Zobacz pełną wersję : Wino+ Clen+ Areoby?
Adrian00182
27-04-10, 17:43
Witam kolegów :)
Mam 24 lata ćwiczę na siłowni od 6 lat mam 186 wzrostu ważę 93 kg . Od niedawna zacząłem robić treningi areobowe mianowicie:
do treningu siłowego który trwa max 40 min np. 3-4 ćwiczeń robię osobno 20 minut ( ćwiczeń obwodowych na brzuch i boki 3x 6 stacji ) 25 minut bieżnia (szybki marsz 8km/h na 25 min około 3km) oraz (steper 20-25minut). Rezultaty szczerze mówiąc marne .
Niedlugo mam zamiar zacząć stosować :
Wino 100 caps stężenie 10mg
Clenbuterol 100caps
Co panowie powiecie na taki zabieg dodam że nigdy niczego nie bralem waże 93kg mam 44 na łapie no ale szczerze mówiac stoje w miejscu
chciałem połączyć trening siłowy z areobami 1h dzienne 4 razy w tyg + wino+clen
Prosze o pomoc jak stosować jak dobrać czy może coś zmienićw treningu coś dorzucić z czegoś zrezygnować?
Dodatkowo jem aminokwasy oraz witaminy
z góry dziekuje za pomoc
pozdrawiam Adrian
fallenursus
27-04-10, 17:51
co oczekujesz od tego?
poczytaj o winie tu http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?26916-Srodek-kwiecien-17beta-Hydroxy-17-methy-5alphaandrostan0-3-2-cJpyrazoIe-)
jesli krecisz aero i nic to raczej kuleje dieta. wino samo w sobie nie pali tluszczyku. clen zgodze sie moze byc pomocnty. wino tutaj bedzie pelnilo role antykatabolika. czyli bedzie ci chronilo miesnie.
Adrian00182
27-04-10, 19:35
Kolego to nie jest tak że nic chudnie sie zrzucilem jakies 4 kg ale bardzo schudły mi nogi bralem venom ost 5 tyg nawet w miare pobudzenie ale chcialbym zeby zaczalea rzezbic sie gora bo nogi mam tak chude ze nie ma z czego juz zrzucac ;p heh a co do wina slyszalem ze daje rewelacyjne efekty tylko chodzi o to czy jak wezme wino z celnem czy wyrobi organizm jakby nie bylo to mocne srodki
spokojna glowa wyrobi. to wcale nies sa takie mocne srodki;)
fallenursus
27-04-10, 20:06
sa lepsze i przyjemniejsze podczas uzycia antykataboliki od winstrola jesli juz ktos siega po sterydy.
jakie to ''rewelacyjne'' efekty daje ten winstrol? winstrol nic jeszcze nikomu nie odchudzil :)
Adrian00182
27-04-10, 20:09
A może ktos z Kolegów kiedys bral winstrol albo clen jakie zaobserwowal efekty ? negatywne i pozytywne :)
dziekuje za odpowiedz:]
fallenursus
27-04-10, 20:14
poczytaj link co ci wkleilem to sie dowiesz. widac wybierasz tylko te odpowiedzi ktore towbie utwierdza przekonanie ze winstrol solo jest dobrym pomyslem.
Możesz zrobić cykl na winstrolu,
clena daj po winie,
w trakcie jednego i drugiego podaj efedryne z kofeiną, przed treningami .
Adrian00182
27-04-10, 22:08
DO fallenursus:
Kolego ja to przeczytałem kilka razy napisałes tam dosłownie ze winstrol jak juz brac to z czyms nigdy nie sam chodzi o to ze mi nie zalezy na masie ja juz wystarczajaco mam i chce to rzezbic wazyc za duzo to dla mnie kalectwo a po 2 wszystkie dodatki sa w ampułkach a ja troszke nie przepadam za zastrzykami;d a moze z jakas odżywka moglbym to brać co o tym myślisz?
fallenursus
27-04-10, 22:13
ktos kiedys madrze napisal, wygladasz jak sie odrzywiasz, a nie czym sie sterujesz. nawet na omie mozna sie rzezbic takie jest moje zdaniei nie kazdy musi sie z tym zgadzac.. zycze Ci zebys dobrze na tym wyszedl i nie byl jednym z wielu przypadkow ktorych cykle na tiktakach poblokowaly :)
zaprzyjaznij sie z iglami, bo na samym winstrolu nigdy sie nie konczy:)
chodzi mi glownie oto, ze im bardziej wchodzisz w rzezbe i podkrecasz diete,katujesz sie silownia i aerobami, tym wieksze prawdopodobienstwo zanizonego poziomu naturalnej produkcji testo. Dlatego zawsze polecam do kazdego cyklu, nawet dawki zamienne.NIe tylko poprawia samopoczucie ale i efekt koncowy.
Jak chcesz rzeźbę to ci nie potrzebne koksy żadne parę odżywek antykatabolików spalacz jakiś jak już dieta w której obniżasz węgle i jedziesz z aero co dziennie a nawet 2 razy dzinnie i zmieniasz się z tygodnia na tydzień zasady proste jak budowa cepa .
nom i wazysz 60kg z tluszczem na brzuchu. juz raz sie tak przejechalem. dieta byla supli cala szafka. od bcaa przez bialko antyoksydanty spalacz bulk gluta itd... rok puzniej dalem propa i bylo o niebo lepiej. i waga tak drastyczne nie zjechala.
Jak chcesz rzeźbę to ci nie potrzebne koksy żadne parę odżywek antykatabolików spalacz jakiś jak już dieta w której obniżasz węgle i jedziesz z aero co dziennie a nawet 2 razy dzinnie i zmieniasz się z tygodnia na tydzień zasady proste jak budowa cepa .
hmmm to powiedz z czego ten cep jest zbudowany .... ????