PDA

Zobacz pełną wersję : Witam

hardworkout
28-04-10, 17:09
Witam! Nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta ale byłem kiedyś na forum, lecz z przyczyn osobistych musiałem opuścić forum. Trochę się ty pozmieniało :) Postaram się pomagać w miarę możliwości, lecz niestety mam trochę słabe łącze internetowe.

Dominick
28-04-10, 17:19
aha http://img684.imageshack.us/img684/8130/lodowka.gif

Fehu
28-04-10, 17:22
Witam! Nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta ale byłem kiedyś na forum, lecz z przyczyn osobistych musiałem opuścić forum. Trochę się ty pozmieniało :) Postaram się pomagać w miarę możliwości, lecz niestety mam trochę słabe łącze internetowe.

dokładnie umieszczenie zdjęc jakiegoś ruska nie była mądre

Dominick
28-04-10, 17:23

macie moze link do tego tematu?

fallenursus
28-04-10, 17:27
http://media.fukung.net/images/11454/0037c6d9ab4fd9084400322a613d9c5a.gif

Thunderbreaker
28-04-10, 17:47
Ale fbw było dobre

D3
28-04-10, 17:49

Ja też jestem ciekaw co kolega pokaże.

fallenursus
28-04-10, 17:58
Ja też jestem ciekaw co kolega pokaże.
moze to ze tak naprawde jest murzynem..

D3
28-04-10, 18:08

Fehu możesz wyjasnić? Bo mnie to max ciekawi...

wojtas fc
28-04-10, 20:09
Narg to było mniej więcej tak że ów człek był kiedyś na tym forum szefem wszystkich szefów niektórzy kładli mu się do stóp co było żałosne nie pamiętam dokładnie tych czasów ale byłem już na tym forum z innym nickiem lecz okazało się że nie jest tym za kogo się podaje i wybuch skandal angry tak to odbieram ja nie mniej jednak gościu miał wiele ciekawego do powiedzenia na temat bodybuldingu :rockon: pozdro :knockout:

wojtas fc
28-04-10, 20:10
fallenursus (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?12885-fallenursus) jesteś nie zawodny serio

fallenursus
28-04-10, 20:13
cieszcie sie ze kasy od was nie wyciagnal :) bo zdazaja sie i takie przypadki.

CIASTECZKOWY POTWOR
28-04-10, 20:48
gosc sie gowno znal
pare rzeczy mu sie udalo
nie zapomne tematu o mostkowaniu podczas wyciskania na klatke gdzie wykazal sie totalna niewiedza i odmuzdzeniem
i ta jego propaganda ze od MC ma 50 w łapie

Gangsta Latino
28-04-10, 20:57
15 postów, a takie rzeczy pamięta xD;) heh dino, dino:P

a mógł by ktoś dać zdjęcie tego "ruska"? ten hardworkout to coś w stylu Aponaxa??

CIASTECZKOWY POTWOR
28-04-10, 21:01
dino to byl porzadny i uprzejmy gosc a ja nie bede sie pier...il i bede bez ogrodek mowil kto mnie wnerwia

wojtas fc
28-04-10, 21:10
CIASTECZKOWY POTWOR w tamtych czasach gówno wiedziałem o kulturystyce wszyscy go podziwiali myślałem że się zna jego postów nie pamiętam

Ezachiel
28-04-10, 21:48
nie to, ze jakies głupie teorie sieje ale Aponax był dzis na forum co zbiegło sie z załozeniem konta (rzekomo) hardworkout'a...
ale to pewnie tylko moj chory wymysł... xD

CIASTECZKOWY(Dinozaur): nie mogłes wiedziec ze Dino był porzadny i uprzejmy, bo zalozyłes konto juz po kasacji jego postow ;]
... no chyba ze z naszych relacji ;[

KowalX
28-04-10, 22:06
Miał wcześniej inny nick :]

Fehu
28-04-10, 22:08

Fajnie że na forum masz drugie konto
drugie konto - .Smile (http://www.e-kulturystyka.info/modcp/user.php?do=viewuser&u=9407)

a o to mały dowodzik

http://img717.imageshack.us/img717/2972/hehew.png

Czekam na wyjaśnienia do jutra -jak nie to jutro oba konta banuje
proszę innych moderatorów o pozostawienie sprawy mi

CIASTECZKOWY POTWOR
28-04-10, 22:10
fechu CBŚ
od razu cie lubie

slim shady
28-04-10, 22:20
czemu wszyscy tak najeżdżacie na harda ? mimo tego że miał wpadkę z tymi plecami to dużo wnosił na forum, czemu mu tego w twarz nie mówiliście jak uważaliście, że pierdoli głupoty ? Mi osobiście pomógł kilka razy w kwestii treningu i to nie były pierdoły. Nie uważam go za "Boga" ale tez nie będę mu pluł w twarz bo inni plują.

pozdro

ps. Fehu załatw to po swojemu, ja się nie wtrącam ;)

KowalX
28-04-10, 22:45
Fechu będzie biczował http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif

D3
29-04-10, 00:23
mimo tego że miał wpadkę z tymi plecami

Kurde może ktoś wreszcie wytłumaczyć o co chodzi z tym hard'em raz a porządnie, gdzie miał wpadkę i wyszło, że jest niby ściemniacz (osoby w temacie, linki również mile widziane, jeśli była jakaś dyskusja na ten temat)

fallenursus
29-04-10, 00:41
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?18579-Hardworkout&highlight=hardworkout

http://img204.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif szukajka dziala! f-pale?

D3
29-04-10, 00:46
Aj em sory my grin frend :)

hardworkout
29-04-10, 00:50
Fehu (Lub jak kiedyś Laik - nie wiem za bardzo jak się mam do Ciebie zwracać) - wybacz ale Tobie się nie będe tłumaczył, bo widzę że zielony kolor trochę Cię zmienił :) ale wytłumacze się innym użytkownikom - podejrzewam że więcej userów ma taki ip ponieważ korzystam z bramki proxy, ale itak niestety nie mogę być na tym forum ponieważ neta mi ścina trochę.

Jakby ktoś miał jakieś pytania to proszę się kontaktować mailowo hardworkout@wp.pl

Trzymcie się chłopaki.

Pozdrowienia dla starej ekipy.

Tytułem zakończenia: zdjęcie faktycznie nie było moje ale nie wiem czy pamiętacie jak w każdym poście prosiliście o moje fotki, wstawiłem to zdjęcie żeby mieć troche spokoju ale nie udało się. Swoich zdjęć nigdy nie zamieszczałem na żadnych forach dyskusyjnych bo to jest moja prywatność, oczywiście można się umówić na wspólny trening na siłowni czy coś ale nie chce by moje zdjęcia krążyły po wirtualnym świecie.

Fehu
29-04-10, 11:24
Fehu (Lub jak kiedyś Laik - nie wiem za bardzo jak się mam do Ciebie zwracać) - wybacz ale Tobie się nie będe tłumaczył, bo widzę że zielony kolor trochę Cię zmienił :) ale wytłumacze się innym użytkownikom - podejrzewam że więcej userów ma taki ip ponieważ korzystam z bramki proxy, ale itak niestety nie mogę być na tym forum ponieważ neta mi ścina trochę.

Jakby ktoś miał jakieś pytania to proszę się kontaktować mailowo hardworkout@wp.pl

Trzymcie się chłopaki.

Tytułem zakończenia: zdjęcie faktycznie nie było moje ale nie wiem czy pamiętacie jak w każdym poście prosiliście o moje fotki, wstawiłem to zdjęcie żeby mieć troche spokoju ale nie udało się. Swoich zdjęć nigdy nie zamieszczałem na żadnych forach dyskusyjnych bo to jest moja prywatność, oczywiście można się umówić na wspólny trening na siłowni czy coś ale nie chce by moje zdjęcia krążyły po wirtualnym świecie.

Cóż gdybyś mi jeszcze wkleił link do owej brami proxy.
Mnie kolor zielony nie zmienił ;D do prawdziwego hardworkout -nic nie miałem, trochę mu nawet zawdzięczam
ale mam obawy czy Ty nim właśnie jesteś (choć styl pisania o prywatności -o której często pisałeś i moja dawna nazwa trochę mnie przekonują)
aczkolwiek jeśli to naprawdę Ty -to zawiodłeś mnie i chyba większość forum tą fotą gdyż przynajmniej ja osobiście uważałem Cię za kogoś poważnego, kogoś na kogo w sprawach techniki/treningu można było liczyć...
wyszło jak wyszło...

pozdrawiam

grochos
29-04-10, 13:05
ja tez pamietam jeszcze harda - ale tak na powaznie mam pewne obawy. Wiem ze internet to internet ale wiele rad zaprzeczalo moim teza mimo kilku lat spedzonych w kuzni. Ale mimo to stosowalem sie do nich bo ktos mial autorytet i poparcie. I co? Teraz do konca nie wiadomo czy hard byl szczylem ktory nasze pytania kopiowal na inne fora i tam uzyskiwal odp a potem sie jaral ze ma w chu*** sogow czy po pijaku wstawil nie swoje foto. Kumam ze niechialby sie pokazywac, ale nie kumam czemu chcial pokazac kogos innego i mowic ze to on. Ja osobiscie lapie jeszcze wiekszy dystans do tego wszystkiego i zawezam krag osob ktorym mozna ufac. Jak pies sie sparzy to drgui raz w to samo miejsce nie pojdzie. A ten sport naprawde potrzebuje specjalistow bo mozna sie niezle okaleczyc. Zaraz okaze sie ze Jaco wkleja zdjecia taty, a falen ma 15 lat i pisze z bydgoszczy(no offens - to tylko durny przyklad chlopaki ) Eh miejmy tylko nadzieje ze to byl maly incydent a nie czubek gory lodowej.

I co nam po tym "ekspercie" pod nikiem - jak postow mozna natluc w hydparku?

Napinacz01
29-04-10, 13:52

Trzymcie się chłopaki.

fake. :)

hard kiedys mowil ze nie chce wrzucac swojego zdjecia na to forum, bo mial nieprzyjemnosci jak kiedys wklejał na inne forum musiał sie włóczyć po sądach bo ktoś ukradł jego zdjecie i opublikował w jakiejs reklamie bez jego zgody czy cos takiego, nie wiem czy ktos to pamieta, zaraz poszukam jak znajde ten temat.

niewula
29-04-10, 16:44
ja do harda nic nie mam dla mnie sie liczylo to , ze mial wiedze na temat trniengu i nie tylko ,a jak zobaczylem , ze niby hard powrocil to od razu mi zaczelo to byc podejzane bo kilka dni temu ktos sie wlasnie pytal co z hardem i teraz chyba po prostu chce se zrobic jaja, w kazdym razie jesli to na prawde ty hard to np. stworz sobie nowy nick i pomagaj tak jak pomagales wtedy i nikt cie juz nie bedzie oskarzal o nic mam wyrabane na to jak wyglada tu ktos na forum bo moge sobie isc na zawody i poogladac prawdizwych kulturystow na forum jestem po to aby zdobyc jakas wiedze i tak powinno byc, przyznaje , ze zamiszczenie nie swoich fotek to troche zenujace ale jak juz pisalem mnie to nie obchodzi

Sosna91
29-04-10, 16:54
za bardzo przejmujecie sie światem wirtualnym.

grochos
29-04-10, 22:00
za bardzo przejmujecie sie światem wirtualnym.

tak! tylko ze jesli ktos mowi mi jak mam wykonywac MC albo co jesc lub czym sie kuc a pozniej okazuje sie szczylem (nie oceniam czy w tym przypadku tak jest) to cos jest nie halo. Powiecie ze jestem dziwny ze w to wiezylem - heh no ok ...

slim shady
29-04-10, 22:47
grochos na forum jest wiele osób kompetentnych wiec jak ktoś gada pierdoły to raczej od razu jest to wychwytywane, więc gdyby Fallen czy Vold źle doradzali w dopingu to Ig, Jaca czy Dinozaur by to wykryli albo ja bym puszczał lipę w diecie to KowalX czy Giro by odrazu wjechali na mnie, tak samo w treningu jakby hard puszczał lipę to by Voice czy grzela zweryfikowali te rewelacje.

Gangsta Latino
30-04-10, 08:20
a jak tak z innej beczki: hardworkout wróciłeś, aby się pochwalić czy pomagać?? bo jak narazie masz 2 posty w Hydeparku....

grochos
30-04-10, 08:51
grochos na forum jest wiele osób kompetentnych wiec jak ktoś gada pierdoły to raczej od razu jest to wychwytywane, więc gdyby Fallen czy Vold źle doradzali w dopingu to Ig, Jaca czy Dinozaur by to wykryli albo ja bym puszczał lipę w diecie to KowalX czy Giro by odrazu wjechali na mnie, tak samo w treningu jakby hard puszczał lipę to by Voice czy grzela zweryfikowali te rewelacje.

uspokoiles mnie troche... :)

a jak tak z innej beczki: hardworkout wróciłeś, aby się pochwalić czy pomagać?? bo jak narazie masz 2 posty w Hydeparku....

tak czy owak przez najblizszy czas bym nie ufał tej osobie: nie wiadomo czy to wogole ona... niech najpierw wykaze sie chociaz w dziale "zieloni" i udowodni ze hard to hard...

sts
30-04-10, 13:12
niech napisze kim na pw pisał i o czym tak jak ja udowodniłem że moje konto to moje i je odzyskałem.