Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : deka ,prop,stanoject 50

lodzianin
25-04-10, 21:42
siemanko ,mam pytanie jestem na cyklu deka prop ,prop mi sie skonczyl a mam jeszcze stanoject 50 co myslicie o dolaczeniu tego specifiku ,dzieki za pomoc:razz:

fallenursus
25-04-10, 21:44
rozpisz cykl caly.
tojakas pomylka prop/deka

lodzianin
25-04-10, 21:58
mowiono mi ze takie polaczenie jest dobre po 4 tygodniach przytylem 3 kilo w masie i 10 kilo w sile zostalo mi 4 ampulki 2 ml deka i mam stanoject 50 - 10 ml.

fallenursus
25-04-10, 22:40
zle ci mowiono. deka nawet nie ruszyla jeszcze tylko sam prop.
to nie jet cykl tylko jakas porazka. napisz dokaldnie jak ty to wbijasz

lodzianin
25-04-10, 23:15
Uuuuto lipa ,jest to mój drugie podejscie do sterydow ,ostatnie bylo 2,5 roku temu deka z pakstanu i test prologatum efekty byly zaskakujace,teraz tez mi ziomek powiedzial ze zamiast prologatum zebym wziol prop 100 i deke grecką.propa dawkowalem 100 mg - 150 co drugi dzien a deke zaczolem od 100mg ,150 mg a dzis poszlo juz 200mg . Co moge jeszcze ewentualnie dozucic ,mam ten stanoject 50 EC ,ale na forum pisza ze to lipa ,prosze o pomoc .angry

fallenursus
25-04-10, 23:22
dlugie estry z dlugimi, krotkie z krotkimi, chyba ze cykl dlgui na bazie czegos i po prostu zmieniasz srodki.
dalbym sobie spokuj z ta deka bo jak pisalem jeszcze nie ruszyla do budowania miesa tylko balans azotowy masz ladnie podniesiony i wchlaniasz bialko.dokup propa i chyba wina, nie wiem policz. zrobil bym to tak jesli ejstes w czwartm tygodniu...
4-8 prop skoro wbijales na 150 to 150mg c2d.
4-9 wino@50e2d
i odblok
deczke jak chcesz mozesz skonczyc 100mg na tydzien czyli pol ampy przez ten caly cykl, ladnie bedziesz sie czol na stawach ,bedziesz sobie pizgac duzymi ceizarami bez obawy o kontuzje.

lodzianin
25-04-10, 23:32
dziekuje bardzo ,chcialem zaznaczyc ze nie jestem sezonowcem tylko jeszcze niewiem jak moj profil rozbudowac ,moj staz to 5 lat na silowni w tym momencie 140 na klate i 100 na bary ,prosilbym o ulozenie konkretnego cyklu ten bym zakonczyl i za 6 miesiecy bym zaczol nowy normalny (nieznam sie na sterydach) ,waga moja to 87 kilo obwod ramienia 42.5 ,klata 117 ,udo 62 ,prosilbym o jakies wskazowki ,cel 5 kilo masy i wiecej sily .dziekuje za pomoc.

fallenursus
25-04-10, 23:35
masz czas na ukladanie, a zeby nie zmarnowac tego czasu - czytaj,czytaj,czytaj,czytaj!!!!
ulozymy jak przyjdzie czas, bo w pol roku duzo moze sie zmienic:)

lodzianin
25-04-10, 23:42
dzieki jeszcze raz bede informowal o postepach i spadkach ,a ten stanoject 50 EC to sie nadaje bo wiele osob na forum krytykuje te firme i ten produkt ,niechce zmarnowac tego co zaczolem mam mozliwosc oddania tego produktu i niewiem czy brac czy oddac?pozdrawiam.

fallenursus
25-04-10, 23:50
tu ci nie pomoge, nie znam europejskich firm i ich jakosci.
ale jesli jest szansa na oddanie i mowia ze shit, oddaj, zamien na wiecej propa i mozesz zjechac cykl na samym propie. tez ladnie pujdzie jesli dieta dobrana pod cel.

lodzianin
25-04-10, 23:51
ok dziekuje a jakie firmy sa pewne ?

fallenursus
25-04-10, 23:57
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?27361-opinie-o-specyfikach.-dla-praktyk%F3w. tu masz troche.

lodzianin
26-04-10, 00:06
no no mam dojscie do atomica wiec zamienie sobie na cos lepszego ,thank you mate.

lodzianin
26-04-10, 18:22
czy mozna zastąpic propa 100 na test 250 iran?

fallenursus
26-04-10, 18:47
zalezy do potrzeb. test to test,ale prop szybciej odczowalny od enana. dobry na krotkie cykle. dla mnie najlepszy:) ne warto przeskakiwac z propa na enana w polowie cyklu. z enana na propa-jak najbardziej.

ht
26-04-10, 18:48
jesli chcesz dac tescia solo to mozesz poleciec enanem. cykl daj 8-10 tyg. chodziaz prop bardziej tu mi sie widzi. do enana daj metaxa na start.

lodzianin
26-04-10, 19:06
a co z deka ,teraz czuje deke super wlasnie sie rozkrecila ,podczas treningu odczuwam niesamowita pompe i caly czas po treningu ,szkoda chyba odzucac deke jak juz sie rozkrecila.??????,teraz to niewiem co robic ten test jest ponoc do deki stosowany i sa ponoc ostre przyrosty .

fallenursus
26-04-10, 19:11
zajmie czasu zeby sie enan rozkrecil tak coby przyrosty byly. ile czasu juz wbijasz, napisz dokladnie 1-?(tygodnie) i co wbijasz w jakich ilosciach (mg)

lodzianin
26-04-10, 19:20
historia: 3 tygodnie temu zaczolem rownoczesnie bic deke grecka (2ml flakon) razem z test prop 100,deke na poczatek bralem co 5 dni po 100mg a prop 100 co drugi dzien po 100 mg ,nastepnie zwiekszylem dawki deki i propa do 150 mg ,propa 100 wziolem 15 zastrzykow (lipa ) a deki zuzylem 6 zastrzykow (deka dziala 100%).

fallenursus
26-04-10, 19:28
czemu uwazasz ze prop lipny? waga ci poszla sam napisales ostro do gory, w 3 tygodnie to nieod deki na pewno:) post#6 napisalem ci co ja bym zrobil. dodawac teraz enana nie widze sensu.

lodzianin
26-04-10, 19:33
ok wale propa ,spodziewalem sie po propie drastycznych wzrostow sily i masy .A poszlo troche nie po mojej mysli.

lodzianin
27-04-10, 21:11
a czy clomid i np tribulon i zma wystarczą na odblokowanie ?i czy jak przerywa sie zazywanie test a kontynuuje sie deke to trzeba tez sie odblokowac?

fallenursus
27-04-10, 21:14
dlaczego chcesz przerwac test i kontynuowac sama deke? lubisz miec jajka na ostrzu noza?:)

lodzianin
27-04-10, 21:33
nierozumiem

lodzianin
27-04-10, 21:38
niemoge dostac propa dilerzy od ktorych bralem wyjechali za granice i nie moge nigdzie dostac ,w tym momencie jest tylko sama deka

lodzianin
27-04-10, 21:41
co mam teraz robic?czuje bol lewego jadra.

fallenursus
27-04-10, 21:43
przerwac caly cykl w takim razie jesli nie masz dojscia do testu. zrob odblok i tyle.Ja pod sama deka sie nigdy nie podpisze:)
na drugi raz kupuj najpierw srodki na odblok, potem wystarczajaco tescia na caly cykl, potem dopiero dodatki do niego.
jesli mieszkasz w angli popytaj chopow na silowni. legalne jest uzywanie sterydow na wlasna odpowiedzialnosc, nielegalna sprzedasz.

edit. bol jadra ci przejdzie. sa dwa warianty- albo sobie go wmawiasz, albo jajco odjezdza na wakacje bo dostalo wlasnie sygnal zeby zastopowac produkcje testo.Bardzo czesto wlasnie odczowane jest to bolem. Tak samo ''boli'' kiedy jajka wracaja z wakacji.

lodzianin
27-04-10, 21:46
kiedy robic odblok ,w niedziele byla ostatnia inekcja,niemam hcg tylko clomid i tribulon ,zma.

fallenursus
27-04-10, 21:51
skoro to byly 4 tygodnie z deka i propem ja bym przez 5 dni dal po 100mg clomida i 10 po 50,zaczynajac od jutra. obserwuj organizm, szczegolnie libido itp. jesli caly czas je bedziesz mial przestan jesc cloma po dwuch tygodniach. a najlepiej isc i zrobic badania czy jestes zablokowany czy nie, mozna podczas pct bedziesz wiedzial czy musisz wogole ja kontynuowac.

lodzianin
27-04-10, 21:53
to wszystko bedzie ok ,mnialem cykora przez caly dzien tylko mam problem z tym hcg niewiem jak moge go zastapic.

fallenursus
27-04-10, 21:56
4 tygodnie na malej dawce deki hcg mysle ze ujdzie nie brac.ale jak napisalem wyzej, zeby byc pewnym na 100% -badania.

lodzianin
27-04-10, 21:57
z libido mnialem maly problem ,ale moja dziewczyna wrocila z polski i niemnialem, aktywnosc seksualna jest ok bez problemu ,tylko brak tej pierwszej fazy podniecenia (jak widzisz jakąs fajną laseczke)

fallenursus
27-04-10, 22:00
moze jestes tak zakochany w swojej ze zadna inna cie juz nie podnieca?:) czasami to moze byc na podlozu psychicznym wogole nie zwiazane z hormonami. Tak odrazu to bym sie na twoim miejscu nie martwil bo mozesz zle wnioski wyciagnac i doprowadzic sie do takiego stanu ze stracisz libido

lodzianin
27-04-10, 22:01
bylem u lekarza i mowilem ANGOLOWI ze bralem koksy i boli mnie jadro ,a ta meda zapytal co bralem i ile czasu ,i powiedzial ze wszystko wroci do normy.jak mozesz to napisz mi co moge ladowac co potrzebuje i kiedy moge zaczac uzupelnie wszystkie twoje wskazowki i zastosuje sie do twojej wiedzy i twoich wskazowek.dziekuje bardzo ,jestem wdzieczny.

fallenursus
27-04-10, 22:04
na poprzedniej stronie masz napisane. lekarz mial racje mowiac ze wszsytko wroci do normy.:)

lodzianin
27-04-10, 22:13
dziekuje ci bardzo ,a jak dlugo ma trwac przerwa?,mam nadzieje ze kiedys bede tak rozeznany jak ty i tez bede mogl udzielac porad musze duzo czytac o takich sprawach,DZIEKUJE I POZDRAWIAM.

fallenursus
27-04-10, 22:19
czytaj ile wlezie, zanim cokolwiek wbilem zajelo mi 2 lata na przeczytanie:)obserwuj organizm to jest najwazniejsze.
przerwa teoretycznie =cykl+odblok. wszystko zalezy od organizmu.
ps. daj znac za 2-3 tygodnie jak z samopoczuciem.

lodzianin
02-05-10, 16:16
witam chcialem napisac ze moje libido jest ok wszystko w normnie bole jadra ustapily oraz drastyczne spadki powrot do dawnej formy ,czyli prop odpada na nastepny cykl.

MAXIMUS 2
02-05-10, 18:11
Moim zdaniem dziwnie zacząłeś to wszystko tak jak pisze Fallen trzeba dużo czytać i pytać zanim się za coś weźmiesz wo gule jak można zacząć cyklona nie mając soku w komplecie z odblok porażka za mało miałeś wiedzy kolo i porwałeś się z motyką na słońce ale niema tego złego przynajmniej cię to nauczy pokory do saa czytałeś Fallen 2 lata się przygotowywał i tu szacun bo saa to nie witaminki dla rodzinki pozdro.

fallenursus
02-05-10, 18:15
witam chcialem napisac ze moje libido jest ok wszystko w normnie bole jadra ustapily oraz drastyczne spadki powrot do dawnej formy ,czyli prop odpada na nastepny cykl.

kazdy sie uczy na bledach.spadki to nie wina propa. poprostu skonczyles cykl za wczesnie, organizm nadal chcial rosnac,receptory dalej czekaly na sygnal a ty go poporstu odcioles w najgorszym momencie. sam zreszta widziales co sie dzialo przez te tygodnie jak brales, i to nie bylo przez deke:) za duzo niewiadomych w tym wszystkim, musial byc dokaldnie wszystko opisac, razem z dieta i treningiem i regeneracja.

lodzianin
02-05-10, 18:47
wiem ze to moja wina ale sam napisales ze czlowiek sie uczy na bledach ,za malo czytalem tylko sie posluchalem ludzi ktorzy nie maja doswiadczenia w tym co mowia,moj blad teraz codziennie czytam i sie ucze wiem ze zanim zaczyna sie myslec o sterydach trzeba najpierw pomyslec o odbloku o diecie ulozyc sobie caly plan a pozniej kupowac .mam nadzieje ze nastepne podejscie bedzie lepsze ,zamierzam pod koniec wrzesnia zaczac nowy cykl ,ten cykl co zrobilem troche byl nieprzemyslany w sumie wogole ,wbijalem propa i deke i szlo ,teraz wiem ze prop byl ok a deka sie nawet po 4 tygodniach nie wkrecila ,niema problemu z libido moze deka (fake),czuje sie jak bym nigdy nic nie wbijal , prop ma krutkie estry wiec szybko wychodzi z organizmu a jak deka by byla ok to bym ja czul przeciez ostatnia inekcja byla tydzien temu.Prosze o wskazowki do nowego cyklu odbloki mam hcg i clomid ,moze test enan 250 by byl dobry w polaczeniu z boldebolonem?,niechce jesc mety ani wracac do propa.

fallenursus
02-05-10, 21:28
bold zawsze dobry do enana,tylko dlugo sie rozkreca no i cykl dlugi z tym.Moim zdaniem bez 14stu tygodni nie ma sensu startowac i dlatego to koszta sa z boldem. Sam enan tez bardzo ladnie robi.

MAXIMUS 2
02-05-10, 21:31
Dobrze że wyciągasz wnioski z złego postępowania bo nie którzy się unoszą ambicją i honorem i wypisują jakieś bohomazy na forum poradż sie Fallena albo Volda a nie bierz przykładu z narwanych gówniarzy co walą w siebie co popadnie i ile się da a potem piszą pomocy bo nie oto w tym chodzi żeby potem biegać po lekarzach pozdro.

lodzianin
02-05-10, 21:48
dziekuje ze mi pomagacie ,a co do bolda to stac mnie na ten smakolyk ,czytalem na forum ze to dobra kombinacja i dlatego zapytalem ,na silowni chlopaki namawiali mnie zebym walil do konca deke ale FALLEN mi odradzil (szacunek ludz ulicy),jak powiedzialem ze odstawilem deke to mnie wysmiali ze na forum to glupoty pisza,ale ja wole zaufac ludzia ktorzy wiedza co pisza jeszcze raz dziekuje wam..,bold 200 atomic lab mam dojscie ,jak to dawkowac razem w polaczeniu z enanem?

fallenursus
02-05-10, 21:55
jesli nie zanizony to poczujesz przy 400mg na tydzien eq,enan mozna 500tydz.
1-14 enan po 250mg w ponidzialek/czwartek
1-12 eq po 200 w poniedzialek/czwartek

na spokojnie bez skokow cisnienia mysle ze by wystarczylo. Przyrosty z bolda nie sa tak duze jak z deki ale zato trwale i dobrej jakosci.

MAXIMUS 2
02-05-10, 21:59
Chłopie dziś się śmieją a jutro będą u lekarza z jajami w łapie i z ku....m w słoiku z formaliną koło łóżka.

lodzianin
02-05-10, 22:07
dziekuje wam ,wszystko zrozumnialem do uslyszenia zycze duzych przyrostow.