PDA

Zobacz pełną wersję : Jak to jest z osobami sprzedającymi ,,krzyżóweczki dla dzieciaczków"

Radek1989
21-04-10, 19:26
Słuchajcie , jak to jest z tymi obdartusami co stoją na ulicy z pseudo jakimś identyfikatorem , puszką i wielce zbierają kasę na różne cele charytatywne ?? Wydaje mi się że to wielka sciema bo jak na nich patrzę to myśle ze prędzej zbierają na zioło albo wódę ;/;/ Macie na ten temat jakieś info ???

Pytam bo dziś mnie taki koleś zaczepił , a jak się spytałem jaka to fundacja to powiedział że na dzieciaczki , ale spytałem - co na , jakie dzieciaczki , to zaczał coś mówić o jedzeniu dla dzieciaczków itp. :D:D Powiedziałem , mu że ja K%$@# chyba wiem na jakie to dzieciaczki i co najwyżej mogę mu w ryj dac :D:D

I teraz czy , może popełniłam FAIL ?:D Ci kolesia mają coś wspólnego z takimi akcjami czy nie ??

fallenursus
21-04-10, 19:31
u nas przynajmniej nie klamia.
http://www.jokeemail.com/pictures/beggar.jpg

Radek1989
21-04-10, 19:52
No ja jak pierwszy raz usłyszałem, że koleś zbiera na wódkę :D a było to zaraz po juwenaliach , to się wzruszyłem i dałem mu z 2 zeta :d Ale coś takeigo to dla mnie złodziejstwo i okradani nieświadomych starszych kobiet ( bo chyba to jest ich grupa docelowa ) , więc zaproponowałem grzecznie , że dam mu w pysk :D:D

niewula
21-04-10, 20:01
więc zaproponowałem grzecznie , że dam mu w pysk :D:D

to super , na prawde bardzo mi zaimponowales , nie umiesz wystartowac do rownego siebie??
pocwiczy taki kilka miesiecy i juz uwaza sie za nie wiem kogo ....:/

Tadel
21-04-10, 20:15
to super , na prawde bardzo mi zaimponowales , nie umiesz wystartowac do rownego siebie??
pocwiczy taki kilka miesiecy i juz uwaza sie za nie wiem kogo ....:/

w końcu może i ktoś jemu zaproponuje..

Radek1989
21-04-10, 21:04
No tak , to wrzucajcie kasę złodziejom i pozwólcie żeby frajerzy chodzili po ulicach i oszukiwali ludzi. Dla mnie ten człowiek niczym się nie różni od zwykłego kolesia z łomem co okrada mieszkania .... I nie ma tu do rzeczy czy i ile ćwiczę ;] Po prostu gdyby każdy tak reagował to takich złodzieji na ulicach było by mnie j... a i PRAWDZIWE fundacje cieszyły by się większym zaufaniem społeczeństwa ...

Nie wkurza was to że tacy kolesia mają ludzi za idiotów , wydrukują sobie byle plakietkę i jawnie okradają ludzi ?? Człowiek naiwnie chce pomóc jakoś i zrobićź coś dobrego a zasila kieszeń złodzieja , który nie pójdzie do pracy jak normalny człowiek tylko brudzi polskie ulice swoją osobom

niewula
21-04-10, 22:50
rozumiem cie i zgadzam sie z toba , ze niektorzy wykorzystuja fakt fakt zbierania dadtkow na swoj wlasny , ale tacy sa ludzie i tacy beda