Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Cera ...

Keejdzi
19-04-10, 15:30
Hej od jakiegos czasu mam jakas strasznie przesuszona cere na twarzy oraz jakas dziwna wysypke nie wiem co to ale to nie zwykly tradzik takie czerwony pale plamki na policzkach w sumie wszystko zaczelo sie jak wziolem pare tabsow thyrothermu odstawilem go przeszlo na 2 tyg i teraz znowu choc juz go nie bralem.

Biore WMC(wapn magnez cynk) 2 razy dziennie staram sie jest owoce i do tego uzupelniam witaminy jakas multiwitamina na noc ...

Mozecie mi cos polecic moze ktos mial cos podobnego

Sosna91
19-04-10, 15:42
jesli po thyrothermie no to najwidocznie uczulenie na jakis składnik ale nie koniecznie, nie mniej jednak skóra zareagowała w ten sposób. jak masz such± to nawilżaj kremem jakim¶ nie bardzo tłustym, moze być zwykle nivea http://merlin.pl/Nivea-Soft-Krem-nawilzajacy-do-codziennej-pielegnacji_Nivea-Polska-S-A,images_big,23,4005808890590.jpg

te plamy jakbys zrobił foto lepiej ocenic można czym smarować. Czy nawilżać czy wysuszać. je¶li skóra w tym miejscu jest raczej sucha to mozesz nawet linomagiem posmarować te plamy, jesli przeciwnie to możesz użyć sudocremu.

Keejdzi
19-04-10, 15:46
uzywam wlasnie ten sam krem :P