Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Co jeszcze dokupić ?

irigm
25-04-10, 18:33
Witam co warto do kupić do Kreatyny Tauryny i MassXXL na pierwszy cykl na siłę po rocznej przerwie od treningu najlepiej co¶ na pobudzenie bo jaki¶ taki ospały jestem na innym forum polecaj± DYMATIZE Z-Force i ActivLab Caffeine Power a wy co mi polecicie ?

KowalX
25-04-10, 19:01
Co najwyżej kofeina ,ale nie można wiecznie latać pobudzonym ;),przeanalizuj czy nie za mało odpoczywasz,może Ľle się żywisz itp.

MolderDist
25-04-10, 19:30
kofeina jak najbardziej
mozesz sprobowac wyrwac efedryne (tussipect w aptece) i na trening bedzie w sam raz

kofeine z Activlabu co wymieniłe¶ i jest ok, jest w kapsułkach
pisze bo moze ktos woli w tabletkach itd.

irigm
25-04-10, 20:57
które ZMA jest lepsze DYMATIZE Z-Force czy ACTIVLAB ZMA ?

burn
25-04-10, 21:09
Na ZMA szkoda kasy.

irigm
25-04-10, 22:07
dlaczego tak uważasz ?

burn
25-04-10, 22:31
Bo to cynk + witaminy sprzedawane w zajebistej cenie.
(ZMA było w rankingu suplementów, które "nie działaj±")
Pamiętam, że kiedy¶ o tym czytałem.

KowalX
25-04-10, 22:43
To jaki¶ dziwny ranking ,bo chyba ci co go tworzyli nie wiedz± po co s± witaminy i minerały.

burn
26-04-10, 00:14
Wcale nie dziwny. Wg. producentów na ZMA podniesiesz te¶cia do niebotycznych rozmiarów, nabierzesz w uj i jeszcze trochę siły.

KowalX
26-04-10, 00:25
No ,bo podniesiesz,ale nie w ten sposób co wszyscy my¶l±,a reklamy jak wiadomo zawsze bierze się w cudzysłów :),a siły to raczej chodzi o witalne ;)

maly25
26-04-10, 22:50
ja pije kawe,tylko 3 razy w tygodniu i tylko przed treningiem,w pozostale dni nie pije

irigm
26-04-10, 23:27
warto zainteresować się jakim¶ dopalaczem przed treningowym ?
obecnie zdecydowany jestem na dokupienie do tego co już posiadam ActivLab Caffeine Power - 60 kaps x2

MolderDist
26-04-10, 23:46
jak dla mnie warto ;-)

co dobry przedtreningowy to trening bajka, niestety szybko sie przyzwyczajasz

irigm
26-04-10, 23:49
co by¶ cie mi zaproponowali z przed treningowych dopalaczy ?

irigm
27-04-10, 21:13
to BSN NO-XPLODE AVPT będzie dobre ? spotkał kto¶ guaranę w tabletkach ?

KowalX
27-04-10, 21:26
Starczy kofeina ,jak słabo klepie walnij więcej :)

irigm
28-04-10, 15:57
a czy nie lepiej kupić Olimp Guaranax zamiast ActivLab Caffeine Power ?

MolderDist
28-04-10, 17:32
ososbi¶cie stosuje kofeine

szczególnie przed treningiem
chce, aby mnie mocno pobudziło i na okres treningu, nie potrzebuje lekkiego pobudzenia na połowe dnia ;-)

guarana to nic innego jak kofeina - tylko zanim zacznie działać z tej ro¶liny to mija sporo czasu

KowalX
28-04-10, 20:31
No działa od razu z tym,że słabiej i dłużej :)

MolderDist
01-05-10, 00:35
no ale jak kto¶ chce mocy na treningu

to logiczne (przynajmniej dla mnie)

że lepsza opcja to kofeina

KowalX
01-05-10, 00:36
Ja tam brałem to i to,obie dobrze działaj±.

irigm
05-05-10, 22:10
mam pytanie dokupiłem gainera massxxl problem w tym ze nie maja smaku truskawki a ten mi smakował zaproponowali mi jeden ze smaków pinacolada karmel banan który według was jest najlepszy ?

ht
05-05-10, 22:19
daj dobra przedtreningowke. teraz mialem okazje sprobowac muscle serum fitness authority. cos w tym suplemencie jest pokombinowane z glicerolem. panowie takiej petardy na treningu to nigdy nie mialem. jeszcze tego niema w sprzedazy. probki rozdawali na mp w Golubiu. kawa kofeiny czy tam tusipecty sie chowaja.

MolderDist
06-05-10, 00:08
i to dzieki glicerynie tussipecty sie chowaj±? :-D

ht
06-05-10, 13:12
nie chodzi o sama gliceryne. jest tam dodana ale suplement ie opiera sie tylko na glicerolu.
znalazlem sklad:

Kalorie: 90 -
Kalorie z tłuszczu 40 -
Tłuszcze 4,4 g 6%
Tłuszcze nasycone 4,4 g 8%
Tłuszcze trans 0 g 0%
Cholesterol 0 g **
Węglowodany 0 g 0%
Błonnik 0 g **
Cukier 0 g **
Sód (jako wodorowęglan sodu i fosforan sodu) 59 mg 2,5%
Potas (jako fosforan potasu) 29 mg 1%

Zastrzeżona formuła MUSCLE SERUM™ 25000 mg
Serum Pump Matrix
L-arginina AKG **
L-arginina HCl **
Muscle VoluSize Matrix
Beta alanina **
Monohydrat kreatyny **
Ester etylowy kreatyny HCl **
Mental NRG & N-Durance Matrix
L-tauryna **
L-histydyna **
1,3,7-trimetyloksantyna **
Glycerol Wave®
Monostearynian glicerolu **
Dwuwęglan sodu **
Fosforan potasu **
Fosforan magnezu

fallenursus
06-05-10, 13:39
1,3,7-trimetyloksantyna

ahhh te chwyty marketingowe i te ich piekne nazwy.....wkurwia mnie to,serio.:evil:

ht
06-05-10, 13:43
tzn fallen mozesz wyjasnic?? bo ci powiem ze ja jestem tym podjarany strasznie czekam kiedy tylko beda te suple w sprzedazy i chcialem wziac. aczkowliek wiem jak to jest z tymi probkami. wezmiesz probke i petarda. potem kupisz cala puche i nie dziala juz tak jak probki.

fallenursus
06-05-10, 13:44
1,3,7-trimetyloksantyna=kofeina i nie dowiemy sie ile tam jej jest bo to ''zastrzezona formula muscle serum'' lol:P moze byc dosc duzo i dlatego Cie wyrwalo z butow....

dokladnie jak piszesz, kiedys byla afera z BSN i CellMass'em. zrobili badania wyszlo na jaw ze krety wcale nie ma tyle co reklamuja;] od tego czasu wlasnie te sekretne matrixy zaczely sie pokazywac na opakowania,. w ten sposow nawet po badaniach nikt sie nie moze prawnie doYebac do firmy ze czegos co reklamuja na etykiecie ,nie ma w skladzie w dobrych proporcjach:)

piuras86
06-05-10, 14:10
ta sama akcja z Olimpem ............ Masacra..... jest duzo mniej składników niz na etykiecie pisze .........

x5 protein tak samo ......Pump Expres tak samo Reanimator tak samo .......... HMBolon Porażka Te najnowsze BCAA z Firmy olimp Zaniżone w hooooj......

pisze tylko i wył±cznie o tym co Osobi¶cie Z kumplem Dawalismy do Sprawdzenia ....... ;P

A juz o firmie TREC to sie K****a nie wypowiadam ;/................

MolderDist
06-05-10, 16:14
huhu ostro

daj wyniki badań jak dawałe¶
a jak nie masz to nie oczerniaj tak firmy

piuras86
06-05-10, 17:14
nie ma sprawy..... jak będę w najbliższym czasie w domu znajbe te papierki i wam pokaże ........ dawałem to do kumpla do Wrocławia a obecnie jestem W Krakowie i na razie nie mam jak .......