Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wino+ Clen+ Areoby?

Adrian00182
27-04-10, 17:43
Witam kolegów :)

Mam 24 lata ćwiczę na siłowni od 6 lat mam 186 wzrostu ważę 93 kg . Od niedawna zacząłem robić treningi areobowe mianowicie:
do treningu siłowego który trwa max 40 min np. 3-4 ćwiczeń robię osobno 20 minut ( ćwiczeń obwodowych na brzuch i boki 3x 6 stacji ) 25 minut bieżnia (szybki marsz 8km/h na 25 min około 3km) oraz (steper 20-25minut). Rezultaty szczerze mówiąc marne .

Niedlugo mam zamiar zacząć stosować :

Wino 100 caps stężenie 10mg
Clenbuterol 100caps

Co panowie powiecie na taki zabieg dodam że nigdy niczego nie bralem waże 93kg mam 44 na łapie no ale szczerze mówiac stoje w miejscu
chciałem połączyć trening siłowy z areobami 1h dzienne 4 razy w tyg + wino+clen
Prosze o pomoc jak stosować jak dobrać czy może coś zmienićw treningu coś dorzucić z czegoś zrezygnować?
Dodatkowo jem aminokwasy oraz witaminy

z góry dziekuje za pomoc
pozdrawiam Adrian

fallenursus
27-04-10, 17:51
co oczekujesz od tego?
poczytaj o winie tu http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?26916-Srodek-kwiecien-17beta-Hydroxy-17-methy-5alphaandrostan0-3-2-cJpyrazoIe-)

ht
27-04-10, 18:50
jesli krecisz aero i nic to raczej kuleje dieta. wino samo w sobie nie pali tluszczyku. clen zgodze sie moze byc pomocnty. wino tutaj bedzie pelnilo role antykatabolika. czyli bedzie ci chronilo miesnie.

Adrian00182
27-04-10, 19:35
Kolego to nie jest tak że nic chudnie sie zrzucilem jakies 4 kg ale bardzo schudły mi nogi bralem venom ost 5 tyg nawet w miare pobudzenie ale chcialbym zeby zaczalea rzezbic sie gora bo nogi mam tak chude ze nie ma z czego juz zrzucac ;p heh a co do wina slyszalem ze daje rewelacyjne efekty tylko chodzi o to czy jak wezme wino z celnem czy wyrobi organizm jakby nie bylo to mocne srodki

ht
27-04-10, 19:47
spokojna glowa wyrobi. to wcale nies sa takie mocne srodki;)

fallenursus
27-04-10, 20:06
sa lepsze i przyjemniejsze podczas uzycia antykataboliki od winstrola jesli juz ktos siega po sterydy.
jakie to ''rewelacyjne'' efekty daje ten winstrol? winstrol nic jeszcze nikomu nie odchudzil :)

Adrian00182
27-04-10, 20:09
A może ktos z Kolegów kiedys bral winstrol albo clen jakie zaobserwowal efekty ? negatywne i pozytywne :)
dziekuje za odpowiedz:]

fallenursus
27-04-10, 20:14
poczytaj link co ci wkleilem to sie dowiesz. widac wybierasz tylko te odpowiedzi ktore towbie utwierdza przekonanie ze winstrol solo jest dobrym pomyslem.

vold
27-04-10, 20:28
Możesz zrobić cykl na winstrolu,

clena daj po winie,

w trakcie jednego i drugiego podaj efedryne z kofeiną, przed treningami .

Adrian00182
27-04-10, 22:08
DO fallenursus:

Kolego ja to przeczytałem kilka razy napisałes tam dosłownie ze winstrol jak juz brac to z czyms nigdy nie sam chodzi o to ze mi nie zalezy na masie ja juz wystarczajaco mam i chce to rzezbic wazyc za duzo to dla mnie kalectwo a po 2 wszystkie dodatki sa w ampułkach a ja troszke nie przepadam za zastrzykami;d a moze z jakas odżywka moglbym to brać co o tym myślisz?

fallenursus
27-04-10, 22:13
ktos kiedys madrze napisal, wygladasz jak sie odrzywiasz, a nie czym sie sterujesz. nawet na omie mozna sie rzezbic takie jest moje zdaniei nie kazdy musi sie z tym zgadzac.. zycze Ci zebys dobrze na tym wyszedl i nie byl jednym z wielu przypadkow ktorych cykle na tiktakach poblokowaly :)
zaprzyjaznij sie z iglami, bo na samym winstrolu nigdy sie nie konczy:)

chodzi mi glownie oto, ze im bardziej wchodzisz w rzezbe i podkrecasz diete,katujesz sie silownia i aerobami, tym wieksze prawdopodobienstwo zanizonego poziomu naturalnej produkcji testo. Dlatego zawsze polecam do kazdego cyklu, nawet dawki zamienne.NIe tylko poprawia samopoczucie ale i efekt koncowy.

dyrty_00
27-04-10, 22:27
Jak chcesz rzeźbę to ci nie potrzebne koksy żadne parę odżywek antykatabolików spalacz jakiś jak już dieta w której obniżasz węgle i jedziesz z aero co dziennie a nawet 2 razy dzinnie i zmieniasz się z tygodnia na tydzień zasady proste jak budowa cepa .

ht
27-04-10, 22:49
nom i wazysz 60kg z tluszczem na brzuchu. juz raz sie tak przejechalem. dieta byla supli cala szafka. od bcaa przez bialko antyoksydanty spalacz bulk gluta itd... rok puzniej dalem propa i bylo o niebo lepiej. i waga tak drastyczne nie zjechala.

piuras86
27-04-10, 22:56
Jak chcesz rzeźbę to ci nie potrzebne koksy żadne parę odżywek antykatabolików spalacz jakiś jak już dieta w której obniżasz węgle i jedziesz z aero co dziennie a nawet 2 razy dzinnie i zmieniasz się z tygodnia na tydzień zasady proste jak budowa cepa .

hmmm to powiedz z czego ten cep jest zbudowany .... ????