Zobacz pełną wersję : 15 strzałów omki
Bulcyngier
09-04-10, 16:24
Jak myślicie 15 strzałów samej omki na 2 cykl ładnie kopnie? Wcześniej bralem 57 tabsow metki z razaka.
Bulcyngier
09-04-10, 16:33
wszystko mam w profilu cel cyklu masa mięśniowa
fallenursus
09-04-10, 17:35
Ja cie lepiej kopne jak ankiety nie wypelnisz
Bulcyngier
10-04-10, 11:19
Jakiej k..wa ankiety mam wszystko w profilu bałwanie! Tak cięzko wejsc na profil!? Pomoze ktos w koncu czy nie?
a tak ciezko wypelnic ankiete??
Jakiej k..wa ankiety mam wszystko w profilu bałwanie! Tak cięzko wejsc na profil!? Pomoze ktos w koncu czy nie?
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
Sosna Ci juz pomógł i zrób jak kaze
fallenursus
10-04-10, 17:13
http://2.bp.blogspot.com/_woU5s2fwbZo/SqkGSx4PgNI/AAAAAAABL4E/LS3mzHY_w6s/s400/calm-down.jpg
na innych forach dostałaś byś już bana za te pyskówki.
tu i tak panuje az za duża tolerancja.
czasem aż za duża........
15 strzałek omki..... waga pewnie 60 kg łapka 33cm....... klatka Prawidłowo zapadnięta..... i sie jeszcze puszy ...... ;/
Ja mam Trochę inne pytanko ale takze dotyczace mixu tylko akurat susa. I mam pytanie czy to normalne ze przy braniu tego mixu cisnienie mi sie utrzymuje od 150 do 165?
nienormalne, musisz zbic. ale to tez znaczy, ze towar klepie
ja kiedyś po przejsciu z omy na propa miałem większe ........ akurat zima była i spokojnie można było ryja wsadzić w zaspe .........
fallenursus
15-04-10, 23:31
bo pewno nie odczekales minimum tygodnia po omie zeby dobic propa:)nasycienie momentalnie poszlo w gore.
fryc czosnek w kapsach szamaj, aeroby rob , soli nie zryj. no najwazniejsze na mixach. jak nie pomoze to chemia.
przejebałem za poza kreske bo odczekałem 1,5 tyg...........
ale przynajmniej było ciepło w tą zimę :D:D:D:D
yhym. dzięki za rady bo trochę się zaniepokoilem jak zmierzylem sobie cisnienie:P No właśnie przynajmniej widać że towar dziala:) Naprawde towar pierwsza klasa bo juz po pierwszym strzale zauwazylem efekty, fakt ze iniekcja troche boli ale to też znak że dziala:) No to się biorę za czosnek i obnizam cisnienie:) dzięki
fallenursus
16-04-10, 14:04
Naprawde towar pierwsza klasa bo juz po pierwszym strzale zauwazylem efekty,i
next tajm od dila zakup to,sieka w 15 minhttp://thelavenderlight.com/wp-content/uploads/2008/09/placebo1.jpg sorry Vold jesli zlamalem regulamin
hahaha p pierwszym strzale susty?? no to grubo;)
pewnie odczuł efekty jak dupa popuchła ....................
pewnie odczuł efekty jak dupa popuchła ....................
Po pierwsze nie dupa bo w udo robie:D a druga sprawa jest taka ze po treningu tricepsa i bicepsa łapa spuchła 0,5-0,7cm.
chlopaki a da rade jakos zapobiec puchnieciu ryja podczas przyjmowania susty??
fallenursus
17-04-10, 21:20
oczywiscie
Po pierwsze nie dupa bo w udo robie:D a druga sprawa jest taka ze po treningu tricepsa i bicepsa łapa spuchła 0,5-0,7cm.
Mięśnie spuchły ci po treningu a nie po strzale. Bierzesz się za prochy a g@wniane pojęcie o treningu masz.
Mięśnie spuchły ci po treningu a nie po strzale. Bierzesz się za prochy a g@wniane pojęcie o treningu masz.
Koleś ja wiem to. Miesien tak ma ze po treningu puchnie a p[ozniej po dniu spada. prosciej ci mowiac to pomair robilem przed treningiem a drugi pomair robilem dnia nastepnego czyli jakieś 24h po treningu. A uwagi o mojej wiedzy zatrzymaj dla siebie bo jak widzisz mylisz sie
pewnie go tylko utwierdziles w kwesti Twojej wiedzy. bullet, chyba chodzi o ograniczenie estro
pompa to chyba normalnie zjawisko ?
ale ok masz swoje zdaniena ten temat ........ hehehe
Omka to jest Ciulstwo jakich mało Mega spatki a na dodatek gino
blood in blood out
20-04-10, 20:13
Omka to jest Ciulstwo jakich mało Mega spatki a na dodatek gino
A na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski.
czyli co?- jest "dobry" testosteron po którym nie ma spadków i gino i jest "zły" który jest w omie.
Tak dla twojej informacji jak ma sie odpowiednia wiedzę na omie można robić rzeźbę
cykl na omie odblok pewnie sam clomid lub tez nie
i dieta(hamburgery) to jak ma nie być spadków ????........
Omka to ciulstwo chyba ze jestes fest chudy to dobra bedzie jezeli nie zaopatrzysz sie w odblok(Nolvadex)to licz sie z mega spatkami i ginekomastrią dorzuc mete i bedzie Git
(odblok Nolvaldex) hmmmm to interesujące ......
a ja myślałem że Nolva to jedynie dodatek do clomidu......
fallenursus
22-04-10, 21:34
ten na toba piuras to i tak gowno sie zna.Ale nolvadex lepiej wypada od clomida w odbloku:)
ja nolve dawałem do clomidu ..........
i HCG.....
skoro tak uważasz ...... muszę się bardziej zagłebic w ten temat ........
bo nie chciał bym dać dupy przy odbloku ..........
Clomid - podstawa.
HCG - zależnie od cyklu.
Nolwa - jako dodatek do odbloku.
I tyle w temacie jeśli chodzi o odblok.
Osobiście już od jakiegoś czasu stosuje w każdym cyklu nolwe zapobiegawczo 10mg dziennie przez cały cykl, zapobiega gino i jakoś lepiej się czuje :)
Ciągne nolwe aż do końca odbloku.