PDA

Zobacz pełną wersję : brak czasu

Sokol
07-04-10, 22:11
witam Panowie, cwiczylem ok 1,5 roku czasu i od grudnia przystopowalem, kilka dni i od nowa wolne, brak wolnego czasu sprawie ze nie mam jak wziac sie na nowo za regularne cwiczenia, chcialem zapytac czy dwa razy w tygodniu wystarczy zeby cos"uklepac" lub conajmniej podtrzymac? jakie partie wtedy najlepiej ze soba cwiczyc? pozdrawiam.

Hermann
07-04-10, 22:43
Myśle, że dwa razy to musiałbys robić cos na kształt ogólnorozwojówki tzn na każdym treningu przećwiczyć wszystkie partie mięśniowe. Nie jestem pewien ale ja bym to tak rozwiązał.

Radek1989
07-04-10, 22:53
Ja bym zrobił jednego dnia np. Klatka , biceps , barki z priorytetem klatka i biceps , a w drugim dniu plecy , triceps , kaptury ... z priorytetem plecy i tric.

myślę że barki i kaptury wystarczyło by robić np na treningu po 8 serii na barki i ze 3 na kaptury i coś by z tego było moim zdaniem

nogi i przedramiona odpuszczam , bo nóg pewnie itak nie ćwiczysz , a przedramiona same troszkę dostają po dupie przy wielu z ćwiczeń ...

nie jestem znawcą ale chyba można by spróbować nie ?

KowalX
07-04-10, 23:05
Myślę ,że trening FBW styknie

Mirmillo
07-04-10, 23:13
Najlepszym rozwiązaniem by było FBW, a jeśli chcesz łączyć to:

KLATKA+BARKI+TRICEPS+NOGI (bez łydek)
PLECY+KAPTURY+BICEPS+ŁYDKI
maks.9serii na duże patie i po maks. 6 na małe.

Phobos
08-04-10, 14:11
Ja bym zrobił jednego dnia np. Klatka , biceps , barki z priorytetem klatka i biceps , a w drugim dniu plecy , triceps , kaptury ... z priorytetem plecy i tric.

(...)

nogi i przedramiona odpuszczam , bo nóg pewnie itak nie ćwiczysz ,

(...)

świetna rada kolego, naprawdę...