Zobacz pełną wersję : Deca
Witam. Mam okazje kupić DECE HOLENDERSKĄ ORGANON . Za nie duże pieniążki . Chodzi o to czy przy tej Dece zdarzają się podróbki? Wiem ,że nie którzy twierdzą , że jakie pieniądze taki towar :) . Ale okazja jest jedna:) Czy w ogóle wartą ją brać?
Witam. Mam okazje kupić DECE HOLENDERSKĄ ORGANON . Za nie duże pieniążki . Chodzi o to czy przy tej Dece zdarzają się podróbki? Wiem ,że nie którzy twierdzą , że jakie pieniądze taki towar :) . Ale okazja jest jedna:) Czy w ogóle wartą ją brać?
Jak masz pewne źródło to spoko, ale z tego co się orientuje to dużo fake'ów tego jest.
Mój koleżka z siłowni mi zaproponował, ale mam mieszane uczucia co do tego. Jeżeli chodzi o Dece to która jest dobra?
jesli mowisz o wersji 2ml/200mg to od jakis 3 lat nie mam jej w produkcji,
a niska cena daje do myslenia,
fallenursus
17-04-10, 20:14
jesli mowisz o wersji 2ml/200mg to od jakis 3 lat nie mam jej w produkcji,
a niska cena daje do myslenia,
to jak juz bedziesz produkowal znowu to ja poprosze 5l http://img204.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif
Tak wersja 200mg. Szkoda tym sobie głowę zawracać. Skoro już zacząłem drążyć ten temat. To która Deca jest dobra?
to jak juz bedziesz produkowal znowu to ja poprosze 5l http://img204.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif
Nic nie będę produkował tylko się pytam:) ponieważ nie mam rozeznania.A tu mi już każą produkować:)
sprawa wyglada dosc prosto,
za czasow oryginala holendra nikt nie dawal zadnych upustow czy rabatow, cena byla stala,
to samo jest obecnie z grekiem, legit towaru nikt nie przecenia bo kolega bo zwyczajnie bedzie w plecy,
nikt nie dawal i nie oddaje legit towaru jak to okresliles "za nie duze pieniazki",
jesli tak jest to ma dojscie do walka, ktory w hurcie jest bardzo tani i moze sobie pozwilic na spore ruchy w cenie,
Ig dzięki za konkretną odpowiedz. Zapewne jest dokładnie tak jak mówisz. To którą najlepiej kupować?
do czego masz dojscie?
podaj firmy,
Decanex 200 razak-iran, nandrolone deconate db pharma- francja , decanox portugalia flor medico - portugalia
chyba bez rozniczy co wezmiesz, wszystko underowa produkcja, takze moze byc ok ale nie musi,
zalezy na jaka partie trafisz,
To już deki aptecznej nigdzie nie robią lg?
Ig a jaką Ty polecasz? Napisz może uda mi się załatwić?
Jak apteka to Grecka norma, ale też pasowało by mieć orginał bo jak fake to już lepiej dobry under, te co wymieniłeś powinny być ok.
Voldi a co oprucz apteki polecasz?
te co wymieniłeś są ok, napewno sie różnią cenowo więc wybór należy do Ciebie.
jeżeli chodzi o cenę to miedzy najtańszą a najdroższą jest 30zł rużnicy
zasadniczo masz temat jasno wyjasniony,