Zobacz pełn± wersję : 11 misięcy oceniajcie
Witam ćwicze 11 miesięcy wczesniej też trocze ćwiczłem z przerwami teraz non stop, już miałem pierwszy cykl nitrix + xplod , za tydz. zaczynam drugi shotgun v3 + kreatyna tylko nie wiem jaka najlepiej wzi±¶ć ,chodzi mi oto żeby zatrzymała jak najmniej wody w organizmie i zrobiła such± mase nie chce wygladać jak balon ,zależy mi na suchej masie, co polecacie .
wzrost 187 cm.
waga 94 kg.
biceps 46 cm.
przedramie 38 cm.
pas 90 cm.
ja za tydzien zaczynam shotguna jesc + mono creatyna+ bialko serwatka, mysle ze bedzie spoko, jak na 11 miesiecy to niezle ale brzuch troche lipa, pozazdroscic wzrostu :D
Widac że którtki staż bo łapa nie okablowana i wogole ale naprawde jesli chodzi o mase to dobrze to wyglada pokaż plecy jeszcze ew. nogi ale i tak duży ++
sorry ale na pierwszym zdjeciu nie wygladasz na takiego co ma za soba 1 cykl z witaminek.
albo wielka sciema albo ..........
sam nie wiem
jesli mialbys "gena" to bylbys zylka bo w 11 m-cy nie da rady zrobic masy.
jesli bylbys po prostu masywny bo taka masz naturalna budowe ciala to rowniez na witaminach nie zrobisz takiego chocby brzucha.
w mojej SUBIEKTYWNEJ ocenie to sciema, ale na plus tobie tylko wyjdzie jesli sie myle.
Pas nikogo nie interesuje, talia jest wyznacznikiem "formy" twojego brzucha a z tego co widze nie katowałe¶ go na treningach ;) no i tam z pewnoscia nie ma 90... Przedramie nie wyglada na 38, no chyba, że zmierzyles je tak jak w pozach na zdjeciach...
wbrew powszechnym opini± nie tylko ramiona s± ważne i jak wrzucasz zdjęcia bo pokaż cał± sylwetke, plecy\nogi klatka bo na tych s± tyle ręce, pewnie to Twoja najmocniejsza strona bo na Iszym zdjęciu ramie wyszło spoko i 46cm to fajna sprawa.
Thunderbreaker
12-04-10, 16:20
Widać progress. Czy mógłby¶ następnym razem zrobić jakie¶ ja¶niejsze te zdjęcia?
jak ocenisz nitrixa??? warty swojej ceny??? bo słyszałem że jest przereklamowany
co do zdjęć to widać że nie siedzisz na dupsku tylko co¶ działasz
co do nitrixa to 2 puchy po 360 tabs. wziołem druga z xplodem, pompa jest tylko fajna i tyle, masa skoczyła o 4 kg . miałem nadzieje ze bardziej mnie rozwali ale i tak jest dobrze i praktycznie zero spadków , za tydz. 2 cykl shotgun +mono, jaka kreatyne najlepiej do shotguna polecacie, za jakis czas wrzuce nowe fotki. :D
sorry ale na pierwszym zdjeciu nie wygladasz na takiego co ma za soba 1 cykl z witaminek.
albo wielka sciema albo ..........
sam nie wiem
jesli mialbys "gena" to bylbys zylka bo w 11 m-cy nie da rady zrobic masy.
jesli bylbys po prostu masywny bo taka masz naturalna budowe ciala to rowniez na witaminach nie zrobisz takiego chocby brzucha.
w mojej SUBIEKTYWNEJ ocenie to sciema, ale na plus tobie tylko wyjdzie jesli sie myle.
powiedz o co ci chodzi a nie owijaj w bawełne:evil:
biceps ladnie sie prezentuje.. klata taka dziwna ale ogolnie niezle sie to prezentuje
na ostatnim zdjeciu lapa nie wyglada jakby miala 46cm a wyglada na dobra 40
no chodzi mi o to, ze wygladasz zbyt dobrze aby uwierzyc ze to jest tylko 11misiecy bez zadnego SAA.
ale mowie- nie jestem w twojej skorze i nie jestem tego pewien na 100%.
jesli naprawde udalo ci sie to zrobic w opisany sposob to pelen szacunek- jesli troszke sciemniasz to przeciez jest to tylko i wylacznie twoja sprawa.
na ostatnim zdjeciu lapa nie wyglada jakby miala 46cm a wyglada na dobra 40
40 :lol: 42 mam bez napinania