyś. raz wał dwa razy oki.
deka norma dwa razy oki.
susta egipt wałek.
cidoteston raz wałek raz dobre cido.
test enan norma raz wałekm raz oki
test iran dwa razy oki
prol zawsze oki
gala oki.
cetabon oki
desma raz oki raz działający wałek ale słabszy.
omka zawsze oki
metanabol jelfa naposim zawsze oki.
npp superanabolon trafiłem na wałka.

lg team
04-05-10, 16:37
temat rzeka,
szybko sie przedawnia,

piuras86
04-05-10, 16:45
Naposim ok ????

kupiłem kiedyś 2 opak ...i to był wałek nawet mój dill się wku****ł i odesłał ten naposim ....

joh1964
04-05-10, 17:16
ja miałem napo oki zależy od żródła.

joh1964
04-05-10, 17:29
no jeszcze apteka testolic oki na wałka nie trafiłem.

LG wiadomo temat rzeka wszystko się zmienia czasamij edna partia idzie dobrze następna już nie,
czasami zależy od żródła czasami nawet diil ma miksy.

joh1964
13-05-10, 12:43
Co temat umarł śmiercią naturalną , a szkoda pozwolilo to by w pewien sposób może nie uniknąć ale
zniwelować szanse kupienia wałków.

lg team
13-05-10, 16:43
temat z fotami do tego sluzy,
powielanie tego w kolejnych tematach nie ma najmniejszego sensu mysle :)

Hornet
11-06-10, 23:59
panowie a jaki winstrol naj, w co mam celować? zambon, malay tiger???

ht
12-06-10, 07:24
malay razak desma

joh1964
12-06-10, 18:48
oprócz wyżej wymienionych DB, Bałkan, Scantel, Dynamic.

vold
12-06-10, 20:46
Z ugl myśle że :

Razak na oleju,
Malay tiger rewelacje tylko cena nie bardzo,
DB działa ładnie i cenowo super.

Hornet
12-06-10, 21:39
thx za wino, czy zdążają się podróby cidotestu?

ht
12-06-10, 22:18
cos tam mi sie o uszy obilo ze na cido i irana mozna sie naciac.

Hornet
12-06-10, 22:59
dobra panowie ostatnie pytanie może nie w tym temacie ale pytam: teść prolo co 5 dni czy cido co 7, różnica w stęrzeniach na ml:
cido 250mg/ml bodajże - strasznie kopie podobno
prolo 150mg/ml

fallenursus
13-06-10, 00:06
nowe prolo ze 150mg/ml?
ankiete dasz to bedzie cykl.:)

joh1964
13-06-10, 12:33
co do cido to co u nas lata można podzielić na ori , działająca podróbka i kujawski.

Wałki cido dość łatwo rozpoznać, poprzez grubszą niebieską trzcionkę, większy pierścień na ampułce,
i kształt ampułki.
Słyszałem też opinie sam nie wiem co o tym myśleć że w działających wałkach cido jest cypio.lub mixy częsc ori część wałków
Aktualnie nawet kupując w egipskich aptekach teraz bardzo łatwo o wałki, jak ktoś nie ma tam znajomego aptekarza.

MAXIMUS 2
13-06-10, 16:01
joh1964 a w jaką ty firmę underów celujesz bo se tak myślę że lepiej dobry under niż niepewna apteka.

joh1964
13-06-10, 18:45
nie mam ulubionej firmy myślę że każda może mieć swój zonk, firmy wymieniłem wyżej,
trzeba też brać pod uwagę że na rynku ciągle coś się zmienia, a opinia ziomala, jest często dużo
lepszym rozwiązaniem niż fora kulturystyczne, zwłaszcza niebieskie forum gdzie na siłę
pimpuję się phoenixa, razaka i atomica, nie piszę że te firmy są złe a czy najlepsze, dobra firma
sama się obroni.
W mojej osobistej ale tylko mojej opini w pierwszej kolejności bałkan oraz DB w drugiej kolejności alchemia ,razak, APX
podobno jeszcze king labs jest bardzo dobra firma ciężko z dostępnośćią.
jeżeli chodzi o orale z ug to scantel , atomic, bałkan ,DB ori genesis ale można się naciąć.
Ostatnio MT podobno też robi dobre rzeczy , ale taką opinię słyszałem od jednego z dilii.

Na pewno nie zainwestowałbym w PL W BD czy IP w firmy argentyńskie.

burn
13-06-10, 19:20
Jak apteka może być niepewna ?

ht
13-06-10, 21:16
nie towar kupiony w aptece tylko towar od dilla apteczny. to dwie rozne rzeczy;)

joh1964
13-06-10, 22:09
Jak apteka może być niepewna ?

W Egipcie apteki mogą być nie pewne , mało tego to powszechne zjawisko.
Nawet w Tajlandii już też w aptece może dostać fake szczególnie drogich środków jak primka.