PDA

Zobacz pełną wersję : Będzie ok?

bibski
07-04-10, 16:28
planuje krete po większej przerwie jestem na końcu redukcji( trzy miechy 20 kg ) czy zacząć od mono a po jakiś dwóch tygodniach dać stak cel lepsza separacja i siła , jak coś w klacie przybędzie to też ok (łapa 44 cm )jednak dietę dalej z ujemnym będę stosować

KowalX
07-04-10, 17:03
Starczy same mono.I zwiększ trochę kalorię ,bo masz zbyt szybką utratę masy tym bardziej jeśli zależy Tobie na mięśniach.

bibski
07-04-10, 21:59
mięso nie spadło ( zabezpieczyłem się bcaa tauryna i arginina no i trochę glutaminy łykałem ) chodzi mi o siłę bo spadła mocno dziś nie dałem rady w czwartej serii wycisnąć hantle po 40 kilo każdy więcej niż trzy razy musiałem zjechac do 29 innych nie ma i dobić do załamania ruchu

KowalX
07-04-10, 22:58
mięso nie spadło ( zabezpieczyłem się bcaa tauryna i arginina no i trochę glutaminy łykałem ) chodzi mi o siłę bo spadła mocno dziś nie dałem rady w czwartej serii wycisnąć hantle po 40 kilo każdy więcej niż trzy razy musiałem zjechac do 29 innych nie ma i dobić do załamania ruchu
Uwierz,że mięso też spadło tauryna,glutamina,arginina(tym to można się napompować :) nie zabezpieczą przed utratą mięsa i samo bcaa niby w jaki sposób ma zabezpieczyć to zwykłe białko,a w sumie 3aminy.Tak spadek siły jest tego następstwem przy tak ostrej redukcji.

bibski
08-04-10, 06:26
spoko czyli radzisz krete mono jak długi cykl ?

niewula
08-04-10, 06:40
6 tyg bedzie ok

KowalX
08-04-10, 14:25
spoko czyli radzisz krete mono jak długi cykl ?
Jeśli już na tym jedziesz to może być tylko podnieś kalorię ,bo za szybko lecą.

MolderDist
08-04-10, 20:07
jak wyżej

zdecydowanie podbij kalorie
szczegolnie z białka

potem dopiero tłuszcze

bibski
08-04-10, 21:14
spoko a jakiś spalacz efka ? jeszcze jakieś 5 kg muszę zbić byłem w ketozie dwa tygodnie ale nie dałem rady :( słaby byłem jak sik pająka ale i tak wegla daje około 100 gr zależy od samopoczucia

KowalX
09-04-10, 01:51
spoko a jakiś spalacz efka ? jeszcze jakieś 5 kg muszę zbić byłem w ketozie dwa tygodnie ale nie dałem rady :( słaby byłem jak sik pająka ale i tak wegla daje około 100 gr zależy od samopoczucia
100g węgli to dalej ketoza i też będziesz leciał.Efka to nie w tym dziale ;).W sumie to nie wiem po co Ci ketoza ,by chudnąć nie trzeba ,aż tak drastycznie obcinać.Jest też dużo wątpliwości co do tej diety.

bibski
09-04-10, 06:22
niby tak eskimosi ciągle żyją w ketozie i żyją :) ( już na paskach nie widać tylko po pracy albo siłce jest na +)po prostu lobię mięso nigdy nie lubiłem chleba ziemniaków i innych takich nawet lepiej mi się sra teraz jak tak węglę obciąłem do 100 nieraz cos podbijam jak nostrój opada ale wsumie jest ok

KowalX
09-04-10, 15:29
niby tak eskimosi ciągle żyją w ketozie i żyją :) ( już na paskach nie widać tylko po pracy albo siłce jest na +)po prostu lobię mięso nigdy nie lubiłem chleba ziemniaków i innych takich nawet lepiej mi się sra teraz jak tak węglę obciąłem do 100 nieraz cos podbijam jak nostrój opada ale wsumie jest ok
Jeśli już to Grenlandczycy i bujda na resorach,że żyją w ketozie :).Średnia długość życia mężczyzn to 66,81lat i od dawna nie żywią się tylko rybami i nie mieszkają w iglo :).Średnia życia Eskimosów wynosiła coś koło 40lat ,ale głowy nie dam sobie uciąć :D