PDA

Zobacz pełną wersję : Teoria spisku -katastrofa w smoleńsku

Fehu
26-04-10, 21:59
Link do filmu w którym słychać:

34sek. blać, 50sek dawajcie gnata, 54sek zyje, 59sek strzal, 1.08 strzal, 1.14 ja wam dam kurwa, 1.15 strzal, 1.17 strzal, 1.21 adios paniczu (głona) 1 dzień temu

http://www.youtube.com/watch?v=J8Z28BSoNC4&feature=player_embedded

link podaje w url -bo jak dam bezposrednio na forum to potem zamula przegladarka prznajmniej mi -wolne lącze.

Wracając do temtu -strzały slychać (wiele filmów na yt jest) widać jakies zarysy postaci.
spotkałem się z filemem gdzie było niby pokaznana postać która macha ręka -niestety fil bardzo złej jakosci i w sumie ja tego nie zauważyłem.
czytałem komantarz człowieka który niby się zna na filmie etc. i twierdzi że na pierwszy rzut oka film jest autentyczny, prokuratura niby tym też się zajmuje i coś może być na rzeczy wczesniej zapewniali że informacje beda podawne -teraz nie mówią nic i nie zanosi sie zeby szybko podali.

Osbiscie trudno uwierzyć mi w zamach -ale mozemy podyskutować

onathc25
26-04-10, 22:03
Media kreca afere wedlug mnie to zaden spisek ale wiadomo na ostro sie musi krecic

Sosna91
26-04-10, 22:13
no tez sie tym interesowalem i rzeczywiscie sporo nie jasnosci, i smierdzi spiskiem, ale teraz to juz mi to obojetne, co my mozemy zrobic, telewizja pokaze i tak to co ma pokazac, prywatna TV pokazala film z YT i tyle a publiczne nawet nie mysla o tym.

Fehu
26-04-10, 22:15
no tez sie tym interesowalem i rzeczywiscie sporo nie jasnosci, i smierdzi spiskiem, ale teraz to juz mi to obojetne, co my mozemy zrobic, telewizja pokaze i tak to co ma pokazac, prywatna TV pokazala film z YT i tyle a publiczne nawet nie mysla o tym.

szkoda że prokuratura milczy.
a ruskie nie chce nawet słyszeć o oddaniu czarnych skrzynek...

Fehu
26-04-10, 22:28
dokładna analiza
(http://www.youtube.com/watch?v=DENnigMntnk&feature=related)
http://www.youtube.com/watch?v=DENnigMntnk&feature=related

Keejdzi
26-04-10, 23:36
glupota ....

pawelek616
27-04-10, 10:15
Ludzie mają zajebistą wyobraźnie. Jakiś spec się wypowiadał na temat tych strzałów i mówił, że najparwodopodobniej to amunicja funkcjonariuszy BOR ekspodowała.

Gangsta Latino
27-04-10, 12:18
Ja i tak sądzę, że ten świat kontroluje kilka osób, którzy mają tyle kasy, że nawet bogaty człowiek sobie nie wyobraża;) Kupili sobie władzę ( polityków), telewizje itp. i oni nami kierują... a my nawet o tym nie wiemy;) a co do katastrofy to i tak sądzę, że ktoś w tym maczał palce;))

http://www.youtube.com/watch?v=6nobXXS9tLI

Thunderbreaker
27-04-10, 18:15
Ludzie mają zajebistą wyobraźnie. Jakiś spec się wypowiadał na temat tych strzałów i mówił, że najparwodopodobniej to amunicja funkcjonariuszy BOR ekspodowała.
Ta, albo dezydorant.

Pero
27-04-10, 18:46
Sądzę, że ludzie już nie mają co robić.Zginęli ludzie, którzy byli naszą elitą intelektualną, a obywatele którzy na tyle inteligentni nie są, dopisują jakieś niesamowite historie zamiast aktywnie uczestniczyć w odbudowie kraju np.głosowanie na nowego prezydenta.Nie wiem czemu Ci ludzie zginęli ani jak, ale sądzę, że przyczyn mogło być wiele-stary samolot, błąd pilota, zła pogoda itd. wiadomo jednak, że tych zasłużonych ludzi już z nami dzisiaj nie ma, a dopisywanie niesamowitych opowieści z cyklu "Funkcjonariusze BOR zastrzelili" po prostu uwłaszcza tej bolesnej stracie dla tego Narodu.To wszystko potwierdza, że nasz kraj żyje zabobonami.Ludzie opamiętajcie się!

D3
27-04-10, 19:11
Sądzę, że ludzie już nie mają co robić.Zginęli ludzie, którzy byli naszą elitą intelektualną, a obywatele którzy na tyle inteligentni nie są, dopisują jakieś niesamowite historie zamiast aktywnie uczestniczyć w odbudowie kraju np.głosowanie na nowego prezydenta.Nie wiem czemu Ci ludzie zginęli ani jak, ale sądzę, że przyczyn mogło być wiele-stary samolot, błąd pilota, zła pogoda itd. wiadomo jednak, że tych zasłużonych ludzi już z nami dzisiaj nie ma, a dopisywanie niesamowitych opowieści z cyklu "Funkcjonariusze BOR zastrzelili" po prostu uwłaszcza tej bolesnej stracie dla tego Narodu.To wszystko potwierdza, że nasz kraj żyje zabobonami.Ludzie opamiętajcie się!

