Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Metanabol i bieganie ?

bialy123
15-04-10, 04:40
Witam wszystkich odwiedzajacych . Mam kilka pytan a wiec do rzeczy :) .

Nie długo zaczynam cykl na metanabolu , lecz wydaje mi sie , że 100 tbl. to za malo na cykl , zakupionych mam 200. Dodam ze to 10mg.

A drugie pytanie to czy przy , zażywaniu można biegac ? Bo chcem jeszcze zgubic pare kg. (Czy jest możliwe utrata tluszczu , przy jednoczesnym nabieraniu masy mięśniowej stosując met.) Biegam już jakiś czas i nie chciał bym przestać. Może jakos to wszystko czyms uzupełnic ?

Z góry dziekuje za posty. clap:razz:

ht
15-04-10, 06:57
mozesz robic redukcje na metce. zawsze mniej miecha ci zleci. chodziaz prop tu sie bardziej nadaje.

fallenursus
15-04-10, 13:44
Skurcze lydek beda niezle.
A tak to jako antykatabolik meta moze byc lepiej tesc bo przy ostrej diecie na redukcjepoziom tescia spada+meta moze przyblokowac=dupa a nie zycie

rmn
15-04-10, 14:40
100 tabsów powinno Ci raczej starczyć na cykl

bialy123
15-04-10, 15:59
Dziex za odp. ;D
Mam jeszcze 20 --> winka . Brac z met. czy po ? co wy na to ? Moze cos do tego ? zalezy mi w miare na czystym miechu :)

PS. Po win. powinno sie odblokowywac czy nie bo juz slyszalem kilka wersji. ;// (czym?) Za soba juz mam dec. i ome. rok temu po ktorej sie odblokowałem .

D3
15-04-10, 16:29
Ty masz te ilości jakieś z odzysku czy o co chodzi?

bialy123
15-04-10, 16:42
Win. kupiłem a jeśli Ci chodzi że za malo to napisz , zawsze moge dokupić czy coś zmienic. A z sterydami nie mam dużego stażu , tak jak pisalem dec. oma. rok temu.Więc z wszystkim sie nie oriętuje , co z czym i ile , ale pytam :) A siegam po steryd bo czuje ze dotarlem do mometu gdzie musze sobie czyms pomuc , bo sama ciezka praca na diecie i suplach. to malo. :)

fallenursus
15-04-10, 17:42
sprzedaj towaj, kup propa,clen.
wbij se przez osiem tygodni co dwa dni po 100mg propa, pociupaj clena 2weeks on/2 weeks off tak zeby sie zgralo ze bedziesz rowniez brac przez pierwsze 2 tygodnie pct i bedzie tak jak sobie wymarzyles.
dieta musi byc.

bialy123
15-04-10, 23:23
Dzieki wielkie napewno skorzystam z porady. Ale nie wiem czy bedzie clen w komisie ;D hehe jak by nie bylo to jest jakiś zamiennik ?

fallenursus
15-04-10, 23:26
zmien komis.
salbutamol
efredyna