PDA

Zobacz pełną wersję : Zbudowanie klatki. Prosze o pomoc ; (

bignowy
12-04-10, 18:47
Witam wszystkich, jestem poraz pierwszy na tym forum i chce sie o czyms dowiedziec!.
Mam 18 lat, i chciałbym zwiększyć mięśnie brzucha i klatki. Bo mam nie ksztaltna klatke ;/ mam 64 kg i 178cm wzrostu. (tzn. żeby lepiej wyglądały). Jestem zielony, więc proszę o zrozumienie, w końcu każdy kiedyś zaczyna.
Czytałem że najlepsza do rozbudowania mięśni brzucha jest ,,aerobiczna 6 Weidera''. Chodzi mi głównie o wygląd mięśni brzucha i klatki piersiowej.
Chodzi mi bardziej o wygląd niż siłe, poprostu chce lepiej wyglądać...

I prosze powiedziec jak ta klatke uformowac norlanlnie bo jak ide nadowor w koszulce to wiesz klata powinna byc plaska jak decha a ja mam troche inaczej na dole wyswietli sie zdjecie i sami powiecie co mi moze pomoc moze jakies bialko na mase albo cos.?

http://img63.imageshack.us/i/dsc00011tw.jpg

szycha77
13-04-10, 00:39
A6W dla początkującego jest za trudne, a takim za pewne jesteś. Co do klaty, ćwiczymy WSZYSTKIE partie mięśni!!!

Dawidhardcore
13-04-10, 08:45
jesli nie chodzisz na silke to poprostu rob dziennie serie pompek do oporu i duzo jedz,bo to najwazniejsze zeby piersi urosly,nieprzesadzaj z tluszczem,bo tylko sutki ci bd widac;D

Sosna91
13-04-10, 12:35
zdjecia nie widze.. na ogolna poprawe sylwetki jak nie masz silki to rob cwiczenia z wlasnym ciezarem, poszukaj jest ich wiele, pompki w roznym rozstawieniu rak. itp. co do brzucha jest chudy to na nim pewnie nie masz fatu wiec cwiczenia na brzuch i miesnie sie uwidocznia, a6w mozesz zaczac i jak juz nie bedziesz dawal rade w ktorym dniu to sie zatrzymaj na nim i rob przez pare dni jeszcze a pozniej mozesz sprobowac abs badz samemu sobie cos ulozyc.