Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomocy:P

MrZ
08-04-10, 21:38
Witam mam 16 lat 178 cm wzrostu i 55kg wagi.Jestem chudy,lecz chciałbym rozpocząć domatorski trening, głównie na brzuch. Posiadam ławeczke , gryf odważniki, hantle i ambicje :) . Prosze o rady jak i ile ćwiczyć oraz co mam jeść a czego nie jeść żeby było widać efekty i czy stosować jakieś odżywki? Białka czy coś w tym stylu z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam !

D3
08-04-10, 22:22
Witam mam 16 lat 178 cm wzrostu i 55kg wagi.Jestem chudy,lecz chciałbym rozpocząć domatorski trening, głównie na brzuch. Posiadam ławeczke , gryf odważniki, hantle i ambicje :) . Prosze o rady jak i ile ćwiczyć oraz co mam jeść a czego nie jeść żeby było widać efekty i czy stosować jakieś odżywki? Białka czy coś w tym stylu z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam !

Jaki jest twój cel, bo to co napisałeś to jeden wielki bełkot podekscytowanego nastolatka, któremu zajączek przyniósł w tym roku hantelki.
Jesteś chudy, a chcesz zacząć ćwiczyć głównie brzuch. Ogarnij się i pomyśl chłopie na spokojnie co jest twoim celem.

Thunderbreaker
09-04-10, 17:32
Dietę możesz sobie na forum znaleźć. Zacznij od ogólnorozwojówki, a potem jakiś split.