Zobacz pełną wersję : Trenbolone Enanthate czy Trenbolone Acetate
Witam jak w temacie który lepszy lepiej kopie i wasze opinie i doświadczenia szukałem ale jeżeli temat był to sorry i co złego to nie ja proszę o opinie dzięki pozdro
oba sa ok, enanth dlugi wiec dawka i dlugosc stosowania dluzsza,
acet wiadomo nie ma co tlumaczyc,
z tego co widze to raczej enan raczej malo popularny. wiekoszsc leci krótkiego. zalezy zczym chcesz ladowac.
bardzo malo,
bardziej popularne jest juz mix-tren,
a laby jak na zlosc - kazdy wstawia w oferte tren-e,
fallenursus
18-04-10, 17:55
musze niestety stweirdzic ze po tej stronie entat bardziej popularny z tego powodu ze wiekszosc utylizatorow reportuje o wiele mniejsze sajdy. dawki wstepne tego 200mg na tydzien.
zdecydowanie acet,
długi estr trenu to tak jak by winko było na długich estrach,
ale i tego są zwolennicy.
tomczers17
19-04-10, 18:14
z tym ze tren enan w przeciwienstwie do wina istnieje i ludzie nie narzekaja. wiec chyba z trenem ta dlugosc estra dziala na innej zasadzie niz z winem
Może troszke inaczej działa ale bierzemy pod podobny cel więc acet tutaj mi najbardziej pasuje.
tomczers17
20-04-10, 12:12
ja tez preferuje acet ze wzgledu na szkodliwosc trenu na nerki np. wole 6tyg zeby sie szybko bujnelo, niz 8-10 tyg i czekac az sie pozadnie rozbuja. ale kazdy ma inne cele, nieraz wygodniej dac tren enan poprostu. s
enan jest lepiej tolererowany niż tren a tylko dostań dobry tren e w PL.
znam duzo osób zawiedzionych długim trenem imo tren a obecnie dużo pewniejszy i lepiej dostępny.
tomczers17
21-04-10, 10:14
ja znam zadowolonych np z nowej alchemi tren enan 150mg. tylko trzeba miec ta dobra org alchemie. teraz pokazal sie tren enan z feniksa,ale jescze nie ma testujących.
CIASTECZKOWY POTWOR
24-04-10, 22:21
zrob se z finaplixu tren