PDA

Zobacz pełn± wersję : DOBRANE suplementy

ZtG*
22-04-10, 17:34
Witam mam 17 lat.Cwicze juz 0,5 roku widze efekty jednak chce je przyspieszyć moj 1 i 2 Cykl to były takie odżywki jak: Gainer1,BSN NO - XPLODE i BCAA w tabletkach moja dieta była teka ze starałem się nie być głodny xD .Planuje teraz zrobic pare tygodni przerwy od odzywek i nie wiem czy to napewno dobry pomysł??? i co zakupić na następny cykl...

Prosze o pomoc:)

slim shady
22-04-10, 17:36
skup się na diecie

fallenursus
22-04-10, 17:39
skoro w dziale dieta to zakup tak
duzo ilosc kurczakow,wieprzowiny,ryzu,kilkaset jajek,20kg twarogu,5l oliwy,5kg orzechow lub migdalow, ryby,makaron razowy, 10 bochenkow chleba pelnoziarnistego,kilkanascie kg indyka,50kg warzyw roznego rodzaju, 15-20 puszek tunczyka,10 puszek fasoli,z 5 litrow soku pomaranczowego naturalnego, ze 2-3 kg bialego ryzu, maslo orzechowe naturalne.

rafio83
22-04-10, 17:40
Witam mam 17 lat.Cwicze juz 0,5 roku widze efekty jednak chce je przyspieszyć moj 1 i 2 Cykl to były takie odżywki jak: Gainer1,BSN NO - XPLODE i BCAA w tabletkach moja dieta była teka ze starałem się nie być głodny xD .Planuje teraz zrobic pare tygodni przerwy od odzywek i nie wiem czy to napewno dobry pomysł??? i co zakupić na następny cykl...

Prosze o pomoc:)

Nie ten dział kolego!!! Chyba ze chcesz odpocz±ć od odżywek i diet± sie zaj±ć, co polegam!!!