Zobacz pełną wersję : imie do bierzmowania/patron
niedługo mam bierzmowanie i jutro mam jakiś tam test i muszę do jutra wybrać imię jakiegoś patrona...Chciałem jakiegoś patrona kulturystyki czy cos ale nie mogę znaleźć ; )... podajcie mi jakichś ciekawych
slim shady
08-04-10, 17:50
Arnold
Weź Józefa, najlepszy wybór.
Kacper, ale nie bierz imienia Arkadiusz broń boże :P
Narg Ty burunie ze śląska ;P
Przecież Ty też jesteś ze śląskiego ;)
Józek dobry ,będziesz miał zajebistą ksywkę :rockon:
Gangsta Latino
08-04-10, 19:27
Tu wszyscy ze Śląska:D Bo ino chopy ze Śląska to prawdziwe chopy xD
Proszę Cie Narg, wszyscy dobrze wiedzą, że ten podział administracyjny jest ch*jowy, ja nie jestem żadnym ślązakiem, jestem z Podbeskidzia i nie czuję się jakimś czereśniakiem ze śląska.. "Hanysy" zasrane :P
A z którego roku podział administracyjny Ci odpowiadał? ;)
Nigdzie nie napisałem, że jesteś ślązakiem, więc nie wiem po co ta aluzja :)
nie licha historia...
jest wiele dobrych ale Wojciech bedzie najzajebistrze
weź sobie imię: Kwadrat
Jeśli nie wierzysz to zobacz ze był św. Kwadrat ;) ew. możesz wziąć Belzebub lub Lucyfer (zdrobnienie Lucjan) albo zostać przy poczciwym Eustachym
slim shady
08-04-10, 22:10
Ryszard - Rychu :P
mało brakło zebym nie musiał imienia wypierac...ledwo egzamin zaliczyłem...
Gangsta Latino
09-04-10, 20:04
mało brakło zebym nie musiał imienia wypierac...ledwo egzamin zaliczyłem...
To chyba miałeś jakiś cholernie trudny test;/ Ja z tego -5 dostałem a prawie w ogóle sie nie uczyłem..;)
Pioter1994
09-04-10, 20:09
Ja też będe bierzmowany w tym roku, ale mam przewalone bo musze mieć podpisy ze wszytkiego praktycznie. Jeśli chodzi o imię to biorę Paweł.
Mnie księżula nie dopuścił do bierzmowania , i problemu z 2 imieniem nie było .
dzbanekzwd
09-04-10, 20:19
wybierz krzysia
na zaliczeniu powiedziałem
- to patron kierowców
- ok zdałeś
egzaminy, podpisy... wtf?!
mnie to ominelo, a ponoc to ksiadz z mojej parafii jest psychiczny...
jak ktos ogladał ostatnio Interwencje albo TVN to wie ;]
Maksymilian jest w pyte
wybierz sobie imie Metanabolik xD
Weź genitaliusz.
Widać żeś młody :twisted:
Józef zajebiste polskie imię ,a nie jakieś głupoty.Wojciech i Maksymilian też ok.
Wpisz w tej karteczce zamiast Apoloniusz to Anapoloniusz :> nie skapną się xD
A imię bedziesz miał najbardziej wyczesane w powiecie.
fallenursus
10-04-10, 02:12
Wpisz w tej karteczce zamiast Apoloniusz to Anapoloniusz :> nie skapną się xD
A imię bedziesz miał najbardziej wyczesane w powiecie.
a jak suchar to bedzie parodia
Gangsta Latino
10-04-10, 09:14
Tak naprawdę, to najwięcej osób do bierzmowania nie zdaje tam, gdzie ksiądz zażądał pobytu prawie na wszystkim w kościele;) Ja tam miałem luz bo tylko musiałem być na 4 różańcach, w pierwsze piątki były spotkania i do tego roraty i to wszystko;) A na teście pisemnym każdy miał ściąge i GIT;) chociaż bez i tak bym zaliczył xD
Mówie Ci weź JÓZEK;)
To chyba miałeś jakiś cholernie trudny test;/ Ja z tego -5 dostałem a prawie w ogóle sie nie uczyłem..;)
pytania mi sie trudne bardzo nie trafiły..tylko ten sam ksiądz mnie w szkole uczy i sie popisac przed matką chciał, bo go wkurzam troche
Pioter1994
10-04-10, 20:47
Ja musze mieć wszystkie podpisy z mszy świętych i spotkań. Przynajmniej: 3 drogi krzyżowe, 5 rorat ( mialem na godz 7 przed szkola...), Tridum paschalne, 10 różańców, 4 spowiedzi. Do tego testy na lekcji religi ( wszystkie modlitwy wiadomo) . Będe jeszczem usial sie na pamięć tego nauczyć ( zakładka bierzmowanie po prawej stronie, tam niżej podane są pytania) http://www.ugory.bydgoszcz.pl/
Ach te młodzieńcze problemy jak bym chciał żeby wróciły zamiast obecnych :)
Thunderbreaker
11-04-10, 10:51
Ja musze mieć wszystkie podpisy z mszy świętych i spotkań. Przynajmniej: 3 drogi krzyżowe, 5 rorat ( mialem na godz 7 przed szkola...), Tridum paschalne, 10 różańców, 4 spowiedzi. Do tego testy na lekcji religi ( wszystkie modlitwy wiadomo) . Będe jeszczem usial sie na pamięć tego nauczyć ( zakładka bierzmowanie po prawej stronie, tam niżej podane są pytania) http://www.ugory.bydgoszcz.pl/
To ma być dużo. Ja na wszystkich takich imprezach takich jak różaniec, majówka musiałem być 15 razy, a spowiedź, gorzkie żale, droga krzyżowa to na wszystkich. Weź imię Jacek
ja musiałem chodzic na wszystko...podobno mamy miec jeszcze jeden egzamin ;/
RockyBalboa
12-04-10, 19:48
a ja sie nie skusilem na to przedsiewziecie i mam lekko a oni popierdalaja na msze jak na promocje do mediamarktu.
a ja sie nie skusilem na to przedsiewziecie i mam lekko a oni popierdalaja na msze jak na promocje do mediamarktu.
moze kiedys zrozumiesz...
wiesz moze dobrowolnie tez bym na to sie nie pchał sam z siebie...ale jak mamy rocznikowo to tak głupio potem z młodszymi isc