Zobacz pełną wersję : Spalacz tłuszczu
Witam ponieważ mam już dietę i siłownię prawie robioną tylko chcę coś z wagi spaść Ponieważ ważę 94 kg i wzrost 176 cm potrzebuję coś dobrego na spalanie tłuszczu i przy okazji ze spalanej tkance tłuszczowej by wspomagała rzeźbę bym tracił wagę i od razu zyskał rzeźbę czy jest coś takiego
A jak radzicie czy lepiej spaść teraz z wagi i później zacząć ćwiczyć czy od razu ? jak lepiej
myślałem o wadze 85 kg
slim shady
22-04-10, 22:07
dieta + aeroby
jak masz diete to dobrze..to podstawa..teraz dobry trening i bedzie ok..mozesz jakiegos termo dorzucic..
potrzebuję coś dobrego na spalanie tłuszczu i przy okazji ze spalanej tkance tłuszczowej by wspomagała rzeźbę bym tracił wagę i od razu zyskał rzeźbę czy jest coś takiego
A jak radzicie czy lepiej spaść teraz z wagi i później zacząć ćwiczyć czy od razu ? jak lepiej
myślałem o wadze 85 kg
nie wiem jaki jest twój staż, ale jeśli dopiero zaczynasz z siłownią to zapewne nie masz czego rzeźbić to po pierwsze, po drugie takie coś jak podałeś jest niemożliwe i nie ma takiego specyfiku :) (na jednoczesną redukcję i budowanie masy to może i jest, ale to do innego działu się kwalifikuje i trzeba być owiele bardziej doświadczonym, to myślę że nie dla ciebie narazie przynajmniej :) [bez urazy] )
Jest jeden niezawodny dieta + aeroby. Najpierw się odtłuść, bo raczej tego fatu trochę masz, a później dopiero zrobisz masę, rzeźbę i co tam będziesz chciał. Tylko musisz sobie zdawać sprawę, że to nie będzie tak, że pobiegasz 2czy3 razy i będziesz chudy, sporo pracy przed tobą ;)
jeśli chcesz coś dodać to może być; thyrotherm, animal cuts , ale jednak radzę ci zrobić samą dietą i aerobami a dopiero później ewentualnie jeśli uznasz, że jest Ci potrzebny spalacz go dorzucić :)
MolderDist
23-04-10, 15:07
przy bardoz dużej nadwadze nie potrzeba odrazu żadnego spalacza
organizm będzie sobie nieźle sam rodził
ze stopniowym upływem czasu i zmniejszeniu efektów można zarzucić spalacz, najpierw np. Thermo Stim, a potem przejsc na kozacki np. Mitotropin
i jak spalisz tłuszcz zapasowy to i ewentualne jakieś miesnie się pokażą, więc będziesz miał i rzeźbę ;]