Zobacz pełną wersję : Allegro
Thunderbreaker
20-04-10, 20:22
Ile najdłużej czekaliście na przesyłkę? Bo ja już trzeci tydzień. Dzwoniłem do tego gościa, ale nie odbiera. Możliwe, że mnie wyh*jał. Bo ma większość pozytywnych komentarzy
"wiekszosc" to czasem za mało...
a negatywy?
różnie jest. Mój brat czekał miesiac i tez gosciu nie odbierał. wreszcie wkurzylismy sie i pojechalismy osobiscie <cwaniak> troche sie gosc zdziwił i mowil ze mial problemy rodzinnie i nie mógl wysłać. fakt na paliwo poszlo wiecej niz to bylo warte ale satysfakcja jaka.
mi kiedys zgineła na poczcie. poczta dala odszkodowanie. wiec czasem tez ich wina. ale skoro nie odbiera, to jakis lewy, przekrętnik. pisac, mailowac, jak by blisko to mozna jechac...jak daleko... to hm, problem.. napisz ze skierujesz sprawe na policje czy do sadu to moze sie odezwie.. ciezko w takich syt z nimi;/
edit: o , widze ze kolega ze stalowej:) to moge jechac tez i pomoc go znokautowac :twisted:
Ile najdłużej czekaliście na przesyłkę? Bo ja już trzeci tydzień. Dzwoniłem do tego gościa, ale nie odbiera. Możliwe, że mnie wyh*jał. Bo ma większość pozytywnych komentarzy
Reklamuj do allegro, rozpocznij spór. CZYTAĆ REGULAMIN!
Pobranie? Wpłata na konto?
Jak na konto to możesz powiedzieć Bye,raz wpłaciłem dla typka 600 na konto i po 3 miesiącach odebrałem kasę przez policje i UKOIK bo allegro mało robi w tych sprawach.
Pobranie? Wpłata na konto?
Jak na konto to możesz powiedzieć Bye,raz wpłaciłem dla typka 600 na konto i po 3 miesiącach odebrałem kasę przez policje i UKOIK bo allegro mało robi w tych sprawach.
Allegro nie jest od wyegzekwowania należności, a policja bazując na prawomocnym wyroku sądu. Czytać regulamin!
Thunderbreaker
23-04-10, 07:36
Możecie przestać się martwić.:surprised: Pojechałem do gościa i mi kase oddał bo butów już nie miał.
Możecie przestać się martwić.:surprised:
nie moglem spac w nocy:(