Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki prop

Mateo16
29-04-10, 22:26
Jak prop z tych wymienionych niżej będzie najlepszy?

DB PHARMA
APX Labs
FLOR MEDICO
RAZAK
ATOMIC

A i 4tyg od ostatniego cyklu wystarczy zeby zacząć nowy na propie? Tamten cykl miałem na samej metce.
Propa planuje bic e2d 100mg, planuje kupic 20ml propa, a i clomia ile mi trzeba i jak dawkowac?

vold
29-04-10, 22:30
atomica nie znam,

wszytkie co wymieniłeś są ok .

karolak89
29-04-10, 22:30
5tyg propa? dozbieraj na jeszcze 1 flache.

M-30
29-04-10, 22:45
No rzeczywiście masz racje, troche krótki cykl. Najwyżej dokupie z 6ml testovisa i zrobie 6 tygodni. A napisze ktoś jak z odblokiem?

piuras86
30-04-10, 01:23
zakup 3 flaszki Atomic'a ......... 100mg eo2d .... będzie dobrze ;)

24 tab clomidu

lub Nolve fallen dał fajne info dotyczące odbloku na Nolvie........ musisz to odszukać

vold
30-04-10, 05:39
Na odblok clomid 20 tab, 5 dni po 100mg, kolejne 10 dni po 50mg.

lg team
30-04-10, 09:46
taka ilosc clomu wystarczylaby na pct z enanth badz cypio,

3 x 2tbl
11 x 1tbl,

joh1964
30-04-10, 11:45
wszystkie propy są oki.
prop jest najmniej podrabianym saa , nawet mniej niz metka.
omijałbym tylko szerokim łukiem IP BD Zambon Argentyna , inne propki w mniejszym lub
większym stężeniu działają.

vold
30-04-10, 11:50
taka ilosc clomu wystarczylaby na pct z enanth badz cypio,

3 x 2tbl
11 x 1tbl,

no faktycznie 17 tab a 20 to zajebista róznica :)

fallenursus
30-04-10, 13:10
wszystkie propy są oki.
prop jest najmniej podrabianym saa , nawet mniej niz metka.
omijałbym tylko szerokim łukiem IP BD Zambon Argentyna , inne propki w mniejszym lub
większym stężeniu działają.
to wszytko pieknie ,ale jak ktoras z firm popierdzielila % BA to bedzie sie bardzo nieprzyjemnie wbijac:)

joh1964
30-04-10, 13:32
to wszytko pieknie ,ale jak ktoras z firm popierdzielila % BA to bedzie sie bardzo nieprzyjemnie wbijac:)

na undery zawsze trzeba brać poprawki choćby nie wiem jak rozleklamowali, tylko ze apteki w PL też nie mało wałów
jak np susta , cido , desma czy deka normy.

M-30
30-04-10, 18:59
a o alchemi co mozecie powiedziec? bo mam okazje bardzo tanio kupic od kolegi

vold
30-04-10, 21:08
a o alchemi co mozecie powiedziec? bo mam okazje bardzo tanio kupic od kolegi

to bardzo tanio nie kupuj :)

ht
30-04-10, 21:43
cena wyznacznikiem jakosci.

joh1964
30-04-10, 22:36
alchemia dobry propek na 100% wbiłem tego kila flakonów działa indetyko jak atomic u nas
nikt nie narzekał.
chyba ze ktoś ci wciśnie wala beszczelny alchemi pharmy kiedyś widałem na niebieskim forum żółty kapsel żle nałożony trzcionka inna
flakon też różnił się kształtem.
nawet stara alchemia z wieloma zonkami propa akurat miała dobrego, choć alchemia pharma inni ludzie inna bajka,
soki saą oki ale orale już zaniżone podobno.

vold
01-05-10, 06:36
Alchemia to była rewelka jak startowała, potem mieli problemy i wszystko padło i z tego co wiem wszyscy klepali po trochu przez co jakość mizerna, prop zazwyczaj z każdej firmy działa ale napewno nie zastosował bym trenu z takiej firmy :)

joh1964
01-05-10, 08:36
Alchemia to była rewelka jak startowała, potem mieli problemy i wszystko padło i z tego co wiem wszyscy klepali po trochu przez co jakość mizerna, prop zazwyczaj z każdej firmy działa ale napewno nie zastosował bym trenu z takiej firmy :)

vold alchemia pharma to nie allchemia alchemię klepali w Katowicach policja ich nakryla zaiwnęli tą firmę ta jest trzaskana gdzie indziej,
przez innych ludzi słyszałem dwie wersje albo UK albo pomorze dawne ec nie wiem .
Z trenem a cię zaskoczę moj dobry kumpel bił razaka i był średnio zadowolony a z alchemi był zadowolony,decabol działa npp działa nie mam powodu by mu nie wierzyć ,
orale fakt mają raczej opinie kwestionowane, ja osobiściie bym nie zainwestował, ale soki moim
zdaniem sa na serio nie złe.
Nie chcę tu nic pimpować , to moja subiektywna ocena

ht
01-05-10, 09:06
ja tez alchemie omijam szerokim łukiem. nie mowie ze nie dzialaja ale poprostu nie lubie tej firmy...

joh1964
01-05-10, 09:38
ht każdy kupuje to co uwaza za stosowne, imo moim zdaniem każda firma underowa ma swój zonk np alchemia wi oraz npp winko tabsy, meta zanizona
atomic winko inj i npp razak tez winko tab okropnie zeszlo na psy , więc polemizowanie czy firma jest lepsza czy gorsza nie ma sensu.
najlepiej gadać o jednym produkcie potem ci przyklad tak narzekali wszyscy na lykę wejdziesz na fora internetowe miażdząca większość napisze ci że kosz
ja na poprzednim cyklu od dilla dużo kupiłem to mi dał w prezencie lykę metę i moim zdaniem najlepszy under mety oprocz scantela
jaki jadłem.
Dlatego nie zawsze ocenia się środek po opakowaniu najlepiej zrobić wiarygodny ranking bez komentarzy co dzia łało asco nie dla praktyków,
jak będą subiektywne opinie każdy będzie mniej więcej miał wgląd w undery aptekę nie biore pod uwagę.