PDA

Zobacz pełną wersję : Masa a brzuch. blagam napisze coś

Cyper
09-02-07, 00:54
Ważę 70 kg wzrost mam 172 cm i zaczynam ćwiczyć chce nabrać masy jednak mam problem z brzuchem bo jest trochę duży .Chciałem zapytań czy przy nabieraniu masy BEZTŁUSZCZOWEJ można ćwiczyć brzuch i czy podczas tego nie zwiększy się jego objętość? może pytanie śmieszne ale Proszę o odpowiedź. Dokładnie chodzi mi o to że jak będę ćwiczył brzuch przy nabieraniu masy to czy będzie mi rósł proporcjonalnie do reszty partii mięśni, czy będzie rósł szybciej?? aha i co to jest a6w???????

gangster
10-02-07, 10:24
Musisz cwiczyc brzuch,jesli masz z nim problemy to kilka razy w tygodniu,powinien rosnac proporcjonalnie,tu masz A6W http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=87

DarO
10-02-07, 13:32
Brzuch napewno ci urosnie.. nic nie poradzisz jedynie to musisz wykonywac cwiczenia na miesnie brzucha na kazdym treningu. Choc na poczatku moze nie byc to takie latwe bo szybko pojawia ci sie zakwasy. Rob brzyszki na plaskiej laweczce i na skosnej oraz cwicz miesnie boczne ! =)

Prezydent_1c
10-02-07, 16:16
To jest to czego ja nie lubie ... Mam podobny problem bo brzuch jak robie mase mi odstaje dosłownie i tobie tez tak raczej bedzie sie dzialo :lol: Ale udaje mi sie to troche niwelować robiąc brzuszki ty też spróbuj...

Czaja
11-02-07, 20:52
Proponuję aeroby. Przynajmniej 2 X w tygodniu po 30 min.,po treningu siłowym.