Zobacz pełn± wersję : Masa
Witam ,mam pytanie ,chcialbym nabrac masy z 6-8kg i mam na to 150zł ,i czy to jest poprostu mozliwe i czy fundusze wystarcza ,prosze o podanie nazw odżywek i supli??i czy cos dadza bez specjalnej diety<ale staram sie trymac> ,Mam 18 lat 180cm i 65kg ,cwicze od 4 miesiecy ,czekam na sugestie POZDRO
150 zl powinno starczyc,najlepiej to cyklik; Kreatynka + Gainer albo dextrosa..Jezeli chodzi o kreatynke to polecam Firmy Ultimate nutrition albo vitalmax a jezeli chodzi o gainerka to najlepszy bedzie Gainer 1 albo 2 z vitalmax.a i jezeli chodzi o diete to jak bedziesz sie chociaz troche staral trzymac to bedzie dobrze,dieta jest najwazniejsza.pozdro :wink:
hmmmm no wiesz masy można zawsze nabrac tylko pytanie jakiej...Bo oczywiscie ze jest to realne zeby przytyc za te pieni±dze tyle je¶li bedziesz odpowiednio sie odzywiał i wspomozesz sie jakims suplementem ale wszytsko zalezy od uwarunkowan genetycznych itd itp.Na kazdego działa co innego i inaczej.
Ja doradzilbym ci z twoim stażem tylko gainera.Na białko ci nie starczy a zreszta z twoj± waga to gainer bedzie odpowiedni.Kup sobie mass xxl 4,8 kg dobry chwalony i sprawdzony gainer-nie ma co wymyslac.Do tego oczywiscie dieta po która sie zgłosisz w dziale dieta :wink: i tam juz ci co i jak powiedz±, chyba ze juz ja masz i nie potrzebujesz pomocy.
Ja sam jak zaczynałem to przytyłem 10 kg w miesi±c na tym gainerze.to tak napisałem dla zachety :razz:
Ps.Ale wiesz wiekszosc tej masy to był tłuszcz....
Pozdro!niech masa bedzie z tob±!!
[ Dodano: 10-02-2007, 23:03 ]
Odżywek staż cztery miechy i ty juz mu kreatynme doradzasz??? :???: :???: :???: Nie zgadzam sie z tob±.
W sumie racja,kup gainerka i za jakies 2 miesiace wez sie za Kreatynke jak moim zdaniem.
Ps; Nie doczytalem tych 4 miesiecy sorry :razz:
No ok zrobie jak mowicie ale chyba kupie tez kreatynke i najwyzej wezme pozniej ale dzieki za porady jak macie cos jeszcze do powedzenia to pisac, a ile moge tak mnije wiecej przybrac na tym mass xxl 4800 i kretynce z dextroza?? mysle ze mam dobre uwarunkowanie bo juz jadlem gainerka i przyszlo mi 2 kg a mialem tylko 1kg ,a pozatym to sie czuje ,czekam na Odp
lenin8912, ja bym jeszcze dożucił z 50zł i wtedy ułożyć jaki¶ zestaw!!
Może gainerek o większej ilo¶ci białka i có¶ z Olimpa??
A kretka hmmmm........ Jak sa dobre cztery mies. i ci słabo idzie to ja bym se już zarzucił (ale lepiej troszke poczekać)!!
ALE DIETA TO MUSSSS :idea: :idea: :idea: :!: :!: :cool:
pzdr.
Czyli jednak kreatyne kupujesz??ok Twój wybór.
Nie wiem ile ci po tym pujdzie jak juz pisałem na kazdego wszytsko działa inaczej.Nie bede ci tu pisał czy 5 kg czy mniej czy wiecej.Ale mysle ze jak przyłozysz sie do diety i do treningu to bedzie okey :wink:
Prezydent_1c
11-02-07, 13:30
Kreatyne mozna wzi±¶c po 4 miesi±cach ... Zależy na jakim etapie jest w treningu ... 7 miesięcy jak wszędzie pisz± nie koniecznie musi być tymi 7 miesi±cami ...
Mass XXL i Monohydrat jaki¶ i będzie dobrze ....
No a jaki ten zestaw bo w sumie moge dorzuci te 50zł?? zeby nie przekorczylo 200zł , a kretke chce wziasc bo mysle ze cos da POZDRO
No to tak Olimp "Profi Whey Mass" 125
Kredka Vitala ok 45
Dextro Olimpa "Dextrojuice" 27
Taurynka Olimpa za 17
Ale to wyszło nad 200 więc może weĽ jak±¶ inn± kredke 300gr. tobie spokjojnie starczy.
pzdr.
a moge zamienic to profi whey mass na mass xxl ?? wiem ze cenowo podobnie ale mass xxl wychodzi wiecej i na duzej straczy??
[ Dodano: 11-02-2007, 15:35 ]
poprostu zalezy mi na szbkiej masie do wakacji tak z 5-7kg
Możesz ale tam masz mniej białka i bardziej cię zatłu¶ci, ale można!!
pzdr.
oczywiscie ze mozesz zamienic.
We¶ 300 gram krety z vitalmaxa.
Pozdro
Z krety jeszcze jest dobry BioTech i też tani!!
pzdr.
ok chlopaki jak cos to jeszcze piszcie i dzieki za rady
Dzieks za SOG'a :mrgreen: :mrgreen:
pzdr.
spox pomogles mi a wiec dalem