Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cykl gaspari

Romek
16-04-10, 12:52
Optimum 100% Whey Gold Protein - 2300 g
Gaspari Nutrition SuperPump250 - 800g
Gaspari Nutrition Size On - 1300g
Olimp Anabolic Amino 5500 Mega Caps. - 180 kaps.
!Olimp Carbo FREE - 4kg!
Olimp L-Glutamina Mega Caps - 180 kaps.

zakupilem takie suple i tu moje pytanie do fachowcow, jak to dawkowac najlepiej ?? i jaka dieta przy celu masa + siła ?

mtm
16-04-10, 13:04
Dieta oczywiście masowa : )

KowalX
16-04-10, 14:52
Zamiast kupować najpierw się pytaj.

1.W zależności od potrzeb
2.Tak jak na opakowaniu,ewentualnie później może coś więcej
3.Tak jak na opakowaniu
4.W zależności od potrzeb
5.Tego to bym w ogóle nie brał pod uwagę
6.W zależności od potrzeb

Dominick
16-04-10, 15:37
carbo po treningu 50gr

KowalX
16-04-10, 16:33
carbo po treningu 50gr

czemu akurat 50?

Dominick
16-04-10, 17:02
a czemu akurat nie 50?

AKRO
16-04-10, 17:32
ja biore 30g.

fallenursus
16-04-10, 17:47
poco bierzecie te carbo?

Dominick
16-04-10, 17:53
ja wciągam carbo nosem

rmn
16-04-10, 21:24
poco bierzecie te carbo?
uzupełnienie dietki tak?

burn
16-04-10, 22:18
Jak masz problem z dostarczeniem węgli, to jakaś dupna ta dieta.

KowalX
16-04-10, 23:27
a czemu akurat nie 50?
Czemu nie ,bo nie wiesz jaka jego masa,ile spożywa ect. już wiesz...?Poza to cukier w ładnym opakowaniu.

Dominick
16-04-10, 23:34
cukier w ladnym opakowaniu.. no dobra ale to zawsze szybsze rozwiazanie niz miod banany itp jak juz kupil niech bierze... a powiedz mi jakbys wiedzial jaka ma wage to i tak nie wyliczysz mu ile ma jesc carbo... a diety chyba nie ma wiec sie nie wyliczy dokladnie

KowalX
17-04-10, 00:10
cukier w ladnym opakowaniu.. no dobra ale to zawsze szybsze rozwiazanie niz miod banany itp jak juz kupil niech bierze... a powiedz mi jakbys wiedzial jaka ma wage to i tak nie wyliczysz mu ile ma jesc carbo... a diety chyba nie ma wiec sie nie wyliczy dokladnie
Niby dlaczego miałbym nie wyliczyć?Jak dla Ciebie szybsze rozwiązanie brać carbo od miodu to naprawdę czas Ci szybko musi uciekać ;)

Dominick
17-04-10, 00:20
ale co to ma ze soba wspolnego? chcesz mnie inteligentnie ponizyc ale przeczytaj ze zrozumieniem to co napisalem... szybsze rozwiazanie nie napisalem "dla mnie" kupil to niech bierze.. jedno jest pewne na pewno carbo jest tansze niz miód

KowalX
17-04-10, 00:31
ale co to ma ze soba wspolnego? chcesz mnie inteligentnie ponizyc ale przeczytaj ze zrozumieniem to co napisalem... szybsze rozwiazanie nie napisalem "dla mnie" kupil to niech bierze.. jedno jest pewne na pewno carbo jest tansze niz miód
Poniżyć hehe też sobie do bańki rzeczy niezłe wbijasz :lol:.Sam miód wymieniłeś to było porównanie co do szybkości.Ja bym osobiście olał carbo całkowicie.
A czego nie zrozumiałem,że mam ze zrozumieniem czytać?

Dominick
17-04-10, 10:30
taka prawda chcesz za wszelką cene udowodnić komuś, że znowu masz racje
czytanie ze zrozumieniem po 1 nic o sobie nie pisałem, po2 autor nie pyta sie co jest lepsze od carbo tylko jak to brac
jak chcesz calemu swiatu powiedziec ze to jest bee to zaloz osobny temat

Romek
17-04-10, 10:37
własnie nie rozumiem dlaczego ktos mnier krytykuje ze kupilem karbo. mialem hajs to kupilem diety nie mam zaje*istej bo nie mam na to czasu bo mam duzo innych rownie waznych rzeczy niz silownia i nie moge sobie pozwolic zeby podczas zajec wyjac sobie ryz + piers z kurczaka. zapytalem sie tylko jak to brac bo nie chce zeby sie zmarnowalo. Kowalx Ty bys nie kupil ale ja kupilem i co starasz sie mi udowodnic ze wyrzucilem kase w bloto ... spoko obaczymy.Dzieki wielkie to by bylo na tyle.

KowalX
17-04-10, 13:04
taka prawda chcesz za wszelką cene udowodnić komuś, że znowu masz racje
czytanie ze zrozumieniem po 1 nic o sobie nie pisałem, po2 autor nie pyta sie co jest lepsze od carbo tylko jak to brac
jak chcesz calemu swiatu powiedziec ze to jest bee to zaloz osobny temat
Nie wiem o co Ci biega.Ja osobiście światu nic nie muszę udowadniać,a że carbo jest niewarte pieniędzy to napisałem.
Jeśli nie znasz zapotrzebowania to nie polecaj ilości carbo ,nie wiesz ile mu potrzeba.Nie wiem gdzie ja się wcześniej odnosiłem do Ciebie ,że piszesz ,że Ciebie nie znam.Z tego co widzę to Ty piszesz na mój temat pisząc ,że coś chcę udowodnić więc pohamuj się ze swoimi pustymi insynuacjami,bo nie jestem twoim kolegą z podwórka.Więc sam naucz się czytać ze zrozumieniem,a nie obrażasz się jak jakaś kobieta przed okresem.
@Romek
No uważam szkoda kasy,a nie ,że nie działa,ale jeśli już masz to można oczywiście stosować,ale nie tak jak Ci kolega wyżej napisał tylko według potrzeb,zależnie jak się odżywiasz.

Dominick
17-04-10, 13:12
KowalX hamuj siebie a nie mnie... twoi koledzy z podwórka mnie nie obchodzą
odniosłeś sie z wypowiedzia do mnie zobacz kilka postów wyżej to ci odpowiedziałem
Jak ci autor napisał wyżej "Ty byś nie kupił a On kupił" wiec swoją opinie na temat tego czy dobrze zrobił
zatrzymaj dla siebie bo nikogo to w tym temacie nie obchodzi. Jak nie masz zamiaru odpowiedzieć na pytanie to sie nie udzielaj bardzo Cie prosze

KowalX
17-04-10, 13:16
KowalX hamuj siebie a nie mnie... twoi koledzy z podwórka mnie nie obchodzą
odniosłeś sie z wypowiedzia do mnie zobacz kilka postów wyżej to ci odpowiedziałem
Jak ci autor napisał wyżej "Ty byś nie kupił a On kupił" wiec swoją opinie na temat tego czy dobrze zrobił
zatrzymaj dla siebie bo nikogo to w tym temacie nie obchodzi. Jak nie masz zamiaru odpowiedzieć na pytanie to sie nie udzielaj bardzo Cie prosze
Odpowiedziałem,że według potrzeb,nie wiem cz nie widać.Jak byś nie umiał czytać ze zrozumieniem napisałem żebyś wobec mojej osoby nie wypowiadał się w ten sposób ,że mi coś sugerujesz,bo Ty mnie nie znasz.I co najwyżej ze swoimi kolegami możesz tak rozmawiać jeśli w ten sposób się wyrażasz.Nigdzie się bezpośrednio do twojej osoby nie odnosiłem.Więc dlatego napisałem żebyś wyhamował ze sowimi pustymi insynuacjami,kumasz?Jak nie kumasz zdania czas Ci szybko musi uciekać z oczkiem w kontekście tym co tam jest sam masz niezły problem,bo wyciągasz pochopne wnioski.

Dominick
17-04-10, 13:23
odniosłeś sie bezpośrednio więc chyba sam nie rozumiesz tego o czym piszesz...
zachowaj swoja ironie dla siebie bo też mnie nie znasz i nie masz przed sobą synka 16 letniego
dobra bez sensu jest ta wymiana zdań... Jednak najlepiej wyglądająca osoba z tego forum jednak pije carbo po treningu wiec coś w tym jest prawda

KowalX
17-04-10, 13:40
odniosłeś sie bezpośrednio więc chyba sam nie rozumiesz tego o czym piszesz...

Był to żart ,a porównując ,że carbo szybciej zapodasz od miodu wydało mi się śmieszne ,bo ile kilka sekund i chyba za bardzo wziąłeś to do siebie,rozumiesz.Oświadczam ,że nie była to ironia,może będzie prościej zrozumieć,a napisany dosłownie żart.Więc nie odnoś się do mojej osoby jak sam ze zrozumieniem nie potrafisz czytać ,a sugerujesz innym ;)
A,że ktoś jest największy na forum o niczym nie świadczy,a już na pewno nie o carbo :)

Dominick
17-04-10, 13:44
OK nie ma sensu sie nad tym zastanawiać.

Romek
17-04-10, 13:49
dobra spoko carbo jest git i wszytsko na ten temat. pijona

MolderDist
18-04-10, 00:08
Carbo jest ok w odpowiedniej ilości ale tylko zaraz po treningu, w innym czasie odpada.

I jak ktoś się uprze to bez carbo też da rade - zamieniając na rozgotowany ryż itd.

Osobiście carbo stosuje i na masie i na redukcji - stymulacja insuliny musi być i szybsza odbudowa glikogenu również (szczególnie na redukcji) - tylko zmieniam ilości.