Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mono+jablczan

Keejdzi
19-04-10, 16:35
Witam jakis czas temu kupilem juz http://www.allegro.pl/item984245607_...trach_w_0.html <jablczan z olimpu ,dostalem rade zeby dokupic do tego mono i to pomieszac poniewaz cykl na samym jablczanie w dodatku 3-4 tyg nie bedzie mial zadnego sensu ...
Chce dokupic tej krety http://www.fitness.shop.pl/odzywki/kreatyna/activlab-creatine-ca/ < od przyszlego tyg zaczac syplementacje (do tego jakies bialko walne jeszcze)
Bedzie to ok polaczenie w sumie dostalem juz odp od 1 osoby ale chcialbym poznac wasze zdanie :)
I jakby ktos byl tak mily powiedzcie mi czy najpierw wziasc caly jablczan a pozniej mono czy na odwrot czy moze to pomieszac :)
No jak komus sie chce zerknac to mozecie rozpisac dawkowanie ale tak zebym na marne nie wpieprzal 2 razy tyle ile mi trzeba bo nie szastam pieniedzmi :D

Z góry dzieki :)

KowalX
19-04-10, 16:38
5g rano na 30min przed śniadaniem
5g przed treningiem na 30min lub po treningu

Obojętnie ,która kreatyna kiedy

Keejdzi
19-04-10, 16:52
ale ogolnie polaczenie myslisz dobre ? zobacze jak na mnie podziala :P dzieki za rozpiske

rmn
19-04-10, 17:03
połączenie jak najbardziej ok do tego pij dużo wody jedz białko dietka i będzie dobrze. powodzenia

Keejdzi
19-04-10, 17:08
ok wielkie dzieki :) to zaczne od jablczanu bo mono jeszcze nie zamowilem ;P

KowalX
19-04-10, 17:12
ok wielkie dzieki :) to zaczne od jablczanu bo mono jeszcze nie zamowilem ;P

Jak na moje oko to więcej nie kupuj jabłka tylko inwestuj w mono.

Keejdzi
19-04-10, 17:25
po tym cyklu mam zamiar nitrobolon wciagnac lub animal pump :P

maly25
20-04-10, 00:18
po tym cyklu kup se mono+aakg albo jablko+aakg na staki jeszcze masz czas

KowalX
20-04-10, 02:08
na mono + aakg zrobi więcej niż na tym nitro

niewula
20-04-10, 14:27
po tym cyklu mam zamiar nitrobolon wciagnac lub animal pump :P

jeszcze nie wiesz jak ci pojdzie po tym cyklu a juz planujesz nastepny??
pamietaj , ze przyrosty masz dizeki jedzeniu odrzywka to duzo mniejszy procent wspomagacza, wiec pamitaj jedz duzo i zdrowo a bedziesz wielki :)

Keejdzi
20-04-10, 15:14
jeszcze nie wiesz jak ci pojdzie po tym cyklu a juz planujesz nastepny??
pamietaj , ze przyrosty masz dizeki jedzeniu odrzywka to duzo mniejszy procent wspomagacza, wiec pamitaj jedz duzo i zdrowo a bedziesz wielki :)

nom po nitro wagon ruskiej mety a pozniej 100 strzalow Syntholu :D
tak serio to poprstu chce wprobowac rozne srodki aby zobaczyc jak na mnie dzialaja chociaz jak to mono+jablczan dobrze podziala to zrobie tak jak mowicie i wezme aakg +mono :)