Zobacz pełną wersję : Salbutamol - pierwszy kontakt
Witam,
panowie jak wyżej mam 16 op salbutamolu (25tabs po 4mg) i będzie to mój pierwszy kontakt z tym środkiem. Proszę o rady doświadczonych (czyt. tych co brali albo brali znajomi i mogą podzielić się wiedzą) jak najlepiej zacząć dawkować na początku. Pytam dlatego, że będę zaczynał nową pracę i nie chce, aby mnie jakieś maksymalne drgawki złapały w robocie, bo nie chce, aby mój nowy pracodawca sobie pomyślał nie to co trzeba :smile:
P.S. Nie wiem czy ankieta potrzebna, ale jakby co to waga 85kg
Chyba tak samo jak Clen (0,4 mg) dawkowanie, nie uważasz? Przynajmniej ja tak bratu poleciłem :P Wg rozpiski którą ja dostałem od znajomego, pół tabsa w pierwszy dzień, po pół tabsa 2 x w następny i stopniowo zwiększasz, jak chcesz pełną rozpiske to napisz na PM :)Pozdro
Salbutamol nie bierze się tak jak clen, bo z tego co się orientowałem to nie wysyca tak receptorów, więc można ciągnąć do 6 tygodni :). Chodzi mi bardziej o info od kogoś, kto to brał, bo nie chce, aby mnie w pracy przez cały dzień talapało jak sam skur****n :)
Znalazłem już rozpiskę, gdzie się zaczyna od 16mg dziennie i zwiększa i obserwuje. Chce jednak zasięgnąć opinii ludzi, którzy brali przy jakiej dawce zaczęło ich fest telepać, żeby mniej więcej orientacyjnie wiedzieć.
Na slabie az takiej telepawki to nie bedziesz miał.. ale ogólnie przy redukcji to bardziej clen bym polecał bo mimo zewieksze sidy to bardziej skuteczny i szybszy.
Arus z tym zaczynaniem od pół tabsa to przesadziłaś.. zacznij od 2 bądź3 tabsów, ja zaczałem od 3.. w salbie jest o tyle dobrze ze okres aktywnosci to okolo 3h potem jakby ustaje jego "moc" i juz nie czujesz tej "pełnej pizdy".
Clen'a nie kupuję jak mam już salbutamol. Od jakiej dawki Ty karolak zaczynałeś?
Arus spokojnie większe dawki bratu poleć, bo salba ma stężenie 4mg a clen 20/40 mg :)
fallenursus
28-04-10, 18:22
Arus spokojnie większe dawki bratu poleć, bo salba ma stężenie 4mg a clen 20/40 mg :)
nie bierz nigdy clenu, bo zginiesz.
wez te trzy tabsy w sobote, czy kiedy tam masz wolne i zobaczysz, czy musisz dodac na nastepny dzien
Salb normalnie bierz jak clen, 100 tab styka, max dawka to 4 tab dziennie.
MolderDist
01-05-10, 01:21
Jakie porównanie w takim razie OBEZNANYCH
salbutamol vs clenbuterol?
widze, że 3/4 preferuje clen
sally i clen działają na te same receptory?
fallenursus
01-05-10, 01:28
tak...
MolderDist
01-05-10, 01:54
a co do reszty? :-D
fallenursus
01-05-10, 01:57
u nasnie ma sally,wiec nie jem tego. wole clen/t3 na cyklu.
Jakie porównanie w takim razie OBEZNANYCH
salbutamol vs clenbuterol?
widze, że 3/4 preferuje clen
Jak masz wybór dawaj clen :)
ja wolę salbutamol mniej sidów clena używam mało sally na przemian z eca .
johambina jest dobra z clenem czy efką ale ciężko dostać jest w dobrych spalacczach lipo 6 czy tight
tykji jak to w suplach dawka trochę mała .
dziś kolo z pod lady dał mi coś z efką nie ma zadnego info na necie sprzedaje to na wet na sztuki zobacze ile to warte,
firma będzie chyba z USA, podał mi pełna nazwę żądnego info.
firma strongest fat burrner może ktoś słyszał?
fallenursus
05-05-10, 22:04
podaj nazwe tego supla. w usa efa nie jest legalna wiec nie maja prawa robic suplementow z tym.
strongest fat burner znaczy : "najsilnielniejszy spalacz tluszczu.
tak wiec nie za wiele nam napisales :)