PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana cwiczen na mase na ...

ape007
20-04-10, 21:52
Witam all

Chodze na silke od października zeszlego roku, ale cwiczenia na mase zaczalem wykonywac dopiero w marcu i koncza sie z koncem kwietnia, ale nie ma efektow, a to jak czytalem na tym forum bez diety nic sie nie zdziała ( a ja jej nie mam, tzn nie stosuje ), wiec tutaj jest moje pytanie, na mase zawsze cwiczylem raz w tygodniu jedna partie miesni np. biceps 9 serii po 12 powtorzen, nogi 16 serii po 12 powtórzen itd. ale teraz chcialbym to zmienic i nie robic cwiczen na mase tylko po prostu cwiczyc aby jakos miesnie sie powiekszaly i czy dobrze bede robil jezeli bede cwiczyl 2 razy w tygodniu te same partie miesni ?? czy da mi to wieksze efekty niz cwiczenia na mase bez diety ?? chcialbym dodac ze do dyspozycji na silce mam 2 automaty bez zadnych sztang, jedynie swoj hantel 10 kg. Z góry dzieki za pomoc.

rafio83
20-04-10, 21:55
Bez diety i tak nic z tego nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

ht
21-04-10, 12:21
dieta to ok 80% sukcesu. chodziaz zdarzaja sie genetycy co rosna na 3 kanapkach dziennie.jesli nie miales efektow to napewno do nich nie nalezysz. tak ze dieta dieta i jeszcze raz dieta.

arga
21-04-10, 13:43
żeby nie zakładać nowego tematu spytam się o to co jest zawarte w wątku ape007 czy lepiej jest ćwiczyć poszczególne partie mięśni raz w tygodniu czy dwa?
np.klatka w poniedziałek a potem wychodzi w piątek , plecy w środe a potem w niedziele i tak w kółko.Jakie są wasze opinie? oczywiście dieta jest!

KowalX
21-04-10, 13:48
Bez diety i tak nic z tego nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Nieprawda ,bez diety też się urośnie ;p

ape007
21-04-10, 16:35
Rozumiem ze dieta jest najważniejsza, ale czy jest rowniez tak samo wazna jak nawet nie chcem juz wykonywac cwiczen na mase. Chcialbym tylko chodzic na silke i wykonywac cwiczenia na dana partie miesni dwa razy w tygodniu - beda jakies efekty ??? ( nie chodzi mi tu o przyrost masy ) ;p

///M
21-04-10, 16:39
Będą,sam na razie nie mam diety i jakoś idzie w górę wszystko.

wujek.maciek
21-04-10, 16:46
co tam jakas dieta, silownia czy cwiczenia w ogole. po cholere to komu. meczyc sie i dodawac jakies zielone cos do zarcia? olac to! posiedzmy przed kompem/tv wpieprzajac czipsy i pijac piwo. moze jakies fajne murzynki z wielkimi dupami sie trafia na redtubie...

KowalX
21-04-10, 16:48
Będą,sam na razie nie mam diety i jakoś idzie w górę wszystko.
Jak będziesz miał będzie szło znacznie lepiej

///M
21-04-10, 16:49
Wiem,ale jak ktoś jest na garnuszku mamusi to nie jest tak łatwo.

KowalX
21-04-10, 16:52
A ile to mamie powiedzieć ,że zamiast ziemniaków ryż,zamiast placków fileta ;)

///M
21-04-10, 16:55
Ale jak z kasą krucho to lepiej tam nie wybrzydzać.

rafio83
21-04-10, 17:40
Nieprawda ,bez diety też się urośnie ;p

To po co stosujesz diete KOWAL?????????????????

mtm
21-04-10, 17:43
Bo mu tata gotuje : )

A tak serio to niestety kulturystyka to drogi sport .
i Jak wcześniej było pisane bez diety to ... gówno .

ps. Na garnuszku mamusi kolego to najłatwiej !

rmn
21-04-10, 18:01
dietka zajebista rzecz, ale jak nie masz dietki a chcesz ćwiczyć to pewnie że ćwicz ( coś Ci w góre na pewno pójdzie ) może kiedyś dojdziesz do tego sam że już dalej bez diety nie będziesz miał. A dietka nie służy tylko do wielkiej suchej masy ale też dla zdrowia.

///M
21-04-10, 18:07
Bo mu tata gotuje : )
ps. Na garnuszku mamusi kolego to najłatwiej !
A powiedz ze Ty nie siedzisz u mamy na garnku?

KowalX
21-04-10, 18:44
To po co stosujesz diete KOWAL?????????????????
Bo jak masz dietę to można spotęgować efekty.

sts
21-04-10, 19:08
mi bez diety nawet 1 mm nie drgnie testowane ...