Zobacz pełną wersję : Polska posiada?
Dostanę gdzieś w Polsce tego gainerka???
http://www.nutrisport.co.uk/Atlas-Superweight-Gainer
dlaczego akurat ten gainer?? nie mozesz poszukac czegos innego co jest w polsce dostepne??
No niestety nie, bardzo interesuje mnie ten gainer.
i muszę go gdzieś tutaj u nas dorwać. :)
Ubzdurałeś sobie coś ,że jest jakiś dobry czy się mylę?
Nie KowalX nie mylisz się bo tak napewno jest co nie kamil 07 ? Zajebistym trzeba sie urodzić, żaden Gainer nic tu nie pomoże !!!
no słyszałem, że jest dość ciekawy i chcę go spróbować, a ja bardzo ciekawy jestem na takie nowości. :D xD
fallenursus
26-04-10, 06:15
czytasz cos po ang. i wiesz co tam w srodku jest? ja bym tego nie bral...wystarczy spojzec na sklad.
ciekawy gainer to mutant bo ma vitargo.
MolderDist
26-04-10, 23:37
ta ciekawe ile, moze z 5 g na 100 g masz tego vextargo
albo i wogole ;]
fallenursus
26-04-10, 23:39
ta ciekawe ile, moze z 5 g na 100 g masz tego vextargo
albo i wogole ;]
Activlab lepsze co?:)
joke
nigdy mnie nie wciagnely te vitarga,waxy maize itp itd..a probowalem
MolderDist
26-04-10, 23:48
jeżeli chodzi o ilość białka to napewno
jeżeli chodzi o wegle to wszedzie jedno gówno
tylko przynajmniej nie oszukują ludzi, że jest w chuj vextargo a jest tam minimalna ilość lub wogole
już tutaj nie raz pisałem - w Czechach robili badania (a to chyba te same partie co w Polsce) i nie było vextarga
Bo planuje zakupić sobie większą ilość gainerka, jeżeli tak polecacie tego mutant to zakupie gdzieś z 10 kg.
I chcę jeszcze nitrobolon zakupić i moje kolejne pytanie.
Czy brali byście tego nitrobolona samego czy + jakieś mono czy coś w tym stylu, i jak to dawkować? :>
Activlab lepsze co?:)
joke
nigdy mnie nie wciagnely te vitarga,waxy maize itp itd..a probowalem
Bo jeśli ktoś je czuje to niezły agent jest no chyba,że kolarz ,albo biega jakieś dystanse spore hehe
I chcę jeszcze nitrobolon zakupić i moje kolejne pytanie.
Czy brali byście tego nitrobolona samego czy + jakieś mono czy coś w tym stylu, i jak to dawkować? :>
Wiek,co braleś?
Który nitrobolon ,bo są trzy?
wypowiadałem się niedawno o swoich cyklach i wieku, wiec myślałem, że to tutaj. xD sory.
A więc cykli tyło 2:
1. Mono olimpa jakoś ponad miesiąc,
2. Mono + Jabłko olimp ok 5-6 tyg.
3. ?? No to planuję nitrobolon tą jedynkę najnormalniejszą w kapsach (300 kaps) zakupić.
a tak by nie było nieporozumień dokładnie tego: http://allegro.pl/item985816400_nowy_nitrobolon_300_kaps_najtaniej_g ratisy.html
wypowiadałem się niedawno o swoich cyklach i wieku, wiec myślałem, że to tutaj. xD sory.
A więc cykli tyło 2:
1. Mono olimpa jakoś ponad miesiąc,
2. Mono + Jabłko olimp ok 5-6 tyg.
3. ?? No to planuję nitrobolon tą jedynkę najnormalniejszą w kapsach (300 kaps) zakupić.
a tak by nie było nieporozumień dokładnie tego: http://allegro.pl/item985816400_nowy_nitrobolon_300_kaps_najtaniej_g ratisy.html
nitro I to zwykły NO
i sporo lepszych jest na rynku.
wez II / III ale krety musisz i tak dokupić w kazdym przypadku na samym nitro nie ekonomicznie wyjdziesz
nitro I to zwykły NO
i sporo lepszych jest na rynku.
wez II / III ale krety musisz i tak dokupić w kazdym przypadku na samym nitro nie ekonomicznie wyjdziesz
Nitro1 teraz dla mnie lepsze niż 2,które krety nie ma prawie wcale.Jedynka to dobre połączenie kretki,glutaminy,tauryny,inozyny,cytruliny i argininy.Jeszcze dodać kofy i dobry trening.