Ty jeszcze mało w życiu rzeczy widziałeś i przeczytałeś co ewidentnie bije z Twoich postów. Ruskie służby specjalne nie takie operacje przeprowadzały, ale komuś kto się nie zna najwyraźniej na polityce nie będę przytaczał dowodów, bo kto bardziej ogarnięty ten wie co na swoim sumieniu mają KGB (obecnie FSB) służby specnaz itd.

Fehu
27-04-10, 19:51
Warto dodać że film umieszczony w pierwszym poscie przed chwilą był pokazany w wiadomosciach
i mówiono że był badany przez polskie służby -wynik za słaba jakość dźwieku i obrazu żeby wysywać jakieś teorie, ale powiedziono o tym że na filmie słychać strzały, ruskie słowa..

pzdr

KowalX
27-04-10, 21:30
Rosyjskie i polskie.Żarówki mnie zastanawiają hmm.

Fehu
27-04-10, 21:32
Rosyjskie i polskie.Żarówki mnie zastanawiają hmm.

no tak ciekawe kto tam polski znał ...
yyy zarówki -nagła wymiana po katastrofie

KowalX
27-04-10, 21:36
no tak ciekawe kto tam polski znał ...
yyy zarówki -nagła wymiana po katastrofie
Wiele osób tam zna polski ;)
No wymiana , coś nie oświetlony ten pass .I tak nic z tego nie wyniknie.

Radek1989
27-04-10, 22:01
Na początku nie wierzyłem i teraz też nie wierzę w teorię spiskową ... jedno jest pewne - my szaraczki nie mamy dostępu praktycznie do żadnych informacji , ale ja tam wierzę w to , że to musi zostać dokładnie przeanalizowane , i nikt tu nie będzie wysuwał pochopnych wniosków , dlatego jest cisza w tej sprawie ... jak dla mnie jest sporo niejasności w tym wszystkim ...

Z jednej strony wydaje się to kompletnie nieprawdopodobne i niemożliwe , a z drugiej jednak , historia zna nie takie rzeczy ...

A tak całkiem serio to jaki w tym byłby cel ?? Przecież Państwo Polskie jest niepodległe i niezależne , a taki obrót sprawy jaki się stał wcale tego nie zmienia ... Więc po co niby ruscy mieli by to robić ?? Żeby dobre ustawy przestały być blokowane ??? Bo jeśli chodzi o wojsko to tam akurat jest tak że ,,umarł król, niech żyje król "

Tak czy siak , chciałbym aby wszystkie akta , materiały ze skrzynek i dowody , zostały nam wszystkim przekazane do publicznej oceny i że sprawa nie ucichnie ...

alder
27-04-10, 22:03
pewnie amunicja borowików owe postacie to gałęzie między innymi. żenua. aczkolwiek nie można zamachu wykluczyć. Putinowi się nie ufa, pamiętacie tę reporterkę zamordowaną ? mafia ruska to cO - byli agenci kgb. a Putin nim nie był ?
kto zgarnął czarne skrzynki oraz laptopy i komórki pasażerów ? kto je prześwietlił i najpewniej pousuwał kompromitujące materiały ? kto serwisuje tupolewa ?

komu Polak ma nie ufać ? szwabom i ruskim.

pamiętam jak zaraz po katastrofie na onecie był filmik jak putin przemawiał. puściłem se go w robocie a że na hali głośno to tylko czytałem mowę jego ciała a raczej wrednej gęby. była tak wredna jakby ukrywała śmiech wysilając się na udawany żal. jak wam powiadam, że śmierdzi to na odległość ale nie dowiemy się a nasze wnuki z nas będą rechotać jak my z naszych rodziców że uwierzyli w lot na xienrzyc. (sorry, zapewne większość z was niego wierzy )

prawdy się nie dowiemy bo za słabi jesteśmy i to nie jedyna rzecz co przed nami świat ukrywa

o zbrodni katyńskiej od kiedy świat wie ? ruskie potrafią ukrywać, jak by chcieli to by nawet swój kraj ukryli

alder
27-04-10, 22:05
bajdełej http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,page,3,title,Samolot-nie-mogl-rozpasc-sie-na-kawalki,wid,12211780,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1 a10d

fallenursus
27-04-10, 22:06
a moze to Kaczynski sie darl po rusku przez mikrofon do ruskich ''szykowac wode ladujemy jop twaja mac!'' tylko teraz kto to udowodni.......
nikt nie musis teori spiskowych wymyslac, sami to robicie :)

D3
27-04-10, 22:09
Przecież Państwo Polskie jest niepodległe i niezależne

Wierz dalej :)

jaca666
27-04-10, 23:11
Ludzie kurwa mać to był zamach i tyle ale sprawa umilknie jak zwykle. Będą ja ciągle tuszować aż będzie cisza.Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie przeciwstawi się Rosji a nie daj Boże wypowie jej wojnę.
Było takich dwóch jeden liliput ,który zasypiał na polu walki, a drugi chory psychicznie, który się do władzy dopchał i obydwoje dostali po dupie z kretesem.

Fehu
28-04-10, 17:24
Ludzie kurwa mać to był zamach i tyle ale sprawa umilknie jak zwykle. Będą ja ciągle tuszować aż będzie cisza.Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie przeciwstawi się Rosji a nie daj Boże wypowie jej wojnę.
Było takich dwóch jeden liliput ,który zasypiał na polu walki, a drugi chory psychicznie, który się do władzy dopchał i obydwoje dostali po dupie z kretesem.

wiesz jednak wydaje mi się że nie można tak na 100% powiedzieć ze to zamach, ale jesli sie okaże że tak to tak jak piszesz sprawa ucichnie