Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Masa, masa !?

xkr
27-04-10, 23:39
Witam !
Chodze juz 3 miesiac na silownie, widze efekty wiec mysle ze jest dobrze. Moje wymiary 188-189 waga 81-82 kg wiek 17 lat.
Chcialbym sie was zapytac co polecacie na mase, cos b.dobrego, specyfik do treningu dosc intesywnego - codziennego z duza iloscia cwiczen i powtorzen (6-7 cwiczen - 12 powtorzen), chce zaczac taki trening od czerwca gdy bedzie troche wiecej wolnego czasu.
Tak zeby mnie dosc ladnie przez 2-3 miechy brzydko mowiac rozjebało ;) nie mowie to o jakis nie wiem 10 cm ;P, ale zeby bylo cos widac, cos wiecej niz zawsze :)

A wiec?

KowalX
27-04-10, 23:41
Możesz dodać gainera(mix węgli z białkiem o przewadze tego pierwszego) ,albo lepiej zakupić białko i węglowodany dostarczać z posiłku.Do tego wskazana dieta.Osobiście szkoda kasy z mojej strony na gainera :)

fallenursus
27-04-10, 23:42
na rozjebanie dieta, a potreningowo cierpliwosc.

xkr
27-04-10, 23:48
Dieta, np ? podsun mi jakas konkretną ;), bo tyle tego nie wiadomo co dobre, a ze sie znasz z tego co widac to moglbys pomoc z łaski swojej :) co do białka jakie polecasz firma TREC jest dobra?

KowalX
27-04-10, 23:56
Firma trec jest średniej klasy. Luknij w dziale suplementy polecałem jednej pani dobry mix.

rafio83
28-04-10, 10:29
[QUOTE=xkr;344182]Witam !
Chodze juz 3 miesiac na silownie, widze efekty wiec mysle ze jest dobrze. Moje wymiary 188-189 waga 81-82 kg wiek 17 lat.
Chcialbym sie was zapytac co polecacie na mase, cos b.dobrego, specyfik do treningu dosc intesywnego - codziennego z duza iloscia cwiczen i powtorzen (6-7 cwiczen - 12 powtorzen), chce zaczac taki trening od czerwca gdy bedzie troche wiecej wolnego czasu.
Tak zeby mnie dosc ladnie przez 2-3 miechy brzydko mowiac rozjebało ;) nie mowie to o jakis nie wiem 10 cm ;P, ale zeby bylo cos widac, cos wiecej niz zawsze :)

Ziomus wchodz do dzialu dieta czytaj-->układaj-->daj do sprawdzenia-->ćwicz. Jak bedziesz miał braki w diecie to wal białko lub gainera. Poćwiczysz tak jeszcze ze 3-4miesiące i zapodasz sobie krete!
Dlaczego chcesz koniecznie w 3 miesiące przybrac na mięsniach? Chyba nie dla tego ze lipiec sie zbliża i na wakacje trzeba jakoś wyglądać? Jeżeli tak to odpuść sobie wydawanie kasy na białk,gainery,kreatyny itd. wydasz ta kase na wakacjach, na dupy!!!!!!!!!!!