PDA

Zobacz pełną wersję : Co na mniejsze spadki po cyklu ???

domin1989
11-04-10, 09:35
Witam wszystkich kumpel jest na cyklu ( 6tyg podajże ) 1-5 meta + 1-11 prolo po cyklu o oczywiscie odblok 5dni po 100 mg i 2tyg 50mg zastanawia sie co bedzie lepsze na spadki Storm czy Nitrobolon Energizer 1100g . Pójdzie równiez clen tylko nie dowiedziałem się w jakich dawkach . Proszę o pomoc

ht
11-04-10, 11:00
bez porownania storm. trec i universal??? fiat i ferrari;) do tego daj novedex gaspariego.

vold
11-04-10, 14:40
winstrol pod koniec cyklu a po cyklu clen.

fallenursus
11-04-10, 15:53
test http://img204.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif
wlasnie tak jade i 0 spadkow

ps. jesli zrobi prawidlowy i agresywny odblok i dieta nie bedzie olana po cyklu tak jak to robia 90% niedorozwinietych koksiarzy to bedzie mial malo spadkow.
ps2. kreta na cyklu powinna byc brana http://img11.imageshack.us/img11/2619/96365478.gif

joh1964
11-04-10, 16:02
jw kreatyna do odbloku to obowiązek.
czasami spadki i spadki libido jednak przychodza często po pct wbrew pozorom warto na koniec odbloku dorzucić
dobry bosster dlamnie najlepsze do Axis bsn lub zm-force dymatize i kreatyna przez 4 tyg po pct tez powinna iść.
efendyna jak pojawi się apatia do treningu, clen bym się darował.
warto jeszcze rożważyc suplemacja witaminą c i aspiryną wapń na kortyzol dobre białko i bcaa.
trening regeneracyny do 1godziny max.

ps na mnie osobiście clen po cyklu działa katabolicznie kiedyś wzięłem bo w teorii ma
blokować kortyzol to miałem najwieksze spadki mimo dobrze przeprowadzonego odbloku,
dlatego clen bezpośrednio do pct odpada u mnie.

sts
11-04-10, 16:07
bez przesady storm to nie ferrari dla mnie wielkie g.... było :) a nitro nie jest złe.

fallenursus
11-04-10, 16:09
widzisz aja wychodze z tego zalozenia ze trening regeneracyjny to wlasnie najwiekszy blad podczas pct:)
taka sama wymuszona juz niestety intensywnosc treningow, lecz +1 dzien wiecej na regeneracje.
tribulusy niestety w zadnych badaniach nie wykazaly ze podnosza jakiegokolwiek tescia:( ja biore ATD co pozwala rowniez kontrolowac nawrot estro. teraz poleci aromasin- wiecej tescia+wiecej igf:)
jak ktos koksuje, to wogole nie rozumiem czemu kreatyne cykluje...na cyklu bardzo potrzebna kretka:)

ht
11-04-10, 16:48
napisalem poruwnujac firmy a nie dane suplementy.

joh1964
11-04-10, 21:06
ja też uwaaąm że kreatynę można brać cały czas.

Jeżeli piszesz o bosterach testo tribulasach to mnie tony nie ruszają ,
ale axis ht czy z-force, poprawiają moje libido po cyklu, a także samopoczucie
i wydolność.
Oczywiście proviron czy ATD szczególnie proviron stawia nogi gdy libido i samopoczucie na cyklu
jest po prostu do dupy, no ale ja od jakis trzech cykli biorę te dwa bostery i sobie chwalę innych
nie czułem, albo nie zauważalnie.
aromasin pewnie piękna środek brałem w przedostatnim cyklu tylko cena i dostępność nie dla każdego.