PDA

Zobacz pełną wersję : Kreatyna i?

Greg_H
11-04-10, 21:16
Witam!

Już niedługo kończę redukcję z zastosowaniem CLA z l-karnityną Olimpu i kwasów Omega-3. Przez 4 miesiące ostrego treningu na siłowni i okładania worka bokserskiego w garażu schudłem 15 kilogramów :razz:. Może do końca nie jestem zadowolony z mojego wyglądu, ale wreszcie chciałbym zacząć stosować jakieś normalne suplementy a nie tzw. "koks dla kobiet". No i tu właśnie nie wiem na co się zdecydować. Na pewno chciałbym kupić jakąś kreatynę, na forach raczej zachwalana jest w postaci jabłczanu kreatyny więc może to. No i właśnie co do tego. Podczas redukcji uzupełniałem dietę w białko HI-Tec'a. Efekty w miarę mimo takiego spadku masy siła mniej więcej się utrzymała a nawet na niektórych partiach mięśniowych (grzbiet) poszła znacząco do góry. No więc co byście radzili endomorfikowi po redukcji żeby do końca wyrzeźbić(pasowało by ten brzuch na 6-PAK wyrzeźbić bo narzazie mam 4-PAK), ale żeby już wreszcie zbudować jakieś okazałe mięśnie.
Myślałem właśnie nad jabłaczanem, kreatyny białkiem i l-glutaminą? A i jeszcze mam 18 lat, prawie dwa metry wzrostu i 86 kg masy :)