Zobacz pełną wersję : Jaką kreatyna wybrać??
Wiatm mam 17 lat rok rok stażu i pytanie mam teraz spadki(z łapki spadło przykładowo z 38,5 na 37:/) bo cały styczeń nie ćwiczyłem nie stosowałem diety i nie brałem żadnych odzywek(balowałem:P:P). teraz od lutego znowu stosuje już diete i chciałem wziąść kreatyne jakąś mocniejszą coś słabszego od nitrobolu ale dobrze dające :mrgreen: Do tej pory raz brałem Monohydrat Kreatyny Treca jakoś 3 miesiące temu :mrgreen: I teraz szukam jakiejś naprawde porządnej co poradzicie :mrgreen: ????????????
Cały czas ćwiczysz na siłowni czy robisz sobie dłuższe przerwy? Trzymaj dietę, i możesz zrobić jeszcze jeden cykl na mono a później może jakiś stak jak Ci zależy na czymś mocnym. pozdro
Hmmm dokładnie zaczołem z siłką niecałe dwa lata temu a od roku teraz w lutym jest dokładnie rok to cały czas chodziłem bez przerw styczeń tylko tak hujowo wypadł:/ Nie ineteresuje mnei już mono bo słabe efekty po nim miałem a brałem go jescze z dextrozą i tauryną To jakie stacki polecisz :mrgreen: ? PoZdRo ps coś mocniejszego od mono potrzebuje :mrgreen:
W takim razie może Knockout z olimpa lub dwie puchy Xpanda :mrgreen: pozdro
W takim razie może Knockout z olimpa lub dwie puchy Xpanda :mrgreen: pozdro do tego dorzuć hmb+ l - glutamine i zaoijaj dekstrozą
Może jabłczan, a stack dopiero później.
oooo tak jabłczan to może być :mrgreen: Polecisz jakiś u.waw.pl? :mrgreen: A co do HMB to zdecydowanie nie polecam po 3 miechach barnia przestałem brać bo huja dawało a Glutaminy nigdy nie próbowałem :mrgreen: To chyba na rzeźbe daje tak? :mrgreen: A dextroza to wiadomo :mrgreen: Do tego conajmniej 5litrów wody dziennie :mrgreen:
Z jabłczanów polecam Cubed.
Ja polecam kreatyne firmu ultimate nutrition sam jestem w polowie cyklu i jestem zadowolony z efektow jak narazie :wink: Jak chcesz cos wiecej to sobie poczytak moja relacje w dziale "nasze relacje" Pozdro
Ja polecam BioTecha "TCm" sprawdź w relacjach!!
pzdr.