Zobacz pełną wersję : Prosze pomuc omadren 250 co wybrac co nie zaszkodzi
leprechaun121
13-02-07, 20:14
witam was chcem trochce rady chcem wybrac steryd jakis taki co po wzięciu nie zoabcze zmian czyli zawrotów głowy ani duszność czy jakiejs depresji nie wiem czy omadren ejst dobry chodzi mi o anprawde taki co nie pwoduje po wstrzyknięciu zadnych dolegliwosci itp. prosze naprawde zlezy mi na dobraniu prosze pomuc będę wdzięczyny oto nr gg 8526342
Jesli ktos ma troszeczkę czas prosze napisac i wytumaczyc i doradzic co wziośc bo boje się zazywając ze wystąpiom jakis skutki z głową lub nawed i Sercem miłem kiedys ledki problem z prawą komorą serce nie wiem zalezy mi na masie napewno wchodzą w gre tylko sterydy prosze pomuc
Jeśli miałeś kiedykolwiek problemy z sercem nawet nie myśl o sterydach chyba że chces szybko przenieść sie na tamten świat...
a poza tym zażywanie każdego sterydu powoduje skudki uboczne, więc przemyś to jeszcze raz a zrozumiesz że nie ma sensu branie sie za koksy...
Matka_90, w pełni się z tym zgadzam :wink:
Powiedzial bys coś wiecej swoj staz na silowni, dotychczasowe cykle wymiary jakies informacje i jaki efekt chcesz dokladnie osiagnac, moze lepiej kupic odzywki zamiasc steryd.
Omnadren to jest mieszanka różnych testosteronów, która daje zajebiste efekty szczególnie w połączeniu z deca-durabolinem(niektórzy dodają jescze metke).Prawda jest taka że nabierają one wiele wody w mięsnie, siły też dają sporo początkowo(z czasem siła ta znika niespodziewanie).Nigdy w zyciu bym tego nikomu nie polecił, skutow uboczbych w ch... dużo, o których nigdzie nie chca pisać.Jestem stanowczo przeciwny, odradzam zdecydowanie pozdro
grzesiek k
16-02-07, 18:27
chłopaki ale on prosił o doradzenie a nie żeby go zniechęcić tak jak to zrobił użytkownik Matka_90
grzesiek k pytanie do ciebie :wzioł bys koksy?? odpowiedz zapewne NIE to kurwa zachcaj gościa który miał kłopoty z sercem zeby wzioł jak jeszcze jest niedoświadczony (staz,dieta,wczesniejsze cykle,trening) to priorytetem tak według mnie jest mu rozmówic a nie zachęcac
Matka_90 mu tylko wytłumaczył że to dla niego nie bedzie za dobre. Widać jeszcze że braknie mu doświadczenia,leprechaun121 słyszałeś wogle o odbloku ???
chłopaki ale on prosił o doradzenie a nie żeby go zniechęcić tak jak to zrobił użytkownik Matka_90
no i właśnie mi o to chodziło żeby go zniechęcić, leprechaun121, jak widać nie za bardzo zna sie na dopingu, pewnie nawet nie wiedział jakie są skutki uboczne stosowania sterydów, lepiej żeby go ktoś terez zniechęcił niż ma zrobić sobiie krzywde.
Sterydy są dla zawansowanych kulturystów, kturzy mają już doświadzczenie i są w pełni świadomi tego co robią.
ale i tak leprechaun121, zrobi jak bedzie chciał, o to właśnie chyba chodzi w tym forum aby doradzać i odradzać tym kturzy nie wiedza co zrobic.
grzesiek k
17-02-07, 12:48
o kurwa mać jasny huj nie doczytałem że on kiedyś miał problemy z sercem PRZEPRASZAM
mój błąd jak tak to chłopie uciekaj od tego z daleka SORY :sad:
no to już wyjaśniliśmy nieporozumienie :lol:
grzesiek k
17-02-07, 17:31
No ja tez się ciesze i jeszcze raz przepraszam :grin:
odpusc sterydy , dawkowanie jakiegokolwiek srodka moze byc przyczyna zawalu /zgonu
grzesiek k
18-02-07, 11:31
odpusc sterydy , dawkowanie jakiegokolwiek srodka moze byc przyczyna zawalu /zgonu
No właśnie
Jak to sie dzieje że tacy ludzie wiedza gdzie kupić sterydy a nie mają najmniejszej wiedzy o tym jak je stosować, albo że mogą im zaszkodzić. Najpierw powinno sie troche poczytać a potem zabierać sie za takie rzeczy.
grzesiek k
18-02-07, 11:40
A ty kurwa pewnie wiesz wszystko jak smakują i jak dawkować bo brałeś to też nie pierdol głupot :!:
sądząc po wieku to moze az takie głupi nie jest...
grzesiek k
18-02-07, 17:32
sądząc po wieku to moze az takie głupi nie jest...
No właśnie o tym mówię :!:
Dostac sterydy to zaden problem... a zeby juz wiedziec jak je stosowac no to trzeba wykazac troche inicjatywy a wiekszasc ludzi jej nie wykazuje i potem np biora omnadren 250 na pierwszy cykl... i wbijaja to gdzie popadnie. :razz: