PDA

Zobacz pełn± wersję : 11 misięcy oceniajcie

duży tom
11-04-10, 15:05
Witam ćwicze 11 miesięcy wczesniej też trocze ćwiczłem z przerwami teraz non stop, już miałem pierwszy cykl nitrix + xplod , za tydz. zaczynam drugi shotgun v3 + kreatyna tylko nie wiem jaka najlepiej wzi±¶ć ,chodzi mi oto żeby zatrzymała jak najmniej wody w organizmie i zrobiła such± mase nie chce wygladać jak balon ,zależy mi na suchej masie, co polecacie .
wzrost 187 cm.
waga 94 kg.
biceps 46 cm.
przedramie 38 cm.
pas 90 cm.

chudy88
11-04-10, 15:48
ja za tydzien zaczynam shotguna jesc + mono creatyna+ bialko serwatka, mysle ze bedzie spoko, jak na 11 miesiecy to niezle ale brzuch troche lipa, pozazdroscic wzrostu :D

tentyp
12-04-10, 08:07
Widac że którtki staż bo łapa nie okablowana i wogole ale naprawde jesli chodzi o mase to dobrze to wyglada pokaż plecy jeszcze ew. nogi ale i tak duży ++

bullet
12-04-10, 11:22
sorry ale na pierwszym zdjeciu nie wygladasz na takiego co ma za soba 1 cykl z witaminek.
albo wielka sciema albo ..........
sam nie wiem
jesli mialbys "gena" to bylbys zylka bo w 11 m-cy nie da rady zrobic masy.
jesli bylbys po prostu masywny bo taka masz naturalna budowe ciala to rowniez na witaminach nie zrobisz takiego chocby brzucha.
w mojej SUBIEKTYWNEJ ocenie to sciema, ale na plus tobie tylko wyjdzie jesli sie myle.

pure
12-04-10, 13:08
Pas nikogo nie interesuje, talia jest wyznacznikiem "formy" twojego brzucha a z tego co widze nie katowałe¶ go na treningach ;) no i tam z pewnoscia nie ma 90... Przedramie nie wyglada na 38, no chyba, że zmierzyles je tak jak w pozach na zdjeciach...

Sosna91
12-04-10, 16:06
wbrew powszechnym opini± nie tylko ramiona s± ważne i jak wrzucasz zdjęcia bo pokaż cał± sylwetke, plecy\nogi klatka bo na tych s± tyle ręce, pewnie to Twoja najmocniejsza strona bo na Iszym zdjęciu ramie wyszło spoko i 46cm to fajna sprawa.

Thunderbreaker
12-04-10, 16:20
Widać progress. Czy mógłby¶ następnym razem zrobić jakie¶ ja¶niejsze te zdjęcia?

makos
12-04-10, 16:34
jak ocenisz nitrixa??? warty swojej ceny??? bo słyszałem że jest przereklamowany

co do zdjęć to widać że nie siedzisz na dupsku tylko co¶ działasz

duży tom
12-04-10, 21:25
co do nitrixa to 2 puchy po 360 tabs. wziołem druga z xplodem, pompa jest tylko fajna i tyle, masa skoczyła o 4 kg . miałem nadzieje ze bardziej mnie rozwali ale i tak jest dobrze i praktycznie zero spadków , za tydz. 2 cykl shotgun +mono, jaka kreatyne najlepiej do shotguna polecacie, za jakis czas wrzuce nowe fotki. :D

duży tom
12-04-10, 21:35
sorry ale na pierwszym zdjeciu nie wygladasz na takiego co ma za soba 1 cykl z witaminek.
albo wielka sciema albo ..........
sam nie wiem
jesli mialbys "gena" to bylbys zylka bo w 11 m-cy nie da rady zrobic masy.
jesli bylbys po prostu masywny bo taka masz naturalna budowe ciala to rowniez na witaminach nie zrobisz takiego chocby brzucha.
w mojej SUBIEKTYWNEJ ocenie to sciema, ale na plus tobie tylko wyjdzie jesli sie myle.

powiedz o co ci chodzi a nie owijaj w bawełne:evil:

Dominick
12-04-10, 22:31
biceps ladnie sie prezentuje.. klata taka dziwna ale ogolnie niezle sie to prezentuje

Micek185
13-04-10, 12:28
Disco Polo

michalos6
13-04-10, 12:47
na ostatnim zdjeciu lapa nie wyglada jakby miala 46cm a wyglada na dobra 40

bullet
13-04-10, 13:32
no chodzi mi o to, ze wygladasz zbyt dobrze aby uwierzyc ze to jest tylko 11misiecy bez zadnego SAA.
ale mowie- nie jestem w twojej skorze i nie jestem tego pewien na 100%.
jesli naprawde udalo ci sie to zrobic w opisany sposob to pelen szacunek- jesli troszke sciemniasz to przeciez jest to tylko i wylacznie twoja sprawa.

duży tom
13-04-10, 19:13
na ostatnim zdjeciu lapa nie wyglada jakby miala 46cm a wyglada na dobra 40
40 :lol: 42 mam bez napinania