Zobacz pełną wersję : Odbanowanie
Zwracam się z prośbą do admina/moderatora o odbanowanie konta Narg. Ban został wystawiony na 2 dni i minął dnia dzisiejszego o godz. 13:00 jednak dalej nie mam pełnego dostępu do forum. Najwyraźniej jest to kolejna usterka wymagająca naprawy.
Z góry dziękuję.
Również prosiłbym, aby admin przyjrzał się uważnie moderatorowi Dementor'owi, bo powód dla którego otrzymałem bana jest conajmniej wątpliwy, a jak wiadomo zapałki w ręku dziecka mogą być niebezpieczne.
To nie usterka...
A przepraszam a co to jest w takim razie?
Może zmiana decyzji moderatora?? Nie wiem :P Czekaj na kroki admina albo Dementora...
Może zmiana decyzji moderatora?? Nie wiem :P Czekaj na kroki admina albo Dementora...
Mogę przekleić komunikat, który posiadam ("data wygaśnięcia bana 13-04-2010 13:00) tylko nie wiem czy jest sens.
To jest decyzja Dementora że dał Ci bana, więc napisz Mu na PW o tej sprawie, albo czekaj aż przeczyta ten temat.
To jest decyzja Dementora że dał Ci bana, więc napisz Mu na PW o tej sprawie, albo czekaj aż przeczyta ten temat.
Spoko, nie śpieszy mi się.
jak zasłuzyl to musi byc ban. http://i41.tinypic.com/radp53.jpg
Najlepiej sobie strzel taki tatuaż na środku czoła.
jak zasłuzyl to musi byc ban. http://i41.tinypic.com/radp53.jpgbez powodu tu nie banuja :)wiec kara musi byc
bez powodu tu nie banuja :)wiec kara musi byc
Polemizowałbym, ale pani również już podziękujemy.
Polemizowałbym, ale pani również już podziękujemy.mam takie samo prawo pisac i udzielac sie jak kazdy inny wiec wez....popolemizowane...
mam takie samo prawo pisac i udzielac sie jak kazdy inny wiec wez....popolemizowane...
Coś za często korzystasz z tego prawa, więc z łaski swojej nie zaśmiecaj mojego tematu, a wróć do swojego w którym masz najwięcej do powiedzenia.
to niech zrobi sobie nik Robin hood albo narq hood ;)
Coś za często korzystasz z tego prawa, więc z łaski swojej nie zaśmiecaj mojego tematu, a wróć do swojego w którym masz najwięcej do powiedzenia.
a kim ty jestes zeby mi mowic co mam robic :)no tak juz wiadomo po co to robisz ...b.o
wujek.maciek
13-04-10, 15:34
niestety narg ma racje. wiem, bo sledzilem uwaznie watek, za udzielanie sie w ktorym dostal bana.
sprawe okresle krotko - kompromitacja administracji (tak, tak panowie - macie dbac o porzadek na forum, a to dotyczy przede wszystkim waszych kolegow modow). ale nie pierwsza i podejrzewam, ze nie ostatnia. fakt, faktem, ze temat bardzo delikatny i wielu osobom emocje zwiazane z ta tragedia przyslonily zdroworozsadkowe myslenie, ale... pochopnej i nie uzasadnionej decyzji moderatora o banie to nie usprawiedliwia.
mam nadzieje, ze narg zostanie odbanowany, a wszystkim o "goracych glowach" zycze ochloniecia i trzezwego patrzenia na sprawy, a takze solidne wykonywanie swoich obowiazkow.
pozdrawiam;
maciek
Całkowicie popieram Wujka. Według mnie wygląda to na osobistą rozgrywke. Mysle że administracja powinna wyjaśnić sprawe.
jestem za odbanowaniem, w ogóle pare osób dostało bana za nic. moderator ma głownie inne funkcje a nie że coś mu sie nie podoba, bo ma inne zdanie i daje bana.
Również prosiłbym, aby admin przyjrzał się uważnie moderatorowi Dementor'owi, bo powód dla którego otrzymałem bana jest conajmniej wątpliwy, a jak wiadomo zapałki w ręku dziecka mogą być niebezpieczne.
bana otrzymałeś za całokształt
bana otrzymałeś za całokształt
No to najwyraźniej nie umiesz czytać shoutbox'u, bo jest tam wyraźnie napisane przez Dementora, że za brak szacunku dla zmarłych. Dziwnym jest to, że admin nie reaguje w takich sytuacjach, bo z całym szacunkiem, ale za dużo dzieci tutaj chyba dostało narzędzi do moderowania forum i nie znają stosownej granicy.
tez jestem za zdjeciem bana z Narq...zna sie i pomaga a to ze ktos ma inne zdanie na temat to nie znaczy ze od razu bana ma dawać...
masz za wysokie mniemanie o sobie (pamietaj skromnosc to rzecz najwazniejsza )
dostales bana , wiec byles winny
Najśmieszniejsze jest to, że ja dostałem bana za brak szacunku dla zmarłych (pisząc o wpadkach Kaczyńskiego), a osoba, która napisała, że "teraz to się pewnie Tusk cieszy" (i wypowiedzieła się również tutaj) w temacie Kaczyńskiego dalej śmiga po forum i przepraszam, ale gdzie wtedy byli moderatorzy, hę? To napisanie o wpadkach Kaczyńskiego jest brakiem szacunku dla zmarłych, a to drugie to co to jest? Oddanie hołdu zmarłym?
Najśmieszniejsze jest to, że ja dostałem bana za brak szacunku dla zmarłych (pisząc o wpadkach Kaczyńskiego), a osoba, która napisała, że "teraz to się pewnie Tusk cieszy" (i wypowiedzieła się również tutaj) w temacie Kaczyńskiego dalej śmiga po forum i przepraszam, ale gdzie wtedy byli moderatorzy, hę? To napisanie o wpadkach Kaczyńskiego jest brakiem szacunku dla zmarłych, a to drugie to co to jest? Oddanie hołdu zmarłym?jak juz cytujesz to pisz jak bylo a nieprzekrecaj...
dostales bana , wiec byles winny
Z tobą zacznę dyskutować jak wrócisz do szkoły i nauczysz się pisać poprawnie w języku polskim. Pominę fakt, że parę juz osób na forum uważa, że bany są wystawiane niesłusznie, ale pewnych rzeczy nie można od niektórych wymagać, co nie niewula?
@onathc25
nie przekręcaj piszę się osobno, bo jest to czasownik droga pani.
Z tobą zacznę dyskutować jak wrócisz do szkoły i nauczysz się pisać poprawnie w języku polskim.
@onathc25
nie przekręcaj piszę się osobno, bo jest to czasownik droga pani.widze ze masz akis problem ...daj sobie spokoj czlowiku z tymi uwagami ....
Z tobą zacznę dyskutować jak wrócisz do szkoły i nauczysz się pisać poprawnie w języku polskim.
@onathc25
nie przekręcaj piszę się osobno, bo jest to czasownik droga pani.
Uspokój się!!!
Konto sam osobiście Ci od banowałem
ale wiedz że będę się przyglądał Twojej osobie .
obecne konto banuje
pozdrawiam
Uspokój się!!!
Konto sam osobiście Ci od banowałem
ale wiedz że będę się przyglądał Twojej osobie .
obecne konto banuje
pozdrawiam
Niniejszym z góry dziękuję.
slim shady
13-04-10, 16:36
eh jak zwykle wszyscy moderatorzy obrywają naraz ...
to nie jest kompromitacja administracji, ani moderatorów
to jest decyzja jednostki, sorry chłopaki, ale jak bym miał się interesować każdym banem na tym forum to bym osiwiał, pisałem już żebyście załatwili to między sobą, jak się nie dogadacie to wówczas prośba do administratorów o rozwiązanie problemu.
Pozdrawiam
Niniejszym proszę o zamknięcie tego tematu przez osobę, która ma taką możliwość.
Niniejszym z góry dziękuję.
temat zamykam
a w przyszłości proszę o wyjaśnianie spraw na PW.
a awarie forum zgłoszę administracji
temat zamykam
a w przyszłości proszę o wyjaśnianie spraw na PW.
a awarie forum zgłoszę administracji
Nie miałem możliwości wyjaśnienia tego na priv, bo zostałem od razu zbanowany Fehu w tym sęk. Pozdr.