Zobacz pełną wersję : Czy to orginał????
Witam mam do was takie pytanie. Ponieważ naciołe się juz raz na podróbce ,,scanbecha" metanabolu ruskim który kosztował 45 zł , facet mi gwarantował że był to orginał a jednak to była podróbka która nie dość że nie działała, to jeszcze była bardzo toksyczna i psuła mi wątrobe w wiekszym stopniu. Powiem tak mam kupione metanabol , jego nazwa to metanolon, zapakowany w takiej saszetce zielonek jest znaczek L K . Tabletki są koloru lekko różowego , 5 mg, mają przedziałke i z drugiej strony taki rysunek maluśki. Czy ten metanabol to orginał czy jakas podróbka???
kiedys byl dobry , najlepiej daj foto jak mozesz
to jest ten link do opakowania: http://knubbe.w.interia.pl/meta.jpg tak wygląda opakowanie a tabletki są lekko różowe z przedziałką i obrazkiem małym z drugiej strony
po opakowaniu nie można nic powiedziec,
ten co ci to sprzedawał może nawet sam nie wiedzieć że to poróba!!
mogą być podrabiane prze pakowaniu,
nawet w aptece nie masz 100% pewności czy masz w opakowaniu dobry lek,tak jak to było z jelfą!!
Od przodu wygląda tak :
http://www.ecstasydata.org/images/2002/779_sm_pentagon.jpg
A tak z drugiej strony:
http://www.ecstasydata.org/images/2003/1109_sm_pentagon.jpg
Tabletki sa identyczne. Więc jaki to jest metanabol???
Z mojego doświadczenia wynika że jest to dobra meta ale pod jednym warunkiem (nie powiem na 100% bo za małe są zdjęcia) ten wybity obrazek ktury jest na tabletce powinnien byc nie wyrażny i nie czytelny(REAL) jeśli zaś jest z*******e wyraźny i dobrze widać co przedstawia to jest to (FAKE) Pozdrawiam :cool:
tabletki nie moga byc za grube rowniez,ani za ciemny róż
Ten obrazek na tabletce to jest nie wyraźny, na pierwszy żut oka to nie wiedziałem co to jest, a tabletki są lekko różowe.
Więc nie masz co sie przejmować masz dobra i zjadliwą mete :cool:
jak dil pewny to nie masz sie co przejmowac , jednak wiekszosć L.K to podróby
A czy na podróbie idzie zbudować dobrą mase??? Różnie to bywa z tymi metkami,tyle podróbek wyszło że ciężko trafić na pożądną metke.
Wszystko zależy od stężenia w "podróbce" jeżeli będzie miała chociaż 4mg/tab to jest ok , jak poniżej to szajs...
Zbadać ,nie zbadasz ,bo się nie opłaca (1500zł za wykrycie stężenia substancji aktywnej) więc musisz to wyczuć. Z taka metką "FAKE" to tak jak spirytus z meliny; czasem lepszy niż wódka ze sklepu, a czasem możesz wzrok stracić... dowiesz sie wszystkiego jak spróbujesz bo nikt z nas nie jest lekarzem i lepiej ci nie odpowie :cool:
Powiem tak mam kupione metanabol , jego nazwa to metanolon, zapakowany w takiej saszetce zielonek jest znaczek L K . Tabletki są koloru lekko różowego , 5 mg, mają przedziałke i z drugiej strony taki rysunek maluśki. Czy ten metanabol to orginał czy jakas podróbka???
To jest oryginal, nie żadna podróbka, nie martw się :cool:
nie lepiej zainwestowac w polski metanabol,oczywiscie nie bo to juz 20zl=30zl do przodu
hehe jak masz zamiar tak oszczedzac to zmien sport .masz sprawdzone mety :skan , polak , eap a kupujesz takie scierwo jak Lk
A ile masz tych tableteczek?
Zaczełem juz brać od 6 dni i zauważyłem już małe efekty. O kase tu nie chodzi bo dałem 45 zł za 75 tab. chodzi o to że kupiłem od kumpla a bo w necie raz mnie już oszukali.
[ Dodano: 18-02-2007, 22:46 ]
Już od 6 dni biore tą mete i czuje że są juz efekty, cena tu nie grała roli bo płaciłem 45 zł za 75 tab. chodziło bardziej o to że kupiłem z ręki do ręki a w necie raz mnie oszukali wrzucając mi słodzik.
za tą cenę to jest 100 tab ale ok :cool:
NIKOLIS 168
23-02-07, 18:53
to jest tzw. meta angielska jest ona ma podobne działanie do polskiej czyli ani słaba ani mocna!
ma podobne dzialanie do polskiej tzn ??? meta to meta kazda dziala tak samo bez roznicy
lokietek400
06-07-08, 12:36
ja mam mete tajladzką 100tab. białe też LK pisze takie same opakowanie i mi mówił kolega ,że to orginał
NIKOLIS 168
06-07-08, 15:46
nie odswiezaj tematów z poczatku 2007
Jakies półtorej roku temu jadłem identyczne z ty mze bez obrazka i mnie ładnie pokopało pozytywnie bardzo ;)
ja mam mete tajladzką 100tab. białe też LK pisze takie same opakowanie i mi mówił kolega ,że to orginał
jesli LK to nie tajlandia