PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie do Modów

opalinho
22-04-10, 22:59
Panowie,gdzie mogę ustawić w profilu moim,żeby nie przychodziły mi powiadomienia na maila o poscie,który przyszedł w odpowiedzi na mój post?Jeśli możecie to sami to ustawcie z łaski swojej żeby mi nic na maila szło,ok?

Hermann
22-04-10, 23:08
Skrzynka odbiorcza, moje konto, zaawansowane ustawienia i zaznaczasz co chcesz

mtm
22-04-10, 23:19
Szary pasek u góry - narzędzia wątku - nie subskrybuj tego tematu .

Fehu
23-04-10, 14:26
wyłączyłem Ci -jak coś nie tak to klikaj na PW

burn
23-04-10, 14:48
Mi też możesz wyłączyć ;D

D3
23-04-10, 17:15
I mnie! :-D

Fehu
23-04-10, 17:44
I mnie! :-D

niestety nie mogę -choć wydawało mi się że mogę ;/ funckję widzę ale wykonać nie mogę ;( musisz to sam zrobić

Mi też możesz wyłączyć ;D

Burn - właśnie powinieneś dostać bana z automatu -posiadasz 3 konta, do tego w każdym z nich jest zawarte słowo "burn" więc jestem pewien że to Twoje konta, wiem że pewnie lubisz ten napój energetyzujący ale nie grzecznie jest posiadać multi konta.
Napisz do mnie na PW -które konto Ci zostawić pozostałe 2 zbanuje.

pozdrawiam

burn
23-04-10, 19:08
Bez obrazy Fehu ale głupoty piszesz. Sprawdź może IP, czy coś i dopiero wysnuwaj wnioski, bo wychodzi na to, że bym dostał bana za darmo :>

AKRO
23-04-10, 19:42
opalinho a jak nie udzielisz sie w jakims wątku a chcesz go śledzić to klikasz "Narzędzia wątku" -> "Subskrybuj ten watek."
(http://www.e-kulturystyka.info/member.php?15735-opalinho)

Fehu
23-04-10, 22:13
Bez obrazy Fehu ale głupoty piszesz. Sprawdź może IP, czy coś i dopiero wysnuwaj wnioski, bo wychodzi na to, że bym dostał bana za darmo :>

nie obrażam się bo faktycznie masz racje ;D
przepraszam za mój błąd.
sogacz w ramach przeprosin

opalinho
24-04-10, 10:32
Dalej przychodzi mi info na maila - "odpowiedz na post...".Nie wiem jak to usunąć.

Fehu
24-04-10, 11:44
Dalej przychodzi mi info na maila - "odpowiedz na post...".Nie wiem jak to usunąć.

tak zrób.

Skrzynka odbiorcza, moje konto, zaawansowane ustawienia i zaznaczasz co chcesz

jak dalej nie uda Ci się to wyslij mi swoje hasło -pozniej najwyżej sobie zmienisz na inne

opalinho
24-04-10, 11:55
Ok,wszedłem tak jak podałeś.Przy punkcie PRZYSYLANIE INFORMACJI I POWIADOMIEN spośród trzech podpunktów nie mam zaznaczonego ani jednego(tzn.odznaczone mam,tak ma byc?).Natomiast przy DOMYSLNYM TRYBIE POWIADAMIANIA O POSTACH zaznaczylem NIE SUBSKRYBUJ.Zobaczymy czy dobrze jest porobione.dzieki za pomoc,pozdro

Fehu
24-04-10, 11:57
Ok,wszedłem tak jak podałeś.Przy punkcie PRZYSYLANIE INFORMACJI I POWIADOMIEN spośród trzech podpunktów nie mam zaznaczonego ani jednego(tzn.odznaczone mam,tak ma byc?).Natomiast przy DOMYSLNYM TRYBIE POWIADAMIANIA O POSTACH zaznaczylem NIE SUBSKRYBUJ.Zobaczymy czy dobrze jest porobione.dzieki za pomoc,pozdro

dobrze

burn
24-04-10, 12:35
Mogli by to admini jakoś uprościć.

Giro
24-04-10, 12:47
To jest proste.

slim shady
24-04-10, 12:47
przy rejestracji trzeba było odznaczyć o informowaniu na maila :P