Zobacz pełną wersję : Do Administracji vol.2
Witam Panów Administratorów,
nie chcę, aby to zabrzmiało impretynencko z mojej strony i nie usłyszał zarzutów, że "ja wiem wszystko najlepiej", ale uważam, że należałoby dokonać zmian w regulaminie jak i funkcjonowaniu forum. Na podstawie własnych obserwacji i doświadczeń:
- zmiana regulaminu: osoba zablokowana powinna mieć możliwość odwołania się i wyjaśnienia całej sytuacji, jeśli sposób przyznania bana ze strony moderatora nie jest do końca jasny i zrozumiały (tak jak to było w moim przypadku)
- zmiana techniczna: osoba zbanowania powinna wiedzieć od jakiego moderatora otrzymała bana wraz z określonymi szczegółami.
- zmiana techniczna: możliwość pisania wiadomości do moderatorów i adminów w przypadku zablokowania konta, ewentualnie możliwości zakładania tematu w tym dziale j/w
To by było na tyle co mi przychodzi do głowy teraz na tę chwilę.
Z mojej strony mogę tylko jeszcze raz podziękować za odblokowanie mojego konta
Pozdrawiam,
Narg
slim shady
14-04-10, 22:35
- zmiana regulaminu: osoba zablokowana powinna mieć możliwość odwołania się i wyjaśnienia całej sytuacji, jeśli sposób przyznania bana ze strony moderatora nie jest do końca jasny i zrozumiały (tak jak to było w moim przypadku)
ma możliwość
- zmiana techniczna: osoba zbanowania powinna wiedzieć od jakiego moderatora otrzymała bana wraz z określonymi szczegółami.
Jest taka opcja, żeby wysłać pw do osoby która dostała ostrzeżenie/bana, wystarczy zaznaczyć taki kwadracik, w starym skrypcie ten kwadracik był zaznaczony automatycznie, tutaj nie jest, na nowym skrypcie nikogo jeszcze nie banowałem, nie wiem czy inni zaznaczają, domyślam się że Dementor zapomniał/ nie zauważył
- zmiana techniczna: możliwość pisania wiadomości do moderatorów i adminów w przypadku zablokowania konta, ewentualnie możliwości zakładania tematu w tym dziale j/w
na starym skrypcie można było, na tym nie wiem
ma możliwość
slim, ale mówię o takiej metodzie, gdzie nie musisz naruszać regulaminu forum, aby tego dokonać (czyt. tworzyć drugiego konta). Niektórzy nie mają też pozapisywanych numer gg itd.
Jest taka opcja, żeby wysłać pw do osoby która dostała ostrzeżenie/bana, wystarczy zaznaczyć taki kwadracik, w starym skrypcie ten kwadracik był zaznaczony automatycznie, tutaj nie jest, na nowym skrypcie nikogo jeszcze nie banowałem, nie wiem czy inni zaznaczają, domyślam się że Dementor zapomniał/ nie zauważy
Mogłem zrobić screenshot'a tego co miałem, ale nie widziałem takiej opcji i nie miałem jej dostępnej. Nawet nie miałem pojęcia od kogo otrzymałem bana ani za jakiego posta tylko dwie informacje:
- za co ban (np. "trochę szacunku/pokory" bardzo precyzyjne i jednoznaczne uzasadnienie)
starym skrypcie można było, na tym nie wiem
Zapewniam Cię, że nie ma takiej możliwości na tym skrypcie.
Ja bym chciał, aby zabroniono nazywać użytkowników forum "pączkami"
(sorry nie mogłem się powstrzymać ;/)
slim shady
14-04-10, 22:49
Mogłem zrobić screenshot'a tego co miałem, ale nie widziałem takiej opcji i nie miałem jej dostępnej. Nawet nie miałem pojęcia od kogo otrzymałem bana ani za jakiego posta tylko dwie informacje:
- za co ban (np. "trochę szacunku/pokory" bardzo precyzyjne i jednoznaczne uzasadnienie)
Tą opcję mają tylko moderatorzy, użytkownik dostaje tylko pw z wyjaśnieniami za co dostał ostrzeżenie/bana
Zapewniam Cię, że nie ma takiej możliwości na tym skrypcie.
trzeba o tym pomyśleć, to już sprawa Adminów
Dlatego też założyłem ten temat.
Kilku nadal pod odserwacją ;)
Że niby ja? :>
Nic takiego nie napisałem...
Na razie macie ostrzeżenie słowne http://emoty.blox.pl/resource/szczerbaty.gif
fallenursus
15-04-10, 03:30
ze niby co? UBecja wraca?jak bedziesz tak galy wytrzeszczal to sie zeza nabawiszhttp://img707.imageshack.us/img707/9740/55232011.gif
czy tak sobie poprostu marzenia spelniasz przez internet